@Swiper -morash imati
@dabox -meni su ljudi govorili nemoj da si lud, qpi Iphone!shat je uopshte HTC!?moracjesh svima da objashnjavash shta je to!to je bio i jedan od razloga(ostali su tehnichke prirpde naravno) zashto sam uzeo HD2!zato shto ljudi ne znaju ili su slabo upucjeni!
Iphone ima bukvalno svaki id***t, chast izuzecima naravno!
i ko zna shta je i ko je chuo da je to popularno i moderno pa ga je zato i on qpio!
video je da ga ima seka (pardon, seka ima n97 ili n900 koliko sam sluchajno video(da kao sluchajno

ko cje mi poverovati, ali je tako)),zeka, beki, peki, saki, sandi, rada, dara, zhika, mika, cjana, mana... i naravno... !pa je i on/ona odvojio/la od usta ili im tatica/mamica dala ne bili bio/la trendy!
ne zhelim nikoga da vredjam ovom prilikom i da omalovazhavam!svima ko se osetio uvredjen ovom prilikom se izvinjavam!
mrzim trendove -u smislu da dam +600€ i da svi znaju da je to sqpo i da sam ja toliko dao za phone!
ovo je jedan od retkih telephona u koji sam se zaljubio na prvi pogled, chitaj chitanje!
ako vam kazhem da sam u zhivotu samo 3 telephona pre ovog promenio(naravno sve ih zaradio sam)
1.nokia 5510; 2.nokia6600; 3.SE s700
onda je jasno!nisam ih menjao zato shto nisam mogao vec zato shto nisam video nishta revolucijonarno!do pre 6meseci

mnogo volim tehniq uopshte i smatram da se dosta razumem u istu
p.s.- drago mi je da ti se svidja -zh, sh, ch, cj, dzh, q, ph...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Windows Phone 7 Facts: .xap to Replace .cab
http://www.xda-developers.com/windows-mobile/windows-phone-7-facts-xap-to-replace-cab/
SpoonCharge – Fullscreen Battery Monitor
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=669862
--------------------------------------------------------------------------------------------
izvinjavam se zbog duzhine ovog posta i molim moderatore/operatore/membere ko vecj ima odobrenje da brishe, da obrishe ovaj post sutra!neka bar danas ostane mozhda nekog uspe da odvrati od Iphona u najboljoj nameri naravno!