Šta je novo?

[HTC Legend] Zvanicna tema

Naravno da nije Nexus, Legend je mnogo lepsi od njega.

fina cena, mada cenim da treba čekati Desire za nešto veće pare

^ Slazem se. Btw. koje je boje ovaj u Vip-u, ove belo-sive ili crne?

Ne verujem da ce se Legend praviti u svim duginim bojama jer je poenta bas u aluminijumu, a ko hoce sarenis moze da kupi Tatoo.

Ovde kazu da postoji...a retko grese

Ne verujem da ce se Legend praviti u svim duginim bojama jer je poenta bas u aluminijumu, a ko hoce sarenis moze da kupi Tatoo.
Upravo suprotno, ovaj belo-sivi je najsareniji, posto ima i bele i sive i crne... Crni bi bio ili komplet crn ili sivo-crn

Da li imas info mozda kad bi trebalo Desire da dodje ovde? Vidim da preko cena izmedju ova dva nije velika

Prica se 27-og, ali ne znam da li ce i ovaj nas Vip tada dobiti (mada, opet, ne znam i sto ne bi)

Poslednja izmena:
da, 27-i se spominje kao launch date u svetu

Svaka čast Vip-u na ekskluzivnosti u ponudi što se tiče ponude android HTC telefona

Konacno da se i u Srbiji pojavljuju noviteti sinhronizovano sa ostatkom sveta :)

Od danas u VIPu HTC Legend za 48999. Idem danas po Tattoo pa cu traziti da ga malo isprobam (Legend) :)

Ako si vec kupio Tatoo bolje nemoj Legend da gledas, ocecaces se jako frustrirano.

Jedno glupo pitanje, al mora da se pita :)
Hocu da stavim mem.karticu al nikako da skontam kako da pomerim onu plastiku kad se skine poklopac, bojim se da nesto ne polomim pa bolje da pitam.

66eonm.jpg

Uzima ga tek kada nađe kupca, ali ipak je star jedan dan? :d

Procitaj pravila oglasavanja na tom sajtu i bice ti jasno zasto je tako napisao.

Kao da tamo ima pravila, jednom sam se opekao sa malim oglasima sa tog sajta i nikad više...

Ti si se verovatno opekao sa ljudima koji su ti nesto prodali, a to je priznaces sasvim druga prica, za to sajt ne snosi krivicu.

Jedno glupo pitanje, al mora da se pita :)
Hocu da stavim mem.karticu al nikako da skontam kako da pomerim onu plastiku kad se skine poklopac, bojim se da nesto ne polomim pa bolje da pitam.

Onaj plastični poklopc tamo gde piše open podigneš ka gore.

Uzima ga tek kada nađe kupca, ali ipak je star jedan dan? :d

Imenjace, to je moj ortak :)
Nazalost, tamo postoje pravila koja kad ispostujes... ostanes opet bez oglasa. Nasumicno ih brisu, tako da ni oni ne znaju kako :S:

Sto se telefona tice, sve je stvar ukusa, ali kad sam ga uporedio sa svojim Herojom, Legned izgleda smesno.
Jeste onaj metal ok (mada se sigurno lago grebe), ali izgleda jadno i bledo pored belog Heroja.
Takodje onaj slobodan deo oko ekrana kao i dole na metalu izgleda uzasno.
Nisam imao prilike da ga ukljucim da vidim kakav mu je AMOLED. :trust:

Da napišeš da ti se ne sviđa, ali da napišeš da izgleda jadno i bedno je smešno.

Da napišeš da ti se ne sviđa, ali da napišeš da izgleda jadno i bedno je smešno.

Napisao sam "jadno i bLedo".

Sto je smesno?
Daj mi jedan razlog.
Prvo, nekome moze da se svidi sto izgleda jadno i bLedo. To ne znaci da mi se ne svidja. To sam rekao jer beli Hero pored njega deluje WOW (moj utisak, moje sestre i 2 radnice u VIPu). O ukusima se ne treba raspravljati.
Drugo, to sam rekao jer ima previse praznog metalnog dela, previse prostora oko ekrana a oni plasticni tasteri se nikako ne uklapaju. Previse su plasticni i grubi.

Pa baš zato što ne treba raspravljati o ukusima ti možeš da kažeš da ti se ne sviđa, a drugo je da kažeš da je nešto jadno i bLedo (i prvi put sam dobro pročitao mada ne shvatam šta u ovom kontekstu to znači).

Pa ako si procitao bledo zasto si napisao bedno? ;)

Ne pricamo ovde o ukusima, vec o izradi telefona. Ti plasticni dugmici su jadni, a slika je bleda (to su se mnogi zale i kazu za AMOLED, dok crna izuva koliko je dobra).

A sad vidim da imas i Legenda i Heroja.

ps. a cini mi se da je ovo slobodna zemlja kao i slobodan forum pa mislim da mogu da kazem sta hocu (dok time ne remetim pravila i neciji integritet) ;)

NHF

Poslednja izmena:
To je onaj AMOLED koji nisi imao prilike videti ukljuchenog?

Nakon mog posta je dosao drugar koji je uzeo Legenda pa sam malo gledao.

I da se razumemo, ja ne pljujem Legenda niti bilo sta. Samo pricam svoje misljenje i utiske.
Genrealno, on je na paketima jeftiniji od Heroja a bolji.
Mislim da je jedina prednost heroja izgled, a to je opet individualna stvar ukusa.

Poslednja izmena:
Nakon tvog posta u kom kazhesh da je bled?

(e, zezechim, se ja malo, nemoj se ljutish :) )

Vrh Dno