Probaj wipe keša, pa javi ima li napretka posle 2-3 punjenja. Ali isprazni ga do kraja i puni do kraja, bez dopunjavanja izmedju.
Sa 2GB rama treba da kesira 15-20 aplikacija kao na nexusu, naravno ako je savrsen sistem...
Drži u pozadini viber, whats, FB, talk, fabrički pretraživač, flickr, YT i muzički player. Sve nastavlja tamo gde sam ostavio. Od kako sam uzeo htc, tvrdim da je ovo najbolje skinovani android.
Mnogo je kumeSa 2GB rama treba da kesira 15-20 aplikacija kao na nexusu, naravno ako je savrsen sistem...
Istetovirao si na leđima HTC?Мени данас отпало врх C слова са леђаПознат проблем још од м7.
Сада је тренутно лепак у боји фона(гун метал), скинућу лепак кад се отрезним много сам пијан данас рођендан миIstetovirao si na leđima HTC?![]()
Jel ostalo sivo udubljenje, ili je obojeno?
Ahahahahaha srećan rođendanСада је тренутно лепак у боји фона(гун метал), скинућу лепак кад се отрезним много сам пијан данас рођендан ми![]()
Meni su odavno sva slova otpala, očistio sam lepak i ovako mi je mnogo bolje.Мени данас отпало врх C слова са леђаПознат проблем још од м7.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari