Šta je novo?

HTC One M8

Jel se i vama javlja problem sa pogrešnim vremenom pesme u stock music Playeru?

Ono sto sam primetio kod mene je da pogresno loaduje krug na lockscreenu kada ide neka pesma, tipa pesma je pred krajem a on je pola kruga tek obrno.

Jel ima negde da se nađe jeftin dual sim m8?

Jeftin? Ti mora da se salis, jedva ima obican da se nadje a ne dual :D

Ma ne mnogo, neka realna cena.

Strasno su skupi dual sim One telefoni, i M7 i M8. Trazio sam, i odustao, jer mi je bubreg drazi.

Rijesih da ga poslije skoro godinu dana stocka rootujem. Sad posto sam ranije imao S3 pa je to sve islo lakse , ne kapiram sad ovo sa S-off,on bootloaderom itd. Procitah nedje da je moguce da se S-off samo ako platis 25$ nezz.. ovo nadjoh pa oce li imat kakvih problema ovako da uradim bez s-off ?

eo odje i za lollipop

Poslednja izmena:
Rijesih da ga poslije skoro godinu dana stocka rootujem. Sad posto sam ranije imao S3 pa je to sve islo lakse , ne kapiram sad ovo sa S-off,on bootloaderom itd. Procitah nedje da je moguce da se S-off samo ako platis 25$ nezz.. ovo nadjoh pa oce li imat kakvih problema ovako da uradim bez s-off ?

eo odje i za lollipop

Ma dovoljno ti je samo unlock bootloader-a(briše komplet telefon!), custom recovery, root. Baš tim redosledom.

uradih ga,a ima li onaj xposed za lollipop posto su vikali nesto da ne radi dobro?

Ima i radi sasvim ok, bar meni.
Imaš temu na xda, xposed for lolipop.

imas li neki rom da mi preporucis onako da je na glasu kao najbolji ? :D

ARHD je na baš dobrom glasu :D

Zab sam i njega. Dobri su oba zavisi ko šta voli. Ja sam bio na m7 godinu dana na ARHD.

A evo nabasah na SkyDragon rom, privuce me ovaj sense 7, ali ima 1,6gb. Flesnuh ga, za sad dobro pici. Samo Reboot animacija je uzas

@The PunisheR
Ja sam preko godinu i po na M7. Vredi li da pređem (doplatim) na M8, ili da čekam M9 (bar još 7-8 meseci vrv)?

@reksoNa
Odličan je i taj, probao sam ga 15 dana. Međutim, godinama (bar 5) sam na Venom romovima i navika je čudo.
Stavi drugu bootanimation, imaš ih na stotine.

Poslednja izmena:
@The PunisheR
Ja sam preko godinu i po na M7. Vredi li da pređem (doplatim) na M8, ili da čekam M9 (bar još 7-8 meseci vrv)?

@reksoNa
Odličan je i taj, probao sam ga 15 dana. Međutim, godinama (bar 5) sam na Venom romovima i navika je čudo.

Ne znam sta ce ti drugi reci, ali ja msm da ti je bolje m8

@The PunisheR

@reksoNa

Ja sam preko godinu dana bio na m7, presao na m8 samo iz razloga sto sam prosao mnogo jeftino, a brat hteo moj m7... Ostati na m7, nemas potrebe ni za m9 iskreno. Bolje ostani na m7 i stekaj lovu za m10, kad izadje odmah ga uzmes :)

Ajde pravi mi zazubice.. I jos u sivoj/srebrnoj boji [emoji22]

Furao bih ga i da uopste nema kameru..

Poslednja izmena:
Sivi je odličan, baš mi je žao što ga nisam našao kad sam kupovao, svi živi imali ovaj gunmetal koji realno izgleda kao frižider.

O tome ja pricam 15dana ali me kolega joriq sece u korenu. Velika greska za htc sto su vise proizvodili i promovisali gun metal,a realno u toj boji izgleda ocajno.. Kao neka limenka za sok.
Silver kao da je drugi telefon

Pogledati bilo koju sliku gun metal m8 i posle toga pustiti ovaj review.. :)

[YOUTUBE]pwsPZi_JRrA[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Mozda je tako kod nas. Ovaj telefon sto ja imam je navodno donesen iz Nemacke. A vidjao sam po oglasima pretezno gunmetal, i jedan zlatni a ovaj mi uleteo sasvim slučajno :D Sreca pa se nekom nije svideo pa je jedva koristen stigao u moje ruke :D
Imam jedan pink silikon sto sam dobio sa njim poklanjam ako nekom treba, zao mi da ga bacim :D

Nije samo kod nas.. Svuda je tako. To im je bila neka cudna strategija.
95% reviewa na netu je sa gun metal,kao sada sto rade sa silver m9 dok crni skoro da i ne postoji.

I ja sam se *****a kad sam uzima, uzeo sivi da gledam ali su mi se vazda svidjali vise crni telefoni i ja uzmem Gunmetal ne znajuci da to nije ni primac crnom. Kako se kajem uff. Ovaj bruseni izgled mi je bas fuj i a vidim da su na M9 to jos vise pogorsali. Nego imam problema sa Xposedom, pise mi da nemam Framework i da ne mogu da ga install jer xposed ne podrzava moju verziju ili cpu

O tome ja pricam 15dana ali me kolega joriq sece u korenu.
kolega joriq je dao argumente, a bogami i opkladu u M9, ako si toliko siguran u svoju tvrdnju :d
Nije samo kod nas.. Svuda je tako. To im je bila neka cudna strategija.
95% reviewa na netu je sa gun metal,kao sada sto rade sa silver m9 dok crni skoro da i ne postoji.

ah, ne bih ponovo pocinjao tu pricu, samo cu reci: ako u necijem selu/gradu/drzavi/kontinentu dominira jedna boja (zeljom operatera), to ne znaci da je svuda u svijetu tako, i da je to "neka cudna i naopaka strategija HTC-a da pucaju sebi u nogu". U CG ima vise sivih M8, kad sam trazio gunmetal, samo sam na sive nailazio na lokalnom CdM forumu...

Poslednja izmena:
Posto su tvoji argumenti protiv mojih a ni ja ni ti nemamo dokaze ,mislim da osnova za opkladu nema :)

Moje neko zapazanje u vezi htc-a je takvo. Dok ostali proizvodjaci guraju uglavnom 2 boje od 3,4 predstavljene ( npr samsung s5 i sada s6 ) htc gura 1 od 2,3 predstavljene ( iz nekog cudnog razloga posle 4,5m predstavi jos 2 boje koje proizvedu u 1000 primeraka max. M7 plavi i crveni i m8 crveni)

Vrh Dno