@Swiper -morash imati
@dabox -meni su ljudi govorili nemoj da si lud, qpi Iphone!shat je uopshte HTC!?moracjesh svima da objashnjavash shta je to!to je bio i jedan od razloga(ostali su tehnichke prirpde naravno) zashto sam uzeo HD2!zato shto ljudi ne znaju ili su slabo upucjeni!
Iphone ima bukvalno svaki id***t, chast izuzecima naravno!
i ko zna shta je i ko je chuo da je to popularno i moderno pa ga je zato i on qpio!
video je da ga ima seka (pardon, seka ima n97 ili n900 koliko sam sluchajno video(da kao sluchajno
🙂 ko cje mi poverovati, ali je tako)),zeka, beki, peki, saki, sandi, rada, dara, zhika, mika, cjana, mana... i naravno... !pa je i on/ona odvojio/la od usta ili im tatica/mamica dala ne bili bio/la trendy!
ne zhelim nikoga da vredjam ovom prilikom i da omalovazhavam!svima ko se osetio uvredjen ovom prilikom se izvinjavam!
mrzim trendove -u smislu da dam +600€ i da svi znaju da je to sqpo i da sam ja toliko dao za phone!
ovo je jedan od retkih telephona u koji sam se zaljubio na prvi pogled, chitaj chitanje!
ako vam kazhem da sam u zhivotu samo 3 telephona pre ovog promenio(naravno sve ih zaradio sam)
1.nokia 5510; 2.nokia6600; 3.SE s700
onda je jasno!nisam ih menjao zato shto nisam mogao vec zato shto nisam video nishta revolucijonarno!do pre 6meseci
🙂
mnogo volim tehniq uopshte i smatram da se dosta razumem u istu
p.s.- drago mi je da ti se svidja -zh, sh, ch, cj, dzh, q, ph...
🙂 🙂
--------------------------------------------------------------------------------------------
Windows Phone 7 Facts: .xap to Replace .cab
http://www.xda-developers.com/windows-mobile/windows-phone-7-facts-xap-to-replace-cab/
SpoonCharge – Fullscreen Battery Monitor
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=669862
--------------------------------------------------------------------------------------------
izvinjavam se zbog duzhine ovog posta i molim moderatore/operatore/membere ko vecj ima odobrenje da brishe, da obrishe ovaj post sutra!neka bar danas ostane mozhda nekog uspe da odvrati od Iphona u najboljoj nameri naravno!