Šta je novo?

[HTC Legend] Zvanicna tema

Zasto su ostavili ovoliko prostora ispod ekrana? Pa mogli su osetno da smanje telefon ili povecaju ekran.

nisam siguran da je VIP al verovatno jeste...trebalo bi da bude cena kao Hero pretpostavljam:) naglasavam neproverno u toku narednih 10ak dana:),)

Resolution: 320 X 480, WTF??

Mene zanima kolika ce biti razlika u ceni izmedju Legend-a i Desire-a? Dalje, bice veoma zanimljivo videti kako ce HTC da cenovno izdiferencira Desire i HD2?

Dobro zapazanje...HD2 ce neznatno biti skuplji od Desire...Legend neznatno jeftiniji od Desire, al ko je video Legend uzivo zna o cemu pricam:):) uredjaj je mozda hardverski losiji od Desire, al lepse lezi u ruci(subjektivno misljenje):smoke:

Mnogo je grdan

Peco, mislim da gresis, Legend ce upravo da igra na kartu lepote, koliko sam video cena Legenda i Desirea ce biti gotovo ista, iako je Desire mnogo jaci, ali je ruznjikav, isto kao i brat mu blizanac Nexus.

A sto lepo ne izbace HD2 sa Androidom, i da imamo ultimativni telefon, da se tacno zna koji je najbolji telefon danasnjice, ovako sve neki kompromisi :)

Ko ce to docekati :(
Tada ce biti i iPhone 4, opet ce se postavljati pitanje koji je bolji... Bas smaraju.

Poslednja izmena:
Odvratan je ovaj Legend :\

Legend nikako nije ljubav na prvi pogled..i Hero je izazivao istu reakciju , pa proglasen telefonom godine u mnogim zemljama sveta, o ukusima ne treba raspravljati..al ne kudi konja koga nisi jahao:)

Šta znam meni je opet jako lep, i verovatno moj sledeći telefon.

A sto lepo ne izbace HD2 sa Androidom, i da imamo ultimativni telefon, da se tacno zna koji je najbolji telefon danasnjice, ovako sve neki kompromisi :)

Xperia X10 bi mogla da zadovolji uslove.

Kao sto sam i rekao, pojavio se, 26K u tarifi 325, jefitinije nego Hero koga sam uzeo pre nepunih mesec dana :wall:

Bio sam do VIP-a i video ga na delu.
Sta da vam kazem, prodajem svog Magic-a :wall:

Ustvari ovo je Google Nexus samo sto ima drugi naziv i sto je sada dostupan worldwide?
Ili se varam? :smoke:
U svakom slucaju vise nego povoljna cena uz 325 ugovor recimo :D

Nazad
Vrh Dno