<CharKey id="p">
<State seq="0">
<Char>0070</Char>
<LP_Char>0030</LP_Char>
</State>
<State seq="1">
<Char>0050</Char>
<LP_Char>0030</LP_Char>
</State>
<State seq="2" link="1"/>
<PA x="432" y="4" w="48" h="63"/>
</CharKey>
<CharKey id="[COLOR="Red"]п[/COLOR]">
<State seq="0">
<Char>[COLOR="red"]043f[/COLOR]</Char>
<LP_Char>0030</LP_Char>
</State>
<State seq="1">
<Char>[COLOR="red"]041f[/COLOR]</Char>
<LP_Char>0030</LP_Char>
</State>
<State seq="2" link="1"/>
<PA x="432" y="4" w="48" h="63"/>
</CharKey>
kad ubodem usb...izadje ono da me pita da li hocu disk drive ili sync ili sta god da je trece... i ima da se stiklira dont ask me again... i ja sam nehoticno stiklirao, i ostao je na sync...
I ako radiš "preko sinhronizacije", prvo što se dešava je da telefon ulazi u bootloader, pa odatle se nastavlja flešovanje. Nema drugog načina.
Dakle svodi se na isto. Čak je i bolje iz bootloadera: ako ti je slučajno baterija na <50%, flešovanje možeš početi samo iz bootloadera![]()
Sta si uradio da smanjis za toliko potrosnju? I sto je najvaznije, sta uradi da je toliko povecas :d
settings > USB to PC > ask me first ...kad ubodem usb...izadje ono da me pita da li hocu disk drive ili sync ili sta god da je trece... i ima da se stiklira dont ask me again... i ja sam nehoticno stiklirao, i ostao je na sync...
sta da uradim tj gde da pronadjem da odstikliram to cudo...jer me bas nervira sto me vise ne pita
to ne treba da te interesuje.Jel neko moze da mi odgovori na prvo pitanje kolko je zauzece ram memorije na kuvanom romu?
pozoveš "telefon" *311#, i dobiješ lep sms. onda sutra ponovo to uradiš, i vidiš razliku.Kako da vidim na HD2 kolko sam Kb skinuo sa GPRS?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari