pa hvala nadam se da sad necu menjati fonove bar godinu i jace, dok ne izadje HD3Hehehh
pa to ti je u 6.5.5 romu po defaultu..
Misliš još mjesec-dva dok ne izađe HD3 :d
Misliš još mjesec-dva dok ne izađe HD3 :d
To u svrhu prodaje?
HD3 ce biti odlican izvor drajvera i mislim da cemo vrlo brzo da se igramo sa WinMO 7-icom![]()
Ovaj Cotulla je car!!! Ja mislim da ce HD2 da gura WP7 kao svi novi telefoni! Jos samo koji dan!
+1Racunaj pre za par meseci, ako do nove godine sve skocka bice odlicno. Tek kad Android bude gotov sa sedmicom ce biti veceg napretka
Lepo kaze thepace. Jedno je da se samo bootuje sistem, a drugi par rukava da sve radi kako treba (slicno kao sa Androidom). Olaksavajuca je okolnost sto HD3 ima dosta identicnih/slicnih komponenata. Zapazi da u phone tileu stoji Fake network.:guitar:
Steta sto nije usao u bilo koju aplikaciju, ali nakon ucitavanja deluje mi sve tecno i podmazano. Uostalom snapdragon je zver i ne verujem da ce imati poteskoca da se izbori sa OS koji ne podrzava multitasking po difoltu!
Mislis na nesto ovako ili ovako?Treba mi mala pomoc. Posto koristom miri rom (novi fles na v23) trazim jednu aplikaciju koju sam video na elegancia ili mozda energy romu. U pitanju je to do (task) manager koji je lepo dizajniran da se uklopi u manila okruzenje i sluzi umesto direktnog unosa "to do" u outlook. Kako se zove taj programcic?
Racunaj pre za par meseci, ako do nove godine sve skocka bice odlicno. Tek kad Android bude gotov sa sedmicom ce biti veceg napretka
Interesuje me kada imate instaliran neki kuvani ROm, kao npr. ja Artmesis, sada ako bih zeleo da ubacim ENERGY ili neki drugi rom, koja je procedura, da li mogu samo ROM, bez RADIO ROM-a i HSPL-a ili treba kompletna procedura HSPL3/TASK29/RADIO, pa tek onda novi ROM! HVALA UNAPRED!
Ljudi, novi Artemis V 36. i radio 2.15, cudo od telefona sam dobio! Bateriju duplo bolju, ne mogu da verujem, sve je glatko, brzo, efikasno, klizi... Toplo preporucujem :smash: :banana:
Ljudi, novi Artemis V 36. i radio 2.15, cudo od telefona sam dobio! Bateriju duplo bolju, ne mogu da verujem, sve je glatko, brzo, efikasno, klizi... Toplo preporucujem :smash: :banana:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari