Šta je novo?

HTC One M8

Mozes da probas... Izbacio je fix za fm, a elementalx radi bez problema. Proveri da ti nije zapucan na 1GHz. Zbog toga mi je sigurno lag-ovao.

Meni se ne svidja sugavi status bar. LeeDroid ima gotovo sve (80%) od Sense 8 sem status bar-a, a radi mnogo dobro. Tako da, ako te smori, mozes njega ;)

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Mnogo reklamiras njega.. Jel on isto kao jw rom ili je ubacio ponešto od 8..i kako se menja raspored na Quick settings na 8,nisam našao, malo mi je bzvz..

Cuti, platio mi Lee :D

Ubacio po nesto, oko 80% stvari. Ali ima isti settings/UI/sense home.

Verovatno moze. Zadrzi settings ikonicu 10sec i udji u settings. Trebalo bi da ti izbaci System tuner. Ali mislim da vec ima iznad about stavke u settings-u.

Ajd da probam taj Lee onda, bolje bi ti bilo da radi[emoji3]
Daj neki mirror ono je katastrofa

Poslednja izmena:
Pa to je katastrofa, 200kbs

Je l' si skinuo [emoji23] ?

Ma jok batalio sam, skidam gigabajt 2 i po sata nisam poludeo [emoji2]

A nisu izbacili na androidfilehost, cudno mi je bilo. Ako nisu izbacili poslednji nightly sada...

Ja nisam našao ako jesu..

Uploaduj [emoji3]

Poslednja izmena:
Skida najnormalnije, 8% za 2min. Samo sibaju nightly-e, nisu normalni :D

Kako bre, stable ti toliko skida?? Meni 200 gore dole ide

Evo 55% za 16min. Da, stable.

Lako brate, sad restarta ao modem, ruter, 200...

Hahah neuspesno, na 90% izbacio. Ebali ih serveri.

Ej, ne piši to, ja sam dobio bodove komada 4 za par poruka ranije... Carevi

Lee radi brze od Stock-a i SD. Probacu stable build opet, on ima dodatne AOT optimizacije i prijavljuju da radi brze.

I kakav je stable Lee? Lomim se da ga probam. Kakav je uopste Lee? Ja sam ga koristio jos na HTC Magic-u :)

Sta znam, meni je ok, nesto bolje od 6.03. Mozda ce ti stock kernel dati malo bolje performanse.

Како да искључим нотификацију за boomsound? Врло је иританта.. Много је боље било то раније, пише да је укључен ал не стоји као посебна нотификација и само смета..

Tesko ces to iskljuciti, nisam siguran da moze. Meni ne smeta mnogo, ali zna da smara, lepse je bilo uz Wi-Fi ikonicu, a sada je gleda kao notifikaciju :(

Mozda ima ta opcija za brisanje u nekim rom-ovima koji imaju u sebi tweak app, LeeDroid ili ICE rom.

Па то, поред wifi иконице је баш лепо чучало.. Овако само смара и заузима простор нотификацијама... Има да се искључи са све оним системским нотификацијама, ал онда одоше све..

Nece M8 da mi otvara PDF fajlove u njegovom file explorer-u vec samo u nekom drugom, to je pocelo od kad sam greskom izabrao PDF reader a ne Polaris office 5 kao default. Samo izbaci document cannot be opened - Ima li neko resenje kako da postavim polaris office kao default tj. da me pita preko cega da otvaram ponovo?

Nece M8 da mi otvara PDF fajlove u njegovom file explorer-u vec samo u nekom drugom, to je pocelo od kad sam greskom izabrao PDF reader a ne Polaris office 5 kao default. Samo izbaci document cannot be opened - Ima li neko resenje kako da postavim polaris office kao default tj. da me pita preko cega da otvaram ponovo?
Settings/Apps/pdf reader pa clear defaults.

Sent from my HTC One M8 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno