Šta je novo?

HTC One M8

Postoji opcija EDIT , NEK SE ZNA

Sta je ovo? 13mpx prednja kamera, qq.
Ovi su prsli, bolje da su pripremili M8 naslednika za novembar/decembar pred praznike.

OMG, LOL :D

Pa da, evo najavljen je HTC Desire Eye sa 13mpx glavnom i selfie kamerom, ekranom 5.2" i baterijom od 2400 mAh Li-Ion. Taman do 3 popodne da izdrži.

meni bolja prednja kamera, vise mi koristi od zadnje :) a kad hocu da slikam nesto ispred mene onda stavim oko na zadnju kameru i vidim ispred :)

On 10/08, the future comes into sharper focus.

google_img20141006-4634-5zp25a.gif

Zanimljivo.. Sta sada ovo znaci ? Ipak pimpovan m8 ili. ?

ja inace nisam skontao zasto svi mislite da ako izlazi Desire Eye, to automatski znaci da nisu tacne glasine za unaprijedjeni M8?

Pre neki dan sam pročitao, i sad ne mogu da nađem link, o novom htc one m8 - life, koji navodno spremaju za kraj godine. Ako se sećam - imaće 5,5 incha ekran i zadnju kameru od 16 mp sa stabilizacijom slike. Biće, dakle još malo veći od ovoga, ali se konačno odustaje od ultrapixela.

Treba samo da sklone onih 2cm sa dna ekrana tj. da ih pretvore u ekran i nista im vise ne fali. 16mpx sa IOS je odlican upgrade ako je istinit. Dizajn, izradu i os imaju vec mozda i najbolje u klasi.

...Zna li neko šta o brzom punjenju,za ovaj model? pricalo se nesto o tome....

Treba samo da sklone onih 2cm sa dna ekrana tj. da ih pretvore u ekran i nista im vise ne fali. 16mpx sa IOS je odlican upgrade ako je istinit. Dizajn, izradu i os imaju vec mozda i najbolje u klasi.

upravo to, tih 2cm mi oci izbi... Ako je zbog brendiranja, evo Moto X nema moto logo nikakav sa prednje strane, AFAIK

Nista im dodatno brenditanje ne treba pored jedinstvenog i prepoznatljivog dizajna. Samsung-a mozes brkati non stop, Sonu isto ali sa sadasnjim izgledom HTC je apsolutno prepoznatljiv.

Da li bi uklanjanje tog HTC loga imalo uticaja na rezoluciju samog ekrana posto bi onda ekran bio duzi a iste sirine ?

Morali bi novi ekran da prave sa fhd rezolucijom. Posto bi bio veci, smanjila bi se ostrina (ppi). Isto kao sto drugi prave skokove sa 4.7" na 5" ili 5"-5.2" pretpostavljam da bi i ovdje bilo tako nesto moguce.

a mogli bi i da prosto izbace taj dio i ostanu na 5", smorise vise sa rastom ekrana...

Kako 4h....?

Prilozi

• uploadfromtaptalk1412789540460.png
    uploadfromtaptalk1412789540460.png
    11 KB · Pregleda: 146
*** ih re :) ni sada ne znam cemu sluzi ta kamera :)

Nazad
Vrh Dno