Šta je novo?

HTC HD2

artemis control panel ne menja sveopsti utisak ako ne zelis..
to je samo aplikacija koju mozes startovati da tweakujes sistem, ali i ne moras

zar ne?

Ja imam VBN Reloaded koji je 3.14 a imam i HSPL 2.08 i nema govora o nekoj nestbilnosti i ne znam cemu. Tako da, ta prica o 3.14 i HSPL-u otpada..:p
Ko zeli da koristi Artemis, ***a, osudjen je na SSPL a svi ostali mogu slobodno imati HSPL 2.08

Negde sam citao za task29 i znam da je procedura nekog hard reseta ili formata,ali bih molio ako mozete detaljnije da mi kazete?Znaci sad possto sam instalirao HSPL3 i uglavnom osim kontakata i poruka koji su na telefonu i koje imam bekapovane preko my phone-a na netu,mogu da formatiram memoriju ili taj reset pa onda da instaliram taj kuvani rom za windows i onda na karticu da ubacim android?Ispravite me ako gresim...

Da, sve dobro.
1. task 29 (formatira internu memoriju, ne dira RadioROM)
2. Flesuj ROM po izboru
3. Prvi boot, pa odmah hard reset
4. Podesi, instaliraj, i vozi

Za Android ce voodoo :)

Sad sam nasao na XDA forumu potpuno odvojenu zajednicu ljudi koji imaju T mobile HD2! Ranije na to nisam naisao...Neverovatno,mislio sam da se taj t mobile razlikuje od evropske verzije samo po velicini interne memorije i verovatno je i tako nego su ljudi koji imaju ovu verziju se odvojili za svaki slucaj zbog nekih nekompatibilnosti sa romovima i nekim programima...
Na youtubu imaju sva moguce radnje oko ovih stvari o kojima pricamo detaljno prikazanee od vise razlicitih korisnika ali ipak iskustva sa razlicitih strana su vise nego dobrodosla!
Ovo kao da pricam sam sa sobom,ali mozda nekom pomogne:d

Sad sam nasao na XDA forumu potpuno odvojenu zajednicu ljudi koji imaju T mobile HD2! Ranije na to nisam naisao...Neverovatno,mislio sam da se taj t mobile razlikuje od evropske verzije samo po velicini interne memorije i verovatno je i tako nego su ljudi koji imaju ovu verziju se odvojili za svaki slucaj zbog nekih nekompatibilnosti sa romovima i nekim programima...
Na youtubu imaju sva moguce radnje oko ovih stvari o kojima pricamo detaljno prikazanee od vise razlicitih korisnika ali ipak iskustva sa razlicitih strana su vise nego dobrodosla!
Ovo kao da pricam sam sa sobom,ali mozda nekom pomogne:d

procni da citas ovu temu od prve strane i verovatno ces naci sve informacije koje te zanimaju ;)

ma sve je receno u poslednje 2-3 strane ;)

Ljudi imam problemcic sa androidom. Prvo jedno 3 punjenja nije hteo da napuni fon preko 87%,i ja ga restartujem i prebacim na win, i napunim do kraja, i od tad ne mogu potrosnju da spustim ispod 56mA. Do tad je bio u mirovanju na 4-7,i bilo mi je ok. Nisam nista ni instalirao ni deinstalirao, niti mi u pozadini radi nesto. Android je mdeejay 2.4. Jel se desavalo nekom? I sta moze da bude

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Ajmo Voodoo, Kibicer.... :D

Dešavaju mi se iste stvari sa punjenjem baterije. ili ga isključim, pa punim, ili kratkotrajno skinem, pa vratiom struju, i on nastavi. Koristim poslednji hastarin kernel, standardna baterija.
Tih 56 takođe povremeno viđam. Interesantno, ako uveče aktiviram flight mode, celu noć provede sa tako visokom potrošnjom, popije oko 40% baterije.
Ako ručno ugasim sync, isključim data, i aktiviram 2G, prespavaće sa 5-7mA, i potrošiće oko 8% za 6 sati.
Nisam uhvatio šta do čega dovodi. Malo je verovatno da je punjenje baterije dovelo do tako visoke potrošnje. Resetuj ga, pa proveri.

Meni preko noci sa WM potrosi 3 do max 5% baterije ali zato na androidu obavezno popije preko 20% i to u najboljem slucaju. Ova potrosnja je definitivno najveca mana i najveci problem Androida.

Ljudi imam problemcic sa androidom. Prvo jedno 3 punjenja nije hteo da napuni fon preko 87%,i ja ga restartujem i prebacim na win, i napunim do kraja, i od tad ne mogu potrosnju da spustim ispod 56mA. Do tad je bio u mirovanju na 4-7,i bilo mi je ok. Nisam nista ni instalirao ni deinstalirao, niti mi u pozadini radi nesto. Android je mdeejay 2.4. Jel se desavalo nekom? I sta moze da bude

Пробај погаси све конекције, дакле BT, WiFi, Data, Sync, GPS, пребаци на 2G и види да ли ће да спадне потрошња. Ако спадне онда их укључи све поново, тако је мени пар пута решен проблем потрошње.

udji u root manager, obrisi /data/system/batterystats.bin, zatim restartuj u WM, sacekaj da napuni bateriju na 100%, ostavi ga tako na punjacu i pokreni android ponovo. Kreirace nov batterystats.bin. Kad udje u android, treba da pokazuje 100% baterije, skini punjac, restartuj (full restart). Onda udji u Settings/SD & phone storage/Fatory data reset i odradi ;) -btw.nece nista da obrise od tvojih podataka :p

Ех, данас ми је испао телефон и оде заштитни дисплеј :mad: ... Да ли знате неки сервис у БГ који може то да одради али да је поуздан?

ne znam servis u BGD-u, ali znaj da ti je sam touch oko 50e.. ruke ne verujem da ce neko hteti da radi ispod 20-30e.. u NS-u bih znao

Ако неко зна нека јавља :) ... Тражио ми лик 120е, то је превише :( ....

120e je Touch + LCD sa rukama. Ako nista drugo, sedi u auto i dodji u NS.

Da 2.08, radio 2.15

dmpf8z.jpg

a koji rom koristis?

Imam istu kombinaciju. Malo da dopunim bateriju, javiću kako je prošlo
Vidim da je malo ljudi uspelo
Ja imam Energy, sencity
EDIT: jesi radio Task 29?

Poslednja izmena:
Energy rom sam koristio. Koliko sam razumeo sada da bi vratio win treba da ubacim originalni rom?

Edit: Nisam radio Task 29 nisam video nigde da treba da se uradi

Kažu da ne treba, ja uradio.
Treba da ti je ostao HSPL, onda možda i ne mora u stock. Možeš li da uđeš u bootloader?

Prošao magldr, ide fleš ROMa

BINGO!!!!!!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno