Šta je novo?

HTC HD2

Je l moze neko da postavi listu, sta je najbolje/najpotrebnije da se stiklira u programu BSB TWEAKS???
Hvala unapred!!!

za tebe je najbolje da ne diras nista. cim ne znas sta je sta. takvi programi nemaju univerzalna podesavanja vec sve zavisi od individualnih potreba, ti ako krenes sa time verovatno ces nesto pogresno da uradis pre ili kasnije znaci sve programe koje ne razumes ne diraj :)

U spec. pise da cita i avi format.Znaci li to da mozemo komotno film sa kompa-(koji je naravno u avi-formatu) sa odvojenim -fajl prevodom da pustimo i na HD2-ki ,bez ikakvih problema.Pitam zato sto poslednjih dana ozbiljno razmisljam da uzmem taj telefon u telenoru,a najvise bi mi trebo upravo za filmove,posto citam da je izvrstan za pustanje filmova?

I jos nesto kakva mu je "flash"podrska.Tj. kakav je za pustanje video materijala sa raznih sajtova ,primera atdhe ili drugih koji prikazuju live program?

Poslednja izmena:
@ariel, ako nisi nista zabrljala sama moguce da ti je kes albuma pun. ima program htc album cashe koji to resava. izguglaj malo na xda. ako nije do toga probaj sa clean ram i slicno.

@zuke, filmove gledas normalno tj bez konverzije ali preko programa koji moras da instaliras, TCPMP.(ima i prevod)

Poslednja izmena:
za tebe je najbolje da ne diras nista. cim ne znas sta je sta. takvi programi nemaju univerzalna podesavanja vec sve zavisi od individualnih potreba, ti ako krenes sa time verovatno ces nesto pogresno da uradis pre ili kasnije znaci sve programe koje ne razumes ne diraj :)

Druze, pa nisam *****, ovo pitanje sam postavio, iskljucivo zbog grafickih performansi, jer sam citao da moze biti problema, ako kroz programe, otvaras jacu grafiku, vise rama, itd. Inace znam sta znaci svaka stavka ponaosob! Ali sam samo hteo da znam, sta je po vasem misljenju rizicno, a sta ne! Hvala unapred ,)

Druze, pa nisam *****, ovo pitanje sam postavio, iskljucivo zbog grafickih performansi, jer sam citao da moze biti problema, ako kroz programe, otvaras jacu grafiku, vise rama, itd. Inace znam sta znaci svaka stavka ponaosob! Ali sam samo hteo da znam, sta je po vasem misljenju rizicno, a sta ne! Hvala unapred ,)

odmah da ti olaksam graficke performanse neces promeniti ni sa jednim podesavanjem. imas jedan od hardverskih najmocnijih telefona na trzistu u winmo svetu svakako znaci ne postoji nesto sto moze lose/sporo da ti radi ;) . postoje neke gluposti koje navodno ubrzavaju odredjene stvari ali u praksi ja nisam video razliku. istina je da ljudi posle u komentarima pricaju da sve radi bolje ali verujem sam sebi a ne gomili noobova. sto se tice grafike najpoznatiji patch je chainfire 3d drajver patch, mozda on i ubrzava nesto u sintetickim testovima ali u praksi samo moze da pravi probleme

Hvala puno na odgovoru, to mi je i dovoljno da znam, je l sam citao svakave komentare u vezi sa tim programom, ali ovo mi je dovoljno! ;)
Pozdrav :)

Koju karticu preporucujete, od 8gb, tj. koju klasu???
Hvala unapred!

Hvala druze puno! :smash:

Poslednja izmena:
ljudi imam mali problemcic.. naime nemam HD2 ali imam Touch Pro2, i gomila stvari radi i na tp2. e sad imam instaliran cookies home tab, i dole kao soft keys su mi stajala Action i desno menu... ja sam nesto cackao,pojma nemam sta, i sad ne mogu da namestim da mi levi soft key bude action... ako neko ima ideju, bio bih zahvalan....

znam..tu sam i cacnuo....posto bsb imam u rom-u ...ali sad ne mogu da se setim sta sam cacnuo....
pa neki hint bi dobrodosao :)

dotle sam dolazio i onda ne mogu da uspem da nadjem onu ACTION precicu....kad kliknes a on izbaci npr new sms new mms, new note, bla bla bla... to me zanima gde da nadjem

Postoji li u android sistemu neka aplikacija za soft reset, da ne moram da skidam poklopac baterije kada hocu da se vratim na Windows?

Mislis na hardversko dugme? Ja sam mislio na neko softversko resenje, kakvih ima na windowsu dosta!

jel probao neko ovaj darkstone desire hd,meni krene par reci napise i onda se pojavi kao sneg na tv-u,ono kad nemas kanal,ali ne preko celg ekrana vec samo na delovima.
jel ima neko slican problem

jel probao neko ovaj darkstone desire hd,meni krene par reci napise i onda se pojavi kao sneg na tv-u,ono kad nemas kanal,ali ne preko celg ekrana vec samo na delovima.

mozda i jeste ali ti sigurno nisi citao readme koji je darkstone okacio, lepo sad obrisi sve sa kartice prekopiraj opet fajlove kad se pojavi sneg ne diraj nista i cekaj jedno 10-20 minuta pre ili kasnije ce se pojaviti nesto drugo. ovo je svima isto kad prvi put pokrenes i sve je dokumentovano u readme fajlu kao i u temi za doticni build

darkstone build ima reset opciju kad drzis dugme za gasenje

Glup sam, ustvari nisam nikad ranije probao Android, pa nemam pojma. Duzi pritisak na On/Off dugme daje opciju i za reset i za gasenje telefona!
Inace ja koristim taj darkstone Desire HD. Prvi put malo duze dizao, a sad brzo podigne, kao da uradis reset. I radi odlicno, sve je potpuno funkcionalno, sem kamere ( retko i koristim inace).
Android je odlican za surfovanje, lep fensi interfejs, ali, po mom misljenju, jos daleko od Windowsa. Ja cu ga koristiti kad malo hocu da se igram i idem na net. Zato je HD2 zver, mozes da imas dva telefona u jednom!:):):):)
Jos WP7 kad dodje...

Poslednja izmena:
Kako da pored indikatora baterije, imam i digitalni sat?
Hvala unapred!

Moze li ovaj fhone da pusta filmove sa sajtova tipa "Nicija zemlja ili Gledajonline"...Nikako da nedjem neki konkretan odgovor.Neka proba neko ko ima ovaj tel ,ako mu naravno nije mucno .

Kako se prazni memory storage???
Hvala unapred!

Znam za htc cache album i opera cache, ali da li postoji jos neko skladiste gde se puni memory storage? I onaj program sto prebacije HTC album cache na sd karticu, kako se instalira, da li klasicno kao i sve do sada, ili?
Hvala unapred!

Ja imam fabrickii radio sto sam dobio uz telenor paket kad sam kupio i nisam stavljao kuvane romove i nisam ni menjao radio,znaci sve kako je doslo original,verzija radia je 2.07.51,sad kad probam da stavim darkstone Desire HD nece da se butuje Android,mada sam cekao 20min,.probao sam i starije Froyo Android ali nece ni on.Nasao sam negde na Xda forumu da Android radi na HD2 samo kad je radio noviji od 2.08-2.12,meni se ne stavlja noviji rom i radio posto moram da stavjam HSPL a to necu da radim zbog garancije(znam da se HSPL moze izbrisati). Da li Android na mom HD2 moze da radi sa mojom verzijom radia?

nemoze. ako hoces android, 1. HSPL, 2.Flash Radio ROM

Nazad
Vrh Dno