... godinu dana imaš fore i staviš na kraju istu kameru?!? a svi testovi su upravo i pljuvali tu kameru...
Biće novi Nexus tablet od HTC-a, to je praktično sigurno. Za telefon ne bih znao.
Btw, biće i jedan interesantan veći model telefona (veći od One-a, ali manji od trenutnog One max-a) u drugoj polovini godine, koji će možda biti prava zamena za one koji već imaju stari One. Ne znam još uvek detalje, a i da znam ne bih smeo da vam pričam![]()
fazoni sa otključavanjem duplim tapom i swipe-ovima su jako praktični (iskreno se nadam da će ovo da dobiju i One, One mini i One max u sledećem update-u softvera).
Inače, sada je npr. moguće podesiti da je volume rocker okidač za kameru, kao i shortcut da kada okreneš telefon horizontalno i pritisneš volume, odmah startuje aplikaciju za kameru.
... a svi testovi su upravo i pljuvali tu kameru...
Nije tacno. Neki su pljuvali a neki (daleko bolji) nisu...
Posto volis toliko da predvidjas, jesi li ikada nesto pogodio? Treba li da se plasimo?![]()
naravno da sam pogodio.. ali je to druga prica.
da li smes da se kladis da ce ovaj telefon biti najveci promasaj htc ikada ? ako ne smes onda nemamo sta da pricamo![]()
Hahaha, kakva dva ozbiljna argumenta![]()
![]()
...
Pa iskreno, ne vidim zašto bi uzeo M7 umesto M8, osim ako nije u pitanju baš primetna razlika u ceni.
Realno, M8 je u svemu bolji od M7. Negde manje, negde više, ali prosto... bolji je.
m7 makar 5 puta lepši, cenim duplo jeftiniji kada izađe m8 (pričamo o popustima u normalnim državama) , m7 dosta manji od m8,kamere cenim da su iste iako ce htc ići na neku priču revolucija kamere itd itd, baterija cenim ista mozda m8 izvuca 30minuta vise sota.. ni jedan razlog me ne tera da uzmem m8 ako se dvoumim izmedju ta dva uređaja
cenim duplo jeftiniji
kamere cenim da su iste
baterija cenim ista mozda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari