salkodinamitas
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 22.07.2010
- Poena
- 151
Adobe reader, ne acrobat, izvinjavam se
Da li je moguce da koristim net sa telefona za surf na kompu,na nokiji je to jednostavno preko suita a ovde u active sync-u nemam takvu opciju?
Pozdrav svima.
Planiram da pocnem da koristim Android na telefonu , pa me zanima da li je kucanje poruka iz Androida nesto bolje nego iz WM? Mislim na preteranu osetljivost ekrana ili povremenu neosetljivost. Zanima me i da li Android mogu da koristim svakodnevno (mislim na uobicajenu funkcionalnost pozivi, sms, internet preko wifi) ili samo ako zelim da igram igrice ili da koristim pojedine aplikacije?
Imam dosta pdf knjiga ali mi citanje u acrobat-u nije bas najzgodnije.. Koji ebook reader da koristim?
to sa porukama je subjektivna stvar, na WM se osetljivost TS može podešavati.
Android može sve što si naveo, ali troši bateriju značajno brže
ja sam podesio u iGO da se backlight nikad ne gasi, i nemam tu "čuvenu" grešku.Jedno pitanje za one koji koriste IGO navigaciju. Kako da sprecim da mi se gasi ekran i zakljucava telefon dok je aktivna IGO navigacija?
Naime, kada u samom IGO softveru podesim da mi je pozadinsko svetlo uvek aktivno, onda mi se javi ona cuvena greska sa tastaturom i sa " A> " kada hocu da unesem rutu. Kada podesim da koristi podesavanja uredjaja, onda se ekran gasi i telefon zakljuca posle nekog vremena. Mora da postoji neko podesavanje u Registry-ju?
Hvala unapred
ja sam podesio u iGO da se backlight nikad ne gasi, i nemam tu "čuvenu" grešku.
ustvari, prvi put čujem da postoji nekakva "čuvena" greška.
verovatno imaš loš sys.txt
meni jedino što smeta kod iGO primo je "15fps" režim rada, sve sam probao, al nikako da radi brže.Ovo zavisi od data.zip fajla, kod neke verzije se javlja ovaj problem.
skini proxyMolim za pomoc oko interneta, znaci uopste ne radi? Nikako da se konektuje, a pun mi je signal na H??? Hvala unapred!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari