Šta je novo?

[HTC Magic] Custom romovi iskustva

Prvi utisci:
Instaliranje traje dosta duže u odnosu na druge romove(da neko ne isključi prilikom instaliranja roma)
Za sada mogu reći da sam prezadovoljan (prvi utisci)

Jeste poprilicno je brzi od SFM-a ;) inace nakon instalacije treba mu dati desetinu minuta da se Sense postavi na svoje mesto i kasnije radi odlicno... jedino sam ja imao problem da mi nekad ne izbaci notifikaciju za pristiglu poruku... Ko voli sense definitivno treba da proba (preporucljivo ja da se nakon instalacije i inicijalizacije Sense-a telefon restartuje ;) )

Brži je ali ima problem sa kamkorderom,i nema onaj fast za brzo pokretanje,i prilikom instalacije podiže i instalira određene programe sa titanium backup.
Inače frekfencija CPU zasad radi 122-614 i nema uspavljivanja.

Poslednja izmena:
Ovaj ROM (Salsa) prosto proždire bateriju. Cell standby 50% i Phone idle 47% u roku od 13 sati i 45 min, od čega je većina noću. Napunjen pre spavanja. Druga stvar, ne radi pozadinsko osvetljenje na tasterima. Net zna da se zakoči...skidam aplikaciju i u jednom momentu stane i vidi se da nema protoka. Kasnije nastavi. Radio sam kompletan wipe, kao i uvek, i to dva puta, jednom iz konzole, jednom iz recovery moda. Zna da se uspori povremeno. Ako se nastavi ovako, moraću da menjam.

Meni baterija traje dugo već,imam problema samo sa kamkorderom i nisam baš siguran ali sam izgleda bio malo nedostupan??videću štaje..

Probao sam CGX-Magic dobar rom ali nikako da se isključi 3g prijem signala slab
Vratio sam se na diet rom.
E sad jedno pitanje:
diet rom sa njime imam najbolji prijem signala.
Šta utiče na prijem signala?? (nešto sam čitao ali nisam baš siguran pa da pitam).
Dali može da se instalira na bilo koji rom...

Radio bi trebao da ima veze sa prijemom signala. Ne znam da li si dirao Radio kada si menjao ROM-ove. AKo se dobro sećam, na Magicu tako nešto nije neophodno, ali mora da se vodi računa da je Radio odgovarajući za određeni ROM.

Da, za svaki ROM piše koji radio mu treba i većina koristi novi.
Ja sam nabacio carz-ov CM7.1 i za sad sam zadovoljan. Baterija, naspram Salse, kao da je extended tipa :). Ima sad dosta novih ROMova, ko hoće da isprobava...

Što je naj važnije radio nisam menjao isti radio za diet i za yoshi kao i salsa.
Ko želi može da proba jednostavno nek upamti jačinu prijema sinala na određenim mestima,pa nek instalira dietginger 2.3.4 pa nek vidi prijem signala.

jesul ovo poceli da prave romove za magic nesto nalik MIUI kao za desire i ostale?
jel probo neko ovaj rom?

ne znam kakv je kamkoder...posle 10 minuta je isao wipe jer me nerviralo pola stvari na kineskom...

flashovao sam ovaj novi yoshi i cinimi se da je brzi od prethodnog a i baterija duze traje..

Evo i ja sam ponovo flešovao yoši naj noviji za novi radio i sada imam odličan prijem dok sam pre nedelju dana imao loš prijem sa taj rom.ko zna šta se desilo pa je imao loš prijem.
Jedino neradi screen lock soun i sms sound.Za sms sam rešio tako što sam ubacio gosms a za lock screen nemam još rešenja.

Vidim da to pominješ već nekoliko puta, pa da pitam: zbog čega ti je bitan screen lock sound?

Ja zato ne menjam Yoshi 1.2. Radi mi odlicno i nema potrebe. :)

doslo vreme da i ja prodam svoj magic. najverovatnije kupujem galaxy s. ako ima zanteresovanih za kupovinu nek se jave na PP

pa nek je sa srecom... :D ja uzeo desire... pozdrav za sve...:)

Uporedni test? :) Kakvi su utisci kad si prešao sa Magica na Desire?

kao iz fice u mercedes :) realno gledano ovaj model star vec neki 2.5-3 godine i nece jos dugo postojati podrska za njega... razmisljao sam i ja desire da uzmem ali ne svidja mi se...po meni mnogo je lepsi galaxy, a drugi razlog sto ga kupujem je to sto ima jako veliku zajednicu kao i magic sto je imao...

Meni je Magic jos uvek dobar. :)

e pa niiiije bas kao sa fice na mercedesa, ali je svakako bolje...sve radi tecno, znate ono kad na magicu negde zna da zakoci, neka animacija, imenik ili slicno, ovde toga nema...:) uzeosam ga od druga, polovnog iz telenora za 200evra, uzeo bih i ja galaxy, ali je preskup za mene...a desire mi se uvek svidjao i po obliku, tako da sam zadovoljan..mada mi je zao sto napustam magic fanove, i dalje citam svaki post u ovoj grupi...:D

pocello da me smara ovo pucanje wifi vez pa sam hteo da flashujem dietginger.. medjutim tamo se pominje radio 6.35.16.19 i 6.35.10.18.. ja imam 6.35.10.18
jel moze da ostane na ovaj sto imam ili moram da flashujem ovaj noviji radio?

Ima magic podrške pa mislim da nijedan telefon toga nema.Što se tiče kupovine hd2 je dosta jeftin po oglasima može se naći veoma jeftino?? neznam zašto??
Što se tiče yošija ja nemam problem sa wifi najnoviji yoši rom za novi radio.

Nazad
Vrh Dno