- Učlanjen(a)
- 30.06.2000
- Poena
- 660
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=925542
izgleda da cemo dobiti oficijalni CM7 :happy:
izgleda da cemo dobiti oficijalni CM7 :happy:
CotullaCode Ctll [Twitter]
We (DFT Team) developing several interesting stuffs for LEO, like WM65 running from SD card!
Nema FM transmiter, makar ga niko nije naterao da radi. Imas na xda vise tema o tome.
>Ljudi moze li pomoc molim vas!!!!!?
Instalirao sam FutureShocks MIUI v3 ₪ based on MIUI 1.1.14 ₪ NAND Build with data.img/ramdisk support Android 2.2.1 ROM.
E sad da citiram autora ROM-a :
3. data.img Support (default 1GB)
To enable data.img on sdcard feature
- Copy '.data' folder to sdcard (/sdcard/.data).
- Copy your old data.img to '.data' directory, otherwise a new data.img will be created.
- Boot into Android.
Moje je pitanje GDE je ili ako taj fajl nije na telefonu kako da ga napravim (mozda CWR), data.img?
Kao sto u tekstu gore stoji Copy your old data.img to '.data' directory gde je data.img ili ako ja treba da ga kreiram kako bi bekapovao sistem kako to da uradim?
gagi75 dobar tutorialali gde je ostatak? Kako se ubacuje CWR i NAND ROM?
tvoje je da napravis .data folder na kartici. Ukoliko imas stari data.img sa nekog roma, kopiras ga u njega, ukoliko nemas, prilikom prvog boot-a u android, sam rom ce kreirati novi data.img na kartici u .data folderu...>Ljudi moze li pomoc molim vas!!!!!?
Instalirao sam FutureShocks MIUI v3 ₪ based on MIUI 1.1.14 ₪ NAND Build with data.img/ramdisk support Android 2.2.1 ROM.
E sad da citiram autora ROM-a :
3. data.img Support (default 1GB)
To enable data.img on sdcard feature
- Copy '.data' folder to sdcard (/sdcard/.data).
- Copy your old data.img to '.data' directory, otherwise a new data.img will be created.
- Boot into Android.
Moje je pitanje GDE je ili ako taj fajl nije na telefonu kako da ga napravim (mozda CWR), data.img?
Kao sto u tekstu gore stoji Copy your old data.img to '.data' directory gde je data.img ili ako ja treba da ga kreiram kako bi bekapovao sistem kako to da uradim?
gagi75 dobar tutorialali gde je ostatak? Kako se ubacuje CWR i NAND ROM?
kibicer, ti koristis rom od cc-a
ja sam ga stavio pre npr 5 dana i kad sam probao gps trebalo mu je 100 godina da uhvati
onda nisam testirao jedno 3 dana, u medjuvremenu skinao gps status i od tada ne mogu da uhvatim fix
stojim na sred ulice, u location upaljeno i wifi i satelites i drnda ovaj gps status i nece...nekako se nadam da je do ovih oblaka, ali opet mi nesto smrdi...
cekam novi update ovog RC-a, pa cu staviti njega, trenutno sam na beta2 mislim
trebam malu pomoc za prijatelja.
on ima telenorov hd2 i zeleo bi da stavi kuvani rom, e sad jel postoji nacin da to odradi a da ne izgubi garanciju, odnosno jel moze da se nekako odradi backup originalnog roma i ako je moguce kako se to radi
trebam malu pomoc za prijatelja.
on ima telenorov hd2 i zeleo bi da stavi kuvani rom, e sad jel postoji nacin da to odradi a da ne izgubi garanciju, odnosno jel moze da se nekako odradi backup originalnog roma i ako je moguce kako se to radi
1. naravno(android (koji?) ili win?)
2. ne razumem sta ti treba zapravo
3. naravno (opet ne znam sta koristis, ali i na winu i na androidu je u sms opcijama...dodjes do smsova i stisnes win taster tj opcije i tamo nadjes)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari