Creative_X
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.06.2009
- Poena
- 360
Sad kad si presao na M8,jel mozes da napravis poredjenje sa M7 iskustvom? (koliko je losije snimanje videa,stabilizacija i zvuk izmedju ostalog) tnx
Ja sam koristio m7 godinu dana a sada već 3 meseca koristim m8. Još uvek imam m7 kod brata al me ponekad uhvati nostalgija pa malo pročačkam m7, sredim mu apdejte i tako to. Da nisam imao super extra ponudu ne bih ni prešao na m8. M7 i dalje izuva, m8 je bolji samo u sitnicama, ništa specijalno više da bi te nateralo da ga uzimaš ako imaš m7.Sad kad si presao na M8,jel mozes da napravis poredjenje sa M7 iskustvom? (koliko je losije snimanje videa,stabilizacija i zvuk izmedju ostalog) tnx
Dam ti ja moj m7 za 250!Pa iskoristi. Sta imas da se lomis. Dobijes bolji mob za dz
Prodaj meni taj m7 za 250e pa cu se ja bunim tamo dok mi ne daju m8![]()
Ja sam koristio m7 godinu dana a sada već 3 meseca koristim m8. Još uvek imam m7 kod brata al me ponekad uhvati nostalgija pa malo pročačkam m7, sredim mu apdejte i tako to. Da nisam imao super extra ponudu ne bih ni prešao na m8. M7 i dalje izuva, m8 je bolji samo u sitnicama, ništa specijalno više da bi te nateralo da ga uzimaš ako imaš m7.
Tipa, malo bolja prednja kamera, jači led za obaveštenja, malo bolja izrada na krajevima(ali nije lepši), veći ekran, bolje pozicioniran prox sensor.
Opet ponavljam, za mene plavi m7 najlepši fon dok ne vidim neki lepši.
Hvala [emoji6]Pa dobro,i jeste malo sigurnije preko njih..mada drugar je slao neki fon kuririma i nije bilo problema.Sve u svemu,cestitamo ,vi ste buduci vlasnik Htc M8 telefona
Inace,vidim da se u PlayStore-u pojavio neki update aplikacije za kameru,jel instalirao neko? U komentarima tamo se mnogi zale da ne valja..
Ja sam instalirao i nisam ništa za sada primetio. Ne znam ni na šta se žale i za šta je služio update?
http://www.phonearena.com/news/HTC-...o-UltraPixel-camera-and-a-64-bit-chip_id67844
U najavi ok telefon. Steta sto ce biti skuplji od obicne m8![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari