Kojim sofwareom enkodujete video za HD2???
Koji format, koji kvalitet??
radi i meni sada ali sa beta v.10. Opera, ladno mi 40 dana telefon bio u Italiji u HTC servisu, zvucnik se sjebao a oni ga prikljucili na komp. flashovali i konstatovali da je sve ok, a zvuka nigde, da li ima negde da odem i kupim da mi neko zameni, koji klosari covece das 700 EUR za tel i vrate ti pokvaren... daj neko da mi napise sta mi je ciniti?
radi i meni sada ali sa beta v.10. Opera, ladno mi 40 dana telefon bio u Italiji u HTC servisu, zvucnik se sjebao a oni ga prikljucili na komp. flashovali i konstatovali da je sve ok, a zvuka nigde, da li ima negde da odem i kupim da mi neko zameni, koji klosari covece das 700 EUR za tel i vrate ti pokvaren... daj neko da mi napise sta mi je ciniti?
kupljen u telenoru. pa ispao mi i pojebao se zvucnik kod blende iza i jadno se cuje sada, neznam gde da ga nosim?
kao što rekoh, updatena na W7S neće biti
http://pocketnow.com/tech-news/mix-microsoft-no-windows-phone-7-upgrade-for-htc-hd2
Sad je pitanje dal smo svi bacili pare ili ne![]()
meni one prikazane 3D igre nikako ne deluju ******, al možda sam samo to ja..С обзиром да тај Win7 делује као превелико срање не верујем да смо бацили пареА и ако ипак испадне нешто добро од тога верујем да ће моћи да се убаци неки кувани ром.
С обзиром да тај Win7 делује као превелико срање не верујем да смо бацили пареА и ако ипак испадне нешто добро од тога верујем да ће моћи да се убаци неки кувани ром.
OGLAS: menjam bubreg za zvucnik na HD2 !!! Samo ozbiljne ponude slati.
meni one prikazane 3D igre nikako ne deluju ******, al možda sam samo to ja..
niuje mi jasno!
oni su tebi vratili mob sa prichom da je sve uredu, a tebi i dalje ne radi zvuchnik!?
kako je to moguce!?
install sam official rom 1.66
i ne mogu nikako da disable da mi se ne konektuje na gprs!
na starom romu 1.48 sam uspeo da mu izbrishem celo setovanje za (vip) gprs, a ovde to ne mogu!
hocu samo da mi se tel konektuje na internet preko wirelesa!
ima li neko ideju-reshenje problema!
postoji li neki software za nekakvu restrikciju gprs-a!
unapred hvala!
install sam official rom 1.66
i ne mogu nikako da disable da mi se ne konektuje na gprs!
na starom romu 1.48 sam uspeo da mu izbrishem celo setovanje za (vip) gprs, a ovde to ne mogu!
hocu samo da mi se tel konektuje na internet preko wirelesa!
ima li neko ideju-reshenje problema!
postoji li neki software za nekakvu restrikciju gprs-a!
unapred hvala!
probaj na settings/menu/all settings/connections/connections/(tab) advanced pa select network i tu stavi oba na "my work network" tako sam ja uradio... i ne kaci mi se na gprs![]()
Trazi program NoData, besplatan je.
pa to ti je HTC brate, klosari najveci, majke mi... Kao mi smo ga prikljucili na kablove, flashovali, uradili kalibraciju i nismo ustanovili kvar, tako im pokazuje komp. kao. Pa ja kazem ljudi necujem telefon u dzepu kada mi zvoni, o cemu pricate vi, a ovi iz mikrosa kazu kao cuti nediraj nista za sada pa cemo videti kao u skorije vreme nesto... smejurija covece, puknes lovu i onda jeb. se majmune.
Jel zna neko neki kvalitetni englesko-srpski srpsko-engleski recnik za WM?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari