Šta je novo?

HTC One M8

Sad kad si presao na M8,jel mozes da napravis poredjenje sa M7 iskustvom? (koliko je losije snimanje videa,stabilizacija i zvuk izmedju ostalog) tnx

Imao sam nekih obaveza pa,veruj mi, nisam stigao posteno ni da ga procackam :) tako da ne bih mogao ovako na prvu loptu da kazem,videcu za par dana ,malo cu obratiti paznju pa javljam utiske. Sto se nekih prvih utisaka tice,M8 mi je nekako bolje uradjen,sa vise paznje,izrada mi deluje kvalitetnije...ali opet,M7 mi je lepsi..doduse,M7 mi je bio silver a ovaj je gunmetal. Slike u lowlight bih rekao da su na nijansu bolje na M7..a na M8 mi se svidja fora sa Ufocus-om..Sto se zvuka tice,nisam primetio neku veliku razliku.

Sad kad si presao na M8,jel mozes da napravis poredjenje sa M7 iskustvom? (koliko je losije snimanje videa,stabilizacija i zvuk izmedju ostalog) tnx
Ja sam koristio m7 godinu dana a sada već 3 meseca koristim m8. Još uvek imam m7 kod brata al me ponekad uhvati nostalgija pa malo pročačkam m7, sredim mu apdejte i tako to. Da nisam imao super extra ponudu ne bih ni prešao na m8. M7 i dalje izuva, m8 je bolji samo u sitnicama, ništa specijalno više da bi te nateralo da ga uzimaš ako imaš m7.
Tipa, malo bolja prednja kamera, jači led za obaveštenja, malo bolja izrada na krajevima(ali nije lepši), veći ekran, bolje pozicioniran prox sensor.
Opet ponavljam, za mene plavi m7 najlepši fon dok ne vidim neki lepši.

Imam onaj problem sa kamerom pa mozda mogu da iskoristim to ako daju M8 u zamenu. Zato se lomim.

Pa iskoristi. Sta imas da se lomis. Dobijes bolji mob za dz :)
Prodaj meni taj m7 za 250e pa cu se ja bunim tamo dok mi ne daju m8 :)

Mozda ti daju i M9, posto je losiji od M8 :d

Odjednom su falični M7 na ceni. :D

odjednom? Ja sam ih jurio skoro godinu dana (al da su pod garancijom) :d

Ja sam koristio m7 godinu dana a sada već 3 meseca koristim m8. Još uvek imam m7 kod brata al me ponekad uhvati nostalgija pa malo pročačkam m7, sredim mu apdejte i tako to. Da nisam imao super extra ponudu ne bih ni prešao na m8. M7 i dalje izuva, m8 je bolji samo u sitnicama, ništa specijalno više da bi te nateralo da ga uzimaš ako imaš m7.
Tipa, malo bolja prednja kamera, jači led za obaveštenja, malo bolja izrada na krajevima(ali nije lepši), veći ekran, bolje pozicioniran prox sensor.
Opet ponavljam, za mene plavi m7 najlepši fon dok ne vidim neki lepši.

Slazem se sa svim sto si rekao,razlike su minimalne. I ja da nisam ovo dobio ne bih menjao M7..cak sam se i sad nosio mislju da prodam ovaj i uzmem opet M7,ali tesko se nalazi neki da ima bar 7-8 meseci garancije. @Creative_X Ako imas sansu iskoristi je,ako nista skuplji je fon pa ces profitirati kad ga jednog dana budes prodavao. :)
E,a sta kazete za case,futrolu,dajte neku preporuku.Jel imao neko Dot View,valja li cemu?

Koliko mu je trebalo da stigne? Nije los,dobro lezi,a i dzabe je realno..

Oko 14 dana. Msm jest malo duže al kad sam video kako extra stoji, kakav je materijal i cena vredelo je. Na m7 ova siva kao da nije tu.

Kupio sam mob preko oglasa od lika koji je uzeo preko mreze u mts-u. Jel postoji kvaka za reklamiranje posto nemam ugovor kod njih (garancija se vodi na telekom) ?

U mts ako odneses umeju da smaraju,da ti traze da bar imas podatke od tog na koga se vodi ugovor,zavisi na koga naletis..ali u svakom slucaju garanciju ti moraju prihvatiti. Ako imas mogucnost bolje odnesi/posalji direktno u servis,njih tamo to ne zanima,odneses garanciju i niko te nista ne pita. Jel u pitanju M7 ili M8? Pokvario se ili pitas cisto za ne daj boze? :)

M7,ljubicasta kamera. Probacu u MTS-u. Nisam iz Beograda da bih nosio a ne salje mi se kurirskom sluzbom,malo sam skeptik.

Pa dobro,i jeste malo sigurnije preko njih..mada drugar je slao neki fon kuririma i nije bilo problema.Sve u svemu,cestitamo ,vi ste buduci vlasnik Htc M8 telefona :D
Inace,vidim da se u PlayStore-u pojavio neki update aplikacije za kameru,jel instalirao neko? U komentarima tamo se mnogi zale da ne valja..

Ja sam instalirao i nisam ništa za sada primetio. Ne znam ni na šta se žale i za šta je služio update?

Pa dobro,i jeste malo sigurnije preko njih..mada drugar je slao neki fon kuririma i nije bilo problema.Sve u svemu,cestitamo ,vi ste buduci vlasnik Htc M8 telefona :D
Inace,vidim da se u PlayStore-u pojavio neki update aplikacije za kameru,jel instalirao neko? U komentarima tamo se mnogi zale da ne valja..
Hvala [emoji6]

Ja sam instalirao i nisam ništa za sada primetio. Ne znam ni na šta se žale i za šta je služio update?

Pa trebalo je da budu kao neka poboljsanja...a u komentarima ljudi šize..mutne slike,fokus ne radi,nekima je cak kamera prestala da radi skroz..udji pogledaj ako te ne mrzi..ja cu ipak malo sacekati sa update-om :)

Danas mi se desilo da mi je omašio fokus kad sam slikao sa blicem, ali ništa posebno.

Kakva je situacija sa dekodiranjem m8 sa vip mreze? Pretpostavljam da posle ne priznaju garanciju ?

Ja znam za metod ako imaš root i s-off(za dzabe).

Bio neki update lockscreen-a. Sad mnogo lepše izgleda vreme i sat.
0785f75c61c369d8d4c59f48a580dad0.jpg

Poslednja izmena:
Da vreme baš dobro izgleda... Unavailable [emoji108] [emoji12]

Ugasio sam lokaciju, tj nikada je ni palio nisam :D
Video na slici da je lepo :D
Jel zna neko šta donosi još ovaj update osim izgleda i šta donosi onaj za blinkfeed home?

Poslednja izmena:
Vrh Dno