Šta je novo?

HTC HD2

kako si koristio android sa 2.07 verzijom radija i zasto ne bi odmah kad stavljas nov radio, stavio 2.15??

foliju bi trebalo da imas u Mobihaus-u u Augusta Cesarca ;)

imaju jos 45kom na lageru tako da, pozuri :)

Poslednja izmena:
Nebih jer nije testiran sa Energy ROM-om... A ovaj mi on preporucuje :) Tu foliju mogu svugde naci, ja bih neku kvalitetniju da mi ne ostaju tragovi prstiju :/

Poslednja izmena:
stavi odma 2.15 i vozi. provereno radi na energy rom-u
Posted via Mobile Device

Opet imam problem.Sad nece da mi instalira 3.14,dodje do 1% i onda prekine.Da li se to jos nekome desavalo?

A koji ROM trenutno imaš? Jesi uspeo da ubaciš neki stariji official ROM?

Mislim da negde grešiš u koracima, to bi sve trebalo da bude jednostavno.
Sa tim 3.14 ROM-om nemam iskustva, ali njega ne bih ni pokušavao, dok ne uspem da instaliram neki stariji stock ROM.
Pretpostavljam da ti je krajnji cilj novi Artemis ROM, jer ne vidim drugog razloga da se odričeš HSPL-a. U tom slučaju, ja ti nisam od velike pomoći, to nisam radio.

Jeste zelim novi artemis rom da stavim.Ne znam gdje grijesim izbrisao sam hspl kao sto si mi ti rekao,ali kad pokusam da instaliram 3.14 ili 1.66 dodje do 1% prekine instalaciju i upali telefon.

@retype12345

napishi trenutno stanje rom, radio, HSPL na tvom HD2.
i korak po korak kako si poqshao da install stock rom, pa da probamo da nadjemo problem!
-----------------------------------------------------------------------
@retype12345
koji si spl install?
P.S. jesi li preimenovao taj file koji si izvukao iz stock roma kada si probao preko mem card!

Poslednja izmena:
Imam v37 artemis,2.14 radio i hspl 2.08.Prvo sam izbrisao hspl kako mi je kibicer rekao,jer onako kako si ti radio nije htjelo nikako da ga izbrise(cak sam i koristio isti 1.66 da iz njega izvucem fajl),posle toga sam pokusao da instaliram 3.14 ali posle 1% pokaze gresku i upali telefon.

Preko hspl2 sam instalirao 1.66.0000 kao i sto pise na artemisovom sajtu.A fajl sam preimenovao "leo_img"

Sa SPL 1.66.0000 nece da mi instalira oficijalni rom,a kada stavim hspl 1.66 instalira ga bez problema.

OK, onda hspl, pa oficijelni ROM, pa stock spl, ne vidim problem

pa ono, 100x je receno do sad da bez HSPL-a mozes update-ovati HD2 samo sa oficijelnim ROM-om kakav je bio i u trenutku kad je izasao iz fabrike..
ako bas hoces oficijalni update, skini ga sa HTC sa sajta tako sto ces ukucati serijski broj tvog telefona i u tom slucaju ti ne treba HSPL

Imam problem. Vreme na satu mi se stalno menja, ja ga vratim i kad pogledam kroz par sati vreme je na +1 sat nego sto treba ?? Podesio sam grad da je novi sad ali i dalje imam problem?

instaliraj najnoviji artemis v46 (ako znas kako, ako ne procitaj PAZLJIVO uputstvo)

ili skini time daylight update sa HTC sajta, "support" sekcija..

i resices problem (artemis v46 ima ugradjen taj timie daylight update, radi provereno - licno sam testirao)

Ma necu artemis da instaliram, bolji mi je energy.
Edit: Instalirao sam taj fix... Pa cemo videti...

Poslednja izmena:
sinhronizujes sa outlook-om u wm, zatim isto to u androidu odradis..
ako pak imas neki build koji nema HTC sync, onda izvezes kontakte iz outlooka i uvezes rucno u gmail kontakte na kompu i posle odradis sinhronizaciju na telefonu sa tim gmail nalogom..

ma zar je moguce da niko nije napisao neki ljudski program koji exportuje full info o kontaktima na wm telefonu i zatim importuje na android.. tj verzija programa sa wm i verzija programa za android.. i samo da se uradi export/import i gotovo

a ne da se dovijamo preko gmail i sl...
ja ne zelim da mi se kontakti iz gmaila mesaju sa kontaktima iz telefona, naprimer

imas dve opcije:
  1. android sa htc sense-om i kod njega odradis sinhronizaciju kao i kod wm-a preko progrma HTC Sync koji skines sa sajta
  2. android koji nema htc sense pa samim tim ni htc sync, onda nemas drugog nacina sem da imas kontakte iz gmail-a

btw.toshiba tg01 ima program za bekapovanje imenika pa se onda samo posle toga uradi restore na android.. sad, ko ima taj program da podeli, ja ne znam:d

Poslednja izmena:
Kupio sam Htc HD2 T-Mobile i pokusao da instaliram HSPL3 i HSPL2 na njega kako bih ubacio neki kuvani ROM i probao android,ali mi se pri instalaciji javlja greska
CRITICAL ERROR
Description: Usb Connect failed
Usb je prikacen i telefon i na kompu mi pokazauje da je prikacen.
Hvala unapred na pomoci!
Pozz

Koji je SPL trenutno u njemu?
Jesi probao da ga ubaciš u bootloader, pa da odate probaš flešovanje HSPL-a?

Malo sam neiskusan,procitao sam da se spl moze videti ako pritisnem istovremeno volume up i reset,ali ne znam gde je to reset dugme?Jedino ono kod baterije kad se skine poklopac?A kako se ulazi u bootloader?
Hvala

Vrh Dno