iGo unutar samog softvera ima podesavanje power management-a. nema potrebe manjati podesavanja samog telegona
Start - Settings - Connections - Connections - (pod Telenor Internet) Manage Existing connections - (gore desno izaberi) Proxy Settings
Nece biti nikad, makar ne u nekom razumnom roku. Ako se Olipro & co. sa xda nisu oglasili na tu temu skoro godinu, tesko da ce neko drugi.zna li neko kada ce otprilike biti moguce otkljucati hd2 preko roma posto neznam kako ovo preko kodova funkcionise kod nas
Mala pomoc, izgubi mi se kompletno podesavanje telenor interneta, tamo gde je proxi, menage, itd...
To je tamo kada se ide na settings/all settings/pa onda connections, sada mi tamo stoji samo My ISPi ispod pise Add a new modem connection,
znaci nema vise podesavanja vezana za Telenor internet?
Da li neko zna kako da vratim sve to i sta da radim?
Hvala vam unapred!
Iznenada su mi se javili ovi glupi problemi sa intenetom!
Da li se jos nekome desava da mu internet radi ceo dan, a da uvece posle 8 se jednostavno zabode i nece nista da otvori, iako je signal pun na ,,H'', jednostavno pise error, problem network, bas bedak?
:-(
Imam Oficijalni rom, koji sam dobio uz aparat 1.66, a Radio rom je 2.07, baterija mi traje jako kratko, ako se zezam sa njim jedno 10-ak sati najvise! Da li bi mogao da ubacim Radio rom neki noviji, a da pritom ne menjam Oficijalni rom 1.66, i da li se ubacivanjem Radio roma, gubi garancija? I ako moze, ovi linkovi sto je HD2 postavio tj. exe fajlovi Radio roma, da li se on instalira samo tako sto se kopira na SD karticu i jednim klikom, ili ima postupak???
Hvala unapred!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari