Šta je novo?

HTC One M8

kod Panasonica (makar moga) je fora što mora da se ZADRŽI power taster da bi se upalio TV. To je HTC app lako rješavao, jer je slao signal duže, ali ova nova app ne.

Kako da vratim prve dve opcije? Trenutno je "Šema", i kada otkljucam nemam prve dve opcije kao ranije.
146ed90cf5df3784836130a0674597ba.jpg

To je to. Hvala.

Instalirah FB app zvaničnu. Koči sada FB app, kada osvezim app i šaljem poruku, ona se zakoci i čekam po 2sek. Nikad se nije dešavalo ovo do instaliranja fb app, dešava se samo sa FB app, neki predlog?

Poslednja izmena:
I meni isto na messangeru kada kuckam poruku posaljem i onda se malo zapuca sekund-dva i onda tek mogu sledeće da kuckam...

Očito je do FB, jer samo on pravi problem.

Jesu i vama slicni rezultati za bateriju?
uploadfromtaptalk1431447843409.png
Meni se cini da bi ovde moglo jos :D

3G, auto osvetljenje, nemam nikakve app za uštedu.

af0639e7f2d4fcab319915d47a47e5d6.jpg

Odlična baterija na M8.

Meni je kako kad i kako koristim fon. Nikad nije isto. Ako gledam dosta klipova i serija/filmova onda ide tako blizu 6h. Al ako ga čačkam na društvenim mrežama, forum, igrice i to spadne i na 4h.
Mada ja mislim da meni nešto ubija bateriju. Jesu li vama uključene lokacije?

Poslednja izmena:
Meni je location history isključen, kad sam imao dva google naloga dosta mi je to trošilo bateriju.

Uzeo sam danas u Telenoru 4g sim karticu. Moram da primetim da je net osetno brži.

Ovaj moj rezultat je jedva 10 min na 3G ostalo wifi i preko noci Airplane, zato i mislim da bi mogao vise... ARHD poslednja verzija :)

Stavi bbs pa proveri :) inače sasvim ok rezultat, meni je max na m7 bilo 5h i 20min :)

@radera, a baterija kako se ponaša sa 4g karticom?

Trebaće mi par dana da ocenim bateriju - tek sam juče stavio karticu. Pa javljam.

Jel moze ovaj input za tastaturu nekako da se ukloni jako me nervira dok kuckam u lezecem polozaju stalno slucajno dotaknem...
uploadfromtaptalk1431622794377.jpg

Ja to i nemam:
58f87da74861cd3e8be7ab3442af4aca.jpg

Onda je to do ROM-a... Mada nisam primetio da ima neke dodatne funkcije na ARHD sam :D Jos uvek nemam dovoljno postova da bi mogao na xda da pitam :/

Edit
Uspeo sam! Iskljucio sam sve ostale opcije koje nudi :D

Poslednja izmena:
Ja na stock romu imam i jako mi je korisno.

Pa ima svako ko ne koristi fabricku tastaturu. Meni je SwiftKey nezamenjiva :)

Takođe, a nekad mi zatreba ćirilica pa se preko toga brzo prebacim na Google keyboard.

zanima me koliko bi trebalo realno da me košta M8,nov,full pakovanje,simfree sa bar godinu dana garancijom......video sam po oglasima(uglavnom trgovci) traže sve i svašta ................

Nov bez garancije ne ide ispod 380-390e. Sa garancijom je oko 420( i to pitanje kakva garancija). Mint stanje bez garancije moze da se nadje za oko 300e.

Poslednja izmena:
@fkloznica,hvala na odgovoru,još jedna stvar me zanima:eek:davno nisam imao HTC(od Wildfire-a) i pratio,kakva je situacija sa root-ovanjem M8,root-ovao bih ga da obrišem bloatware i da instaliram Xposed ali da ako je moguće ne narušim garanciju..............custom ROM-ovi mi nisu prioritet.....unazad nekoliko godina sam uglavnom bio na Samsung modelima i zadnje na LG G3...............

Hm, msm da root bez gubljenja garancije ne može. Inače ako Sense ima bloat-a da bi samo zbog toga root-ovao ja ne znam... Onda bi tw ceo obrisao?

nisam imao ni najmanju nameru da se nadmudrujem oko toga da li ROOT treba ili ne nego naprosto nisam u toku a zanima me.....malo sam čitao ali sam mislio da mi neko od vas iskusnih sa M8 skrati čitanje.Ako M8 ima malo bloatware-a tim bolje,manje će trebati da se briše.Xposed je kao što rekoh još jedan od glavnih razloga za moju želju da rutujem M8.Došao sam do toga da bootloader mora da se otključa da bi se odradio root i koliko sam video ima dosta alata kojim to može da se uradi e sad ključno i nagradno pitanje glasi; da li u slučaju nošenja u servis,M8 može da se unroot-je i da se ponovo zaključa bootloader i samim tim se uklone tragovi root-a ili ne.Hvala na pomoći..........

Sense je po meni najbrži skinovani android, najmanje smeća ima, veoma lepo izgleda.
Ne mora root da bi ugasio app koje ne koristiš:
7eb063ad9d228568be1352c65e5be748.jpg

52696eefb651705e2e4993b48a7cb675.jpg

c3cb077c742d766efea79aa363d3058d.jpg

Takođe.
Ako uradiš s-off možeš da ga vratiš u fabričko stanje, kao da nije root-ovan. Sad dal oni proveravaju na htcdev sajtu ne znam.

Bezbedno?

Vrh Dno