Šta je novo?

HTC HD2

Za sve koji imaju problema sa HTCom i netom na Telenor mrezi

Zdraavoooo drugari.. :):)

Evo jednog problema pa da vidim da ga reshite...Mislim kad bi mi pomogli bio bih vam vechno zahvalan... Evo ovako,Telefon je kupljen u Telenoru i kao i svaki drugi baguje,pa se reshih da stavim TKZ kuvani ROM. Sve sam lepo odradio i stavio ROM i radi sve ama bash sve osim interneta,navodno ne mogu da skim abdejt za vreme niti da odem na neku WEB stranu. Sve sam podesio,ono,Yugoslavia,Telenor ......Ako neko ima volje neka mi objasni! Unapred zahvalan:wall:

Nazovi tehnicku sluzbu-9890 i izdiktiraj im broj sa poledjine sim kartice, i ja sam imao problema sa netom. Navodno kruzi serija kartica koja ima problema u radu sa HTCovim telefonima.
Promenili su mi SIM karticu i sve je proradilo.

Pozdrav:wave:

Da li postoji program za backup settingsa fona,npr.bluetooth devices,ringtones,mail account.Artemis rom ima nesto tako ali mislim da je to samo ako opet stavljas njegov rom a ja bih da probam energy i elegancia romove ovih dana jer me smorio vise stock izgled telefona

problem sa netom resen... losa serija kartica.. zamenih karticu i net radi..

ja koristim elegancia rom sa 2.12 radiom i zadovoljan sam... baterija mi traje dan,dan ipo,a nekad i 2... imam elefon oko mesec dana i promenio sam nekoliko romova dok nisam instalirao elegancia,on je bas po mojoj meri i mislim da ga necu skoro menjati...

napokon sam nasao pristojnu futrolu za kais. doduse poklopac je na magnet. jel to smeta za nesto na fonu, tipa kartica ili ekran?

ljudi jel se desavalo nekom da prilikom kopiranja kontakata na sim karticu dodje do errora.. ispise bad parametter i prestane kopiranje..

ljudi jel se desavalo nekom da prilikom kopiranja kontakata na sim karticu dodje do errora.. ispise bad parametter i prestane kopiranje..

kopiranja na sim karticu? zasto bi to radio?
sumnjam da se nekome to desilo jer niko nije ni pokusavao :D
narocito ako imas neki neoficijelni rom velika je sansa da tu opciju niko nije testirao i da zato i ne radi, na stock romu bi trebalo da radi :)

Jedno pitanje za one koji koriste Android. Da li ga neko od vas koristi u svakodnevnoj upotrebi, znaci ne kao ja da se malo poigra, vec ceo dan i samo android? Koliko vam izgura baterija i ima li stvari koje vam smetaju kod androida na HD2? Ovo pitam zato sto se ja jos uvek igram sa njim i nisam nikad otisao npr. u grad ili na posao sa podignutim androidom, nekako nisam siguran(mada reset i ok, al ***).

Jedno pitanje za one koji koriste Android. Da li ga neko od vas koristi u svakodnevnoj upotrebi, znaci ne kao ja da se malo poigra, vec ceo dan i samo android? Koliko vam izgura baterija i ima li stvari koje vam smetaju kod androida na HD2? Ovo pitam zato sto se ja jos uvek igram sa njim i nisam nikad otisao npr. u grad ili na posao sa podignutim androidom, nekako nisam siguran(mada reset i ok, al ***).

baterija i dalje traje krace nego sto bi trebalo,

sto se tice ostalog moze se reci da je moguce svakodnevno koriscenje ( dok ne srede bateriju ne pada mi napamet)

To se dogadja ako imas nekoga u kontaktima sa nasim slovima ili ako je ime+prezime=predugo :D (e sad ne znam ispod koliko karatkera sme da ima da bi se normalno sve iskopiralo).

Probao sam novi Elegancia v5 rom u kombinaciji sa poslednjim radiom, i mogu reci da mi baterija traje duze i po 12h.

link ka treadu za elegancia rom
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=651729

Ako je jos neko instalirao ovaj rom ne bi bilo lose da podeli utiske o duzini trajanja baterije.

Ја имам нову Елеганцију и последњи радио и мени се исто чини да батерија баш доста траје. Додуше у последње време сам често на Андроиду па не могу да тачно да проценим.

Иначе Андроиду је батерија слаба ставка и на уређајима који фабрички долазе тако. Колико сам ја чуо Desire не може да се пореди са HD2 по трајању батерије, иако има већу батерију а мањи екран (уз то и АМОЛЕД). Тако да сам ја не верујем да ће било када трајање батерије на Андроиду бити слично као на WinMobile.

Danas sam podigao novi android build, Mdeejay FroYo HD 3.3 i prezadovoljan sam. Bolji je od desire hd beta verzije, sve radi sem kamere. Radi i podesavanje ringtone i HTC Hub i HTC Likes. Celo popodne se igram sa njim, WiFi stalno ukljucen i baterija mi na 50%.
Izdrzace ceo dan sa jednim punjenjem, ali to je ipak upola manje nego WM! ***, sve je odlicno, ali to mu je veliki nedostatak! Ali dobar je za igranje, kakvih samo wallpapera sam skinuo!

Danas sam podigao novi android build, Mdeejay FroYo HD 3.3 i prezadovoljan sam. Bolji je od desire hd beta verzije, sve radi sem kamere. Radi i podesavanje ringtone i HTC Hub i HTC Likes. Celo popodne se igram sa njim, WiFi stalno ukljucen i baterija mi na 50%.
Izdrzace ceo dan sa jednim punjenjem, ali to je ipak upola manje nego WM! ***, sve je odlicno, ali to mu je veliki nedostatak! Ali dobar je za igranje, kakvih samo wallpapera sam skinuo!

wallpapere si mogao i na wm da stavljas i to iste samo da si znao gde da trazis :)

ovo sto se tice baterije mi se svidja :D

Jesam, ali ovde su nekako svi na jednom mestu i lepa je aplikacija za skidanje. Ima dosta dobrih aplikacija na htc hub, sve je nekako lepo organizovano, lep interfejs, ali, posteno, nista specijalno sto nema na WM marketima. Takvo je moje misljenje i o androidu, lepo nasminkan interfejs, a nista bolji od wm, za mene cak i losiji! Al, malo da razbijemo monotoniju...

Ја имам нову Елеганцију и последњи радио и мени се исто чини да батерија баш доста траје. Додуше у последње време сам често на Андроиду па не могу да тачно да проценим.

Иначе Андроиду је батерија слаба ставка и на уређајима који фабрички долазе тако. Колико сам ја чуо Desire не може да се пореди са HD2 по трајању батерије, иако има већу батерију а мањи екран (уз то и АМОЛЕД). Тако да сам ја не верујем да ће било када трајање батерије на Андроиду бити слично као на WinMobile.

Da, nazalost to sam i ja primetio, android stuce bateriju dok si rekao keks :smash:
Sada, sa novim elegancia romom i novim radiom, baterija bez problema izdrzi skoro 3 puna dana(prosecno koriscenje fona i malo surfa netom). Sa androidom isto to, baterija izdrzi max 48h.

jedno pitanje. da li neko zna gde se tačno unutar telefona nalazi gsm, wlan, bt antena? da li je neko otvarao tel i video njihove pozicije?

Pozdrav ljudi,procitao sam jedno 120 strana teme, i citam i dalje,ali nigde nisam naleteo na konkretan odgovor

Dakle sutra oko podne treba da uzmem HD2 preko telenora, drug potpise ugovor, a ja na 6 rata otplatim HD2 i to za 15k din :) Dobra kombinacija zar ne :)

Pa me zanima jesu svi na Telenoru zakljucani, i jel ima sanse da se otkljucaju, ali ne menjanjem ROM-a nego da mogu da koristim VIP-ovu karticu u njemu jer imam paket na VIP-u 900 min,sms,mb pa bih da se s`igram :)

Pozdrav ljudi,procitao sam jedno 120 strana teme, i citam i dalje,ali nigde nisam naleteo na konkretan odgovor

Dakle sutra oko podne treba da uzmem HD2 preko telenora, drug potpise ugovor, a ja na 6 rata otplatim HD2 i to za 15k din :) Dobra kombinacija zar ne :)

Pa me zanima jesu svi na Telenoru zakljucani, i jel ima sanse da se otkljucaju, ali ne menjanjem ROM-a nego da mogu da koristim VIP-ovu karticu u njemu jer imam paket na VIP-u 900 min,sms,mb pa bih da se s`igram :)

Da, svi si zakljucani kod Telenora. Mozes da narucis unlock code, sa nekog od sajtova(nije ilegalno), ali mislim da je za novu seriju IMEI brojeva cena oko 50 $.

Auf, 50baka i nije bas malo,ali i nije ni mnogo ako ce masina da radi ko singerica :)

Nego jel to sigurno, i kojim principom bih mogao da im platim, posto nemam paypal, a ni klasicnu vizu, nego samo elektron??
tj imam jednu,ali mi se ne daje njen broj bas nesto....

Retko koji HD2 sa telenora moze da se otkljuca! Ako imas srece da mogu da generisu kod. Bar sam ja tako informisan, neka kazu i drugi!

Znaci ako ga kupim ili mogu samo da ga zavaljam za kes, ili da se menjam sa nekim ko koristi telenor.... ili da ubacim 62 karticu i da blenem u njega :D

Auf, 50baka i nije bas malo,ali i nije ni mnogo ako ce masina da radi ko singerica :)

Nego jel to sigurno, i kojim principom bih mogao da im platim, posto nemam paypal, a ni klasicnu vizu, nego samo elektron??
tj imam jednu,ali mi se ne daje njen broj bas nesto....

Najjednostavnije preko paypala. Treba ti kartica za internet bankarstvo, pre transakcije prebacis na racun novaca koliko ti je potrebno i ne moras da brines, moze i obicna kreditna ili debitna ali ti to ne bih savetovao.

Ima dosta sajtova, samo ne mogu svi da ti daju unlock kljuc za nove serije. Kad uzmes fon, posalji prvih 7 cifara IMEI-a pa ces dobiti informaciju da li imaju unlock code za tvoj aparat.

Koji je tip(marka) SD kartice najbolji za fon???
Hvala unapred!

Nazad
Vrh Dno