Šta je novo?

HTC HD2

pa hvala nadam se da sad necu menjati fonove bar godinu i jace, dok ne izadje HD3 :D Hehehh

a ne odricem se ni TP2, svidja mi se tastatura opasno :D

После пар дана на елеганциа рому и даље мислим да је брз и (пре)шарен + ми је једно пет пута закуцао. Пробаћу још и најновији Мири. Ако се не одушевим одох назад на Артемис. Са њим нема грешке

Ja brzi ROM od Cloudy-ja 1.8 ne videh! :D
Probajte, prijatno sam iznenadjen! Par dana sam eksperimentisao sa svim mogucim ROM-ovima i mislim da je to to! :p

Link

Ljudi jel postoji nekako mogucnost da timer bude vracen na 0 znaci i odlazni i dolazni pozivi...
ili je to skoro nemoguce???

Interesuje me, da li install HSPL uradim preko kartice ili preko sinhronizacije sa PC? Pitam zato sto ne znam, da li posle ako se nesto desi sa telefonom, pa ako se uradi uninstall, gubi garancija!
I koji aje redosled instaliranja, da li prvo HSPL, pa radio, pa ROM ili ROM, pa radio!
Hvala unapred!

Treba mi mala pomoc. Posto koristom miri rom (novi fles na v23) trazim jednu aplikaciju koju sam video na elegancia ili mozda energy romu. U pitanju je to do (task) manager koji je lepo dizajniran da se uklopi u manila okruzenje i sluzi umesto direktnog unosa "to do" u outlook. Kako se zove taj programcic?

Racunaj pre za par meseci, ako do nove godine sve skocka bice odlicno. Tek kad Android bude gotov sa sedmicom ce biti veceg napretka
+1
:guitar:

Steta sto nije usao u bilo koju aplikaciju, ali nakon ucitavanja deluje mi sve tecno i podmazano. Uostalom snapdragon je zver i ne verujem da ce imati poteskoca da se izbori sa OS koji ne podrzava multitasking po difoltu!
Lepo kaze thepace. Jedno je da se samo bootuje sistem, a drugi par rukava da sve radi kako treba (slicno kao sa Androidom). Olaksavajuca je okolnost sto HD3 ima dosta identicnih/slicnih komponenata. Zapazi da u phone tileu stoji Fake network.
Treba mi mala pomoc. Posto koristom miri rom (novi fles na v23) trazim jednu aplikaciju koju sam video na elegancia ili mozda energy romu. U pitanju je to do (task) manager koji je lepo dizajniran da se uklopi u manila okruzenje i sluzi umesto direktnog unosa "to do" u outlook. Kako se zove taj programcic?
Mislis na nesto ovako ili ovako?

Racunaj pre za par meseci, ako do nove godine sve skocka bice odlicno. Tek kad Android bude gotov sa sedmicom ce biti veceg napretka

Ma dobro, mislio sam vise figurativno, znam da nisu u pitanju dani, nego meseci. Ali nema veze, vazno je da je na dohvat ruke!
A zasto mislis da cekaju da zavrse android? Ja mislim da cim u ponedeljak krene WM7 da ce da se bace na njega!

+1

Lepo kaze thepace. Jedno je da se samo bootuje sistem, a drugi par rukava da sve radi kako treba (slicno kao sa Androidom). Olaksavajuca je okolnost sto HD3 ima dosta identicnih/slicnih komponenata. Zapazi da u phone tileu stoji Fake network.

Mislis na nesto ovako ili ovako?

Sto se tice win7, sama animacija je trzala na prvom leak-ovanom videu i svi su bili skepticni po pitanju toga da li HD2 moze da izgura taj sistem. Sada kada sam video ovo, vrlo sam optimistican. Naravno, trebace vremena da se sve dotera.

DoDo svaka cast za linkove. Ovo desno sam trazio. Za ovo levo nisam ni znao, ja sam mislio da CHT po difoltu to ima, nisam znao da postoji taj "Advanced home screen" sto se spominje u tekstu :)

ne znam
meni se ovaj osnovni winmo7 interfejs ne svidja uopste

oni kvadrati mi idu na zivce, a pogotovo ono xbox-live...

da , bas ce ozbiljni korisnici koji kupuju telefon od 400E da korsit xbox live i da igraju igrice.. kako da ne.

verujem da ce HTC ubaciti svoj HTC sense preko ovog ili neku modifikaciju

kad vidim kako izgleda winmo7, nije ni cudo sto ljudi vise vole android... a sto se mene tice, dileme nema, ostacu na winmo 6.5.5, eventualno preci na android (ili ga drzati kao alternativni OS na microSD)

Interesuje me kada imate instaliran neki kuvani ROm, kao npr. ja Artmesis, sada ako bih zeleo da ubacim ENERGY ili neki drugi rom, koja je procedura, da li mogu samo ROM, bez RADIO ROM-a i HSPL-a ili treba kompletna procedura HSPL3/TASK29/RADIO, pa tek onda novi ROM! HVALA UNAPRED!

Interesuje me kada imate instaliran neki kuvani ROm, kao npr. ja Artmesis, sada ako bih zeleo da ubacim ENERGY ili neki drugi rom, koja je procedura, da li mogu samo ROM, bez RADIO ROM-a i HSPL-a ili treba kompletna procedura HSPL3/TASK29/RADIO, pa tek onda novi ROM! HVALA UNAPRED!

Ako vec imas HSPL (bilo koji) ne moras ga ponovo instalirati, TASK29 takodje ne moras da radis ali se preporucuje da se radi i na kraju radio ne moras da radis pre nego sto odradis ubacivanje novog ROM-a ali ako on vec sadrzi neki radio a ti ne zelis isti nakon toga mozes bez problema da ubacis taj drugi Radio - naravno ako su kompatibilni.

HardSPL moras da stavis svakako, a mislim da ti za vecinu novijih ROMova treba xx.50 verzija radija (TMO US). Ako ti uredjaj sad kaze da ima 576MB RAMa , onda ti ne treba, u protivnom, potrazi za svaki slucaj. Ako ROM trazi 576, onda ce valjda da te stalno vraca u bootloader ili cak da stoji neki od onih boot screenova.

Ono sto je bio prvi leak video WP7 na HD2 je zapravo bio stari emulator na desktopu, samo prikazan na HD2 preko remote desktopa. Inace je HD2 harverski dovoljno jak da pogura sedmicu kad se uporedi sa HD3/7. Mene najvise brine taj jedinstveni kod aprata koji ce biti potreban da se telefon poveze na live, market, zune i ostale OL servise. Kazu developeri koji su se bavili sedmicom da to nece biti lako zaobici, ako ce uopste biti moguce, a bez toga telefon dosta gubi na upotrebljivosti.

Sto se izgleda i funkcionalnosti tice, bio sam ubedjen da je to samo Appleu ospelo pre par gotina i da se to stvarno sad ne moze ponoviti, no izgleda da je bas puno ljudi, mahom u US, zapravo uzbudjeno zbog sedmice i "glanceable information" fazona...

Poslednja izmena:
Ljudi aj neka mi ko koristi onaj tcpmp player pojasni sta sve trebam da stikliram da mi video ne secka
kad psutim preko obicnog plejera neki spot on ide ko podmazan, kad otvorim preko ovog programa on secka nekako...sta treba da radim da u full ekranu ne secka...sta stiklirati

hvala unapred

Имаш пар верзуја на XDA где је све то подешено, али увек је добро решење да преко LeoCpuSpeed поставише да ти процесор ради фиксно на 1ghz и онда нема сецкања у TCPMP

pomagajte drugari...veliki problem...hd2 sam uzeo preko telenora..postpejd kartica u telefonu.. podesavanja za gprs i mms prikupio sam sa mreze...gprs radi..mms Ne radi..
posle silnih peripetija,zvanja korisnickog i slanja od istih mejla sa podesavanjima,i podesavanja sa telenorovog sajta,nekako sam namestio da radi i mms,ali,uvek ima neko ali,posaljem npr mms,fotku,i uvek mi stigne 2-3 puta manja u kb nego sto sam poslao...npr,saljem saljem 112kb,stigne mi 32kb...ili,saljem194kb,stigne mi 76kb...
i sve tako u krug...jako mi je bitno da primam fotke do 300kb koliko i mreza podrzava...zbog uvelicavanja tih slika na telefonu..citao sam na raznim forumima da masa ljudi ima iste probleme...zna li neko resenje? plssss hellppppp

Ljudi, novi Artemis V 36. i radio 2.15, cudo od telefona sam dobio! Bateriju duplo bolju, ne mogu da verujem, sve je glatko, brzo, efikasno, klizi... Toplo preporucujem :smash: :banana:

Ljudi, novi Artemis V 36. i radio 2.15, cudo od telefona sam dobio! Bateriju duplo bolju, ne mogu da verujem, sve je glatko, brzo, efikasno, klizi... Toplo preporucujem :smash: :banana:

ocigledno si ranije imao neki problem cim ti sada baterija drzi duplo bolje ;)

radio je definitivno bolji nego 2.12 ali starije verzije su drzale isto kao ovaj novi

Mogo bi da bacish neki link.....:)

Ljudi ajde neka mi neko baci neki link sa objashnjenjem kako da stavim android na moj HTC HD2! Ili neka mi neko objasni ako je dobre volje... :):)

trenutno imam Energy ROM GTX......

Nazad
Vrh Dno