Šta je novo?

HTC One M8

Koliko ih je bilo ,osecam 2 komada izbunarili negde iz magacina :)

Korišćenje pun gas, 3g, gps, auto osvetljenje... razgovora sat i 36min.

E da,
Zaboravih da pitam. Ima li razlike izmedju m8 od 16gb i 32gb (osim duplo vece memorije).
I jel se isplati kupovati ovaj od 32 gb ili je isplativije sd kartica ako bude potrebe.
Hvala.

Pozdrav svima ovaj fon sam kupio oktobra prosle godine 450 E, extra je maisna sve lepo radi, e sad imam problem sa kontaktima u imeniku, kad upisem novi kontakt ciji broj pocinje 064 123456 (na primer) ne izbaci mi ime kad me zove i pise mi kao da ga nemam +381. Zato svaki kontakt moram da upisem sa +381 da bi video ko me zove, probao sam u podesavanjima sa stavim On/Off pozivni, ali nista. Jel se nekom desava ovo, posto na staroj nokiji normalno sve ide. Telefon mi je T mobile gde da nadjem neki softver da ga konvertujem na evropski ili kako vec?

Мени нормално показује.
Ево имаш овде ruu да вратиш фон на последњи rom за Европу. Погледај упуства да ли подржава твој фон овај ruu и само цепај. Ја сам преко њега вратио фон на европски rom.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2911563

Korišćenje pun gas, 3g, gps, auto osvetljenje... razgovora sat i 36min.

Ja ocigledno imam problem neki, meni i dalje ne prebacuje 4h... Mislio sam da je baterija, ali svi SS koje izbacujete awake je eto kod tebe na 5h SoT oko 1:40, a kod mene na 3 i nesto sati SoT bude malo pre 2:30h.. I to sad ne radim, nemam toliko poziva dnevno, ali eto 4 da prebaci je skoro pa nemoguce..

Probaj wipe keša, pa javi ima li napretka posle 2-3 punjenja. Ali isprazni ga do kraja i puni do kraja, bez dopunjavanja izmedju.

Odradi wipe keša, ne košta te ništa, ne gubis podatke.
Imaš reklame i dalje?
Onemogućio sam app koje ne koristim:
9a37d7304503430aaa18d517de58725e.jpg

ebb47a3fb616bfaceca8cb004efc6076.jpg

625c3a6dbb46479377cb9ff5156fc75f.jpg

Nemam problem vise sa reklamama i dalje ne znam sta je moglo biti, neko rece da je google games pravio problem, stvarno ne bih znao..

Razmisljam da predjem na GPE rom. Sta vi mislite o tome i jel neko koristi GPE? Nije da je Sense los, odlican, najbolji skin za android, al posle 2 godine koriscenja me malo smorio, a voleo bih da imam Nexus tako da bih voelo da probam to stock android iskustvo.

The PunisheR koji ti je broj softvera na fonu meni pocinje 4.20xxx i tel je OP6B130, sto valjda znaci da je namenjen za drugi region. E sad na xda forumu kad ukucam htc m8, izbaci mi t mobie, at&t, verizon i obican, posto je moj t mobile a hocu da fleshujem da bude evropska verzija jel da izaberem obican i da sve skidam odatle?

На овој теми пише за које cid-ove одговара. Тако да ако ти се поклапа cid са онима који пишу у оној теми то је то. Убациш на SD card уђеш у bootloader и цепаш.
uploadfromtaptalk1440268470565.png

Na konto rasprave iz Note5 teme, poceo sam od jutros da se igram da vidim da li mozda i Sense poput TW gasi app u pozadini.. Koliko sam ja primetio ni jednu od pokrenutih 8-10 nije ugasio da se pokretala iznova.. Jel probao jos neko da vidi dokle ide sa vise app..

Sa 2GB rama treba da kesira 15-20 aplikacija kao na nexusu, naravno ako je savrsen sistem...

Drži u pozadini viber, whats, FB, talk, fabrički pretraživač, flickr, YT i muzički player. Sve nastavlja tamo gde sam ostavio. Od kako sam uzeo htc, tvrdim da je ovo najbolje skinovani android.

Drži u pozadini viber, whats, FB, talk, fabrički pretraživač, flickr, YT i muzički player. Sve nastavlja tamo gde sam ostavio. Od kako sam uzeo htc, tvrdim da je ovo najbolje skinovani android.

Da, da.. Znaci promenio sam brdo telefona i onaj koji me najvise razocarao , apsolutni pobednik Note 3, dao sam finu lovu u ono vreme za njega, a onda se desavalo da app poput dialera otvara par sekundi.. Dok sa M7 i evo sad M8, da kucnem u drvo nemam tih problema.. Jedino sto imam od kad koristim One seriju unazad godinu dana skoro, je poneki force close i to verovatno zbog same app..

Sa 2GB rama treba da kesira 15-20 aplikacija kao na nexusu, naravno ako je savrsen sistem...
Mnogo je kume :) Ja sam do 12-13ak došao kada sam testirao... Mada ne može se tek tako govoriti o broju, to je gore nego kad se priča o SOTu. Nije isto da li držiš u kešu calculator, notepad i konvertor valuta ili Facebook i dve igre, a u oba slučaja su to "3 aplikacije". Bitno je samo da puni free ram do kraja, a koliko stane u njega stalo je, to je individualno.

12-ak bas dobrih/jakih aplikacija :)

Мени данас отпало врх C слова са леђа :D Познат проблем још од м7.

Istetovirao si na leđima HTC? :D
Jel ostalo sivo udubljenje, ili je obojeno?
Сада је тренутно лепак у боји фона(гун метал), скинућу лепак кад се отрезним много сам пијан данас рођендан ми :D

Зна ли се шта је тачно мењано? Свеједно нмг да је инсталирам јер имам custom recovery.

Nazad
Vrh Dno