Šta je novo?

[HTC Legend] Zvanicna tema

Nakon tvog posta u kom kazhesh da je bled?

(e, zezechim, se ja malo, nemoj se ljutish :) )

U prvom postu sam napisao bled mislici na nesto drugo, no, posle sam se prebacio i ocigledno s*ebao. :(

Ma opusteno.. pokusao sam das e objasnim sa telepom i da mu objasnim moj utisak, tako da se se zeznuo u nacinju pisanja i izrazvanja i objasnjvanja.
Zbog toga se pokrivam usima.

Poslednja izmena:
Imenjace, to je moj ortak :)
Nazalost, tamo postoje pravila koja kad ispostujes... ostanes opet bez oglasa. Nasumicno ih brisu, tako da ni oni ne znaju kako :S:

Ej, imenjače. :) Ma čudno mi je samo zbog toga što sam trista puta naletao na oglase koju su tipa iPhone 3G 8GB, ali nije iPhone već Palm Pre ili neki kinez, svejedno, pa sam zbog toga istakao ovo. :)

Koliko vam baterija drzi? Kod mene ako izvuce dan ipo to je premija, to mi je jedina mana ovog telefona, sve ostalo je za pohvalu

Meni ne izdrži ni toliko jer ga stalno čačkam, mada meni je to sasvim normalno.

Poigrah se malo u petak. U poređenju sa mojim Magicom mi deluje dosta brži. Nekako je sve glatkije od Magica koji mi je na 1.6 i bez Sensea.

Spoljašnji izgled telefona mi se ne sviđa. Ne izgleda mi ni kvalitetno ni robusno, ona guma mi se nikako ne uklapa.

respect za VIP i aktuelnost ponude.

Jel ima za HTC punjac za kola? I da li postoji neka futrola za njega? znam da je nov model al da pitam

Mislim da je svako poredjenje Legenda i Magica neumesno, ali po svakom aspektu.

Poredi ga sa onim sa čim ima iskustva... A i to je telefon koji je izašao pre godinu dana, nije 3310, verovatno ne menja telefone k'o čarape.

Steta sto je EVO 4G CDMA, valjda ce da bude i GSM verzija.

Posle duzeg intenzivnijeg koriscenja na koliko vam se popne temperatura baterije? Nekako i nije najprijatniji osecaj u ruci od toplote koju bbaterija emituje...trenutno je 37.3 temp
Posted via Mobile Device

posle detaljnog cackanja legende i nexus-a...mogu definitivno da kazem da cekam desire - kombinacija najboljeg od oba. jos kada bi vip dobio isti......*uzdah*
u suprotnom ebay :)

Slazem se, Desire je pravi izbor samo sto bih ga kupio u Nemackoj gde se cena vec uveliko zna. Pri odbitku poreza na izlasku iz zemlje izasao bi me oko 375e, sto je prihvatljivo.

Meni je danas pala kap kafe na izgleda jedino mesto na koje vlaga može da prodre: na ekran zahvatajući i deo meni i home tastera. Tri sata, naravno, nije bilo ništa, ali posle toga na momente pojavljuju se artefakti u obliku nekoliko tačkica na ekranu, koji traju mali delić sekunde (pojavili su se 3-4 puta). Ima li neka procedura kako treba da ga tretiram (okrenem naopako, probam da ga osušim, isključim...) da sprečim dalje oštećenje? Ili još važnije, jel moguće da je "oštećenje" samo privremeno?

jel' moguce da ovom telefonu baterija traje jedan dan ako se intenzivno koristi ?

Mozda posle praznika odem da pazarim Legend pa me interesuje kakva su vasa iskustva sa GPS-om, da li je potrebno skinuti dodatni software za Srbiju ili ima vec ubaceno (i ako nema, koja je najbolja aplikacija, free/paid). Da se razumemo, nije mi potrebna potpuna zamena za GPS uredjaj, vec cisto ako zatreba kada se uputim negde :) Ostale karakteristike sam uspeo da procesljam po netu, ali za GPS slabo :( Hvala i pozdrav ;)

Hvala :) Pretpostavljam da se i jedan i drugi placaju pa koji bolji?

Jel neko zna gde Legend snima vCards dobijen sa sms-om? Verovatno je jednostavno rešenje ali ja se ubi tražeći :smash:
Logično mesto su mi kontaki ali nema ih nigde.... Dobijem samo poruku da su uspešno importovani i to je to.

SIM kartica?

da li je moguce povezati legend na adsl preko pc bez wifi, preko usb?

Vrh Dno