Šta je novo?

HTC HD2

iGo unutar samog softvera ima podesavanje power management-a. nema potrebe manjati podesavanja samog telegona

hvala nasao.. a jel treba da bude ukljuceno this network connects to internet? to je iznad one kockice za proksi

Može čak i da se edituje neki fajl u samom data.zip fajlu da se sredi problem. Ja sam to bio uradio, ali davno je to bilo, pa se više ne sjećam šta sam radio tačno.

treba mi pomoc. instalirao sam prvi put kuvani rom i to ovaj novi artemis i to mi je bilo lako. e sad problem. promenio bih radio u 2.12 al ne ide. odradim na isti nacin kao i artemis preko sspl, napise mi da je uspesno odradjeno ali kad proverim ono i dalje stari radio 2.07. je to do sspl tj jel za radio isto njega koristim ili mi treba onaj hspl. isto pitanje i za android tj jel mi treba hspl.
hvala

SSPL-om može samo kuvani ROM, ne može Radio.
Ima li neki poseban razlog zašto izbegavaš HSPL?

@kibicer, ne izbegavam nego ne znam da treba. citao sam artemisovo uputstvo pa sam mislio da i radio ide tako. znaci hspl. ok, samo koji predlazes. vidim da ih ima vise. tj jesu li to samo novije verzije.

zna li neko kada ce otprilike biti moguce otkljucati hd2 preko roma posto neznam kako ovo preko kodova funkcionise kod nas

Start - Settings - Connections - Connections - (pod Telenor Internet) Manage Existing connections - (gore desno izaberi) Proxy Settings

Hvala puno, sredio sam Internet!
E sada jos jedan problem, od pocetka imam sa kreiranjem meila na telefonu, ja sam na hotmailu i nikako ne mogu da ga konfigurisem, nigde ni na account, ni na email, ni na windows hotmail???
Sta predlazete?
Hvala unapred!

Poslednja izmena:
zna li neko kada ce otprilike biti moguce otkljucati hd2 preko roma posto neznam kako ovo preko kodova funkcionise kod nas
Nece biti nikad, makar ne u nekom razumnom roku. Ako se Olipro & co. sa xda nisu oglasili na tu temu skoro godinu, tesko da ce neko drugi.
Otkljucavanje kodovima ide isto kao i drugde - ako imas karticu i(li) PayPal, nadjes sigurnog prividera koji ima pristup bazi u kojoj je tvoj IMEI, platis i dobijes kod. Ili saznas da tvoj telefon ne moze da se otkljuca, dobijes refund, uzmes te pare i odes i napijes se ko zver... :D

Inace uvek bih pre otkljucavao preko koda nego preko nekog softwarea, ne moze biti prostije... Otkljucao sam nekoliko htca preko htccode.com sajta

Da li se jos nekome desava da mu internet radi ceo dan, a da uvece posle 8 se jednostavno zabode i nece nista da otvori, iako je signal pun na ,,H'', jednostavno pise error, problem network, bas bedak?
:-(

@kibicer, hvala za savet. procitao link. uspelo.

Poslednja izmena:
treba ti custom ruu program.. i sa njim flesujes radio kao rom da flesujes

Mala pomoc, izgubi mi se kompletno podesavanje telenor interneta, tamo gde je proxi, menage, itd...
To je tamo kada se ide na settings/all settings/pa onda connections, sada mi tamo stoji samo My ISPi ispod pise Add a new modem connection,
znaci nema vise podesavanja vezana za Telenor internet?
Da li neko zna kako da vratim sve to i sta da radim?
Hvala vam unapred!
Iznenada su mi se javili ovi glupi problemi sa intenetom!

Mala pomoc, izgubi mi se kompletno podesavanje telenor interneta, tamo gde je proxi, menage, itd...
To je tamo kada se ide na settings/all settings/pa onda connections, sada mi tamo stoji samo My ISPi ispod pise Add a new modem connection,
znaci nema vise podesavanja vezana za Telenor internet?
Da li neko zna kako da vratim sve to i sta da radim?
Hvala vam unapred!
Iznenada su mi se javili ovi glupi problemi sa intenetom!

podesi rucno guglaj telenor gprs podesavanja ima na elite security forumu

kako da uneses to konsultuj uputstvo telefona, ionako ne bi bilo lose da ga procitas posto se ta podesavanja nisu izgubila sama od sebe ;)

Da li se jos nekome desava da mu internet radi ceo dan, a da uvece posle 8 se jednostavno zabode i nece nista da otvori, iako je signal pun na ,,H'', jednostavno pise error, problem network, bas bedak?
:-(

ne, probaj da prekines sve data konekcije , drzis dugme za gasenje telefona pa izleti opcija posle toga bi trebalo da ti proradi

sam tajming kad ti se zaglupi je verovatno vezan za tvoje kretanje po gradu verovatno se na nekoj baznoj stanici zaglupi

Imam Oficijalni rom, koji sam dobio uz aparat 1.66, a Radio rom je 2.07, baterija mi traje jako kratko, ako se zezam sa njim jedno 10-ak sati najvise! Da li bi mogao da ubacim Radio rom neki noviji, a da pritom ne menjam Oficijalni rom 1.66, i da li se ubacivanjem Radio roma, gubi garancija? I ako moze, ovi linkovi sto je HD2 postavio tj. exe fajlovi Radio roma, da li se on instalira samo tako sto se kopira na SD karticu i jednim klikom, ili ima postupak???
Hvala unapred!

Imam Oficijalni rom, koji sam dobio uz aparat 1.66, a Radio rom je 2.07, baterija mi traje jako kratko, ako se zezam sa njim jedno 10-ak sati najvise! Da li bi mogao da ubacim Radio rom neki noviji, a da pritom ne menjam Oficijalni rom 1.66, i da li se ubacivanjem Radio roma, gubi garancija? I ako moze, ovi linkovi sto je HD2 postavio tj. exe fajlovi Radio roma, da li se on instalira samo tako sto se kopira na SD karticu i jednim klikom, ili ima postupak???
Hvala unapred!

radio koji sam postavio se instalira tako sto povezes telefon sa kompom pomocu windows mobile device center(vista/win 7) ili ActiveSync(xp) i onda pokrenes exe na kompu i pratis uputstva

nemoj da brines oko trajanja baterije bar jos jedno 5-6 dana,wm ima foru da posle 10tak punjenje/praznjenja baterija drzi sve duze dok sve ne legne na svoje,taj problem sa baterijom ces imati svaki put kada ubacis neki kuvana/oficijalni rom ili radio

sto se tice garancije da li se ona gubi ako stavis drugi radio ne znam,za rom znam sigurno da se gubi,a da bi stavio kuvani rom trebas da imas u telefonu HSPL

kada sam kupio telefon prosle godine.posle par meseci sam stavio HSPL na oficijalnio rom pa sam ubacio radio ja mislim 2.08.50 i radilo je bez problema ,pa posle nedelju dana ubacio i kuvani rom

Poslednja izmena:
Da li neko zna kako mogu da menjam redosled u imeniku?
Mislim da fabricki HD2 prvo gleda prezime pa onda ime, na osnovu toga ih sortira.
Meni je potrebno da ide prvo ime pa prezime.
Ne verovatno mi je da te opcije postoje na k510 a ne telefonu od 500e nema!

Da li koristite SSPL ili HSPL za ubacivanje rom-a?
Zasto koristite bas taj a ne drugi nacin?
(ovo pitanje postavljam jer ne razumem razliku)

ljudi ja stvarno ne znam kako da nateram teleorov net da proradi..updejtoro bazu,iskljucio proksi i opet nece..
jel moze neko da izbaci podesavanja manuelno da probam..ili da mi pomogne nekako..

Činjenica radi:
- HSPL je neophodan za menjanje RadioROM-a.
- SSPLom je moguce ubaciti kuvani ROM, ali ne i RadioROM.
I u ovoj temi je to napisano bar pet puta.

Nazad
Vrh Dno