artemis control panel ne menja sveopsti utisak ako ne zelis..
to je samo aplikacija koju mozes startovati da tweakujes sistem, ali i ne moras
zar ne?
Sad sam nasao na XDA forumu potpuno odvojenu zajednicu ljudi koji imaju T mobile HD2! Ranije na to nisam naisao...Neverovatno,mislio sam da se taj t mobile razlikuje od evropske verzije samo po velicini interne memorije i verovatno je i tako nego su ljudi koji imaju ovu verziju se odvojili za svaki slucaj zbog nekih nekompatibilnosti sa romovima i nekim programima...
Na youtubu imaju sva moguce radnje oko ovih stvari o kojima pricamo detaljno prikazanee od vise razlicitih korisnika ali ipak iskustva sa razlicitih strana su vise nego dobrodosla!
Ovo kao da pricam sam sa sobom,ali mozda nekom pomogne:d
Ljudi imam problemcic sa androidom. Prvo jedno 3 punjenja nije hteo da napuni fon preko 87%,i ja ga restartujem i prebacim na win, i napunim do kraja, i od tad ne mogu potrosnju da spustim ispod 56mA. Do tad je bio u mirovanju na 4-7,i bilo mi je ok. Nisam nista ni instalirao ni deinstalirao, niti mi u pozadini radi nesto. Android je mdeejay 2.4. Jel se desavalo nekom? I sta moze da bude
Sent from my HTC HD2 using Tapatalk
Ljudi imam problemcic sa androidom. Prvo jedno 3 punjenja nije hteo da napuni fon preko 87%,i ja ga restartujem i prebacim na win, i napunim do kraja, i od tad ne mogu potrosnju da spustim ispod 56mA. Do tad je bio u mirovanju na 4-7,i bilo mi je ok. Nisam nista ni instalirao ni deinstalirao, niti mi u pozadini radi nesto. Android je mdeejay 2.4. Jel se desavalo nekom? I sta moze da bude
Sent from my HTC HD2 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari