Šta je novo?

HTC HD2

CustomRUU nece odraditi hard reset? :S

Svako flashovanje ce biti svez sistem bez podatak iz predhodnog za to imas PIMBackup ili bolje resenje Sprite Backup...

Mislio sam da mislis na rom a ne na radio rom, posto nema potrebe da flashujes radio sa customruu...

da li neko moze da mi pomognem, imam problem sa htc hd2?
krenuo sam da instaliram neki rom sa xda- foruma i sve je islo ok dok se nije zavrsila instalacija. instalirao se rom i prvi put podigao sistem i kao dopunjavale se aplikacije, resetovao se i kad trebalo da se podigne sistem on nije stoji mi samo bela pozadina sa onim zelenim jtc slovima i nemrda. sto je najgore ne moze da se poveze sa kompom! sta da radim?
unapred hvala

Jesi li prethodno odradio Hard SPL?

Prilozi

• Co0kie.HomeTab_v1.5.4.rar
    207.3 KB · Pregleda: 25
hvala

mishans, Martin Mystere secam se da ste pricali od 25 precica na hom skrinu ali vam je smetalo sto pojavljuje precice u start meniju,vec neko vreme postoji(ja sad video pa vas se setio) cab na xda koji sa kombinacijom CHTEditor omogucuje i mnogo vise od 25 precica,mozete da birate 4x4,5x4,5x5 ,pa ako niste znali izvolite

ovo i teme
Co0kie's Home Tab
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=625483
i
CHTEditor
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=633590

poaaa

uistinu lep gest od debe da se setish!
hvala josh jedamputa!
pogledacu!

htc

Da li neko mozda zna kad pustaju zvanican rom 1.66.xxx za east europe?

imam utisak da to ne znaju ni programeri iz HTC-a
chekam ga i ja kao oteblo sunce!
jedna stvar mi je samo jako zanimljiva!
da li je moguće da je sada aktuelni 1.48...rom, a da je sledeći 1.66..rom koji treba da izadje
da li je moguce da nije bilo romova izmedju!?
da li je moguće da su odmah skochili sa 48 na 66!?

Nikakav pomak neces osjetiti sa 1.48 na 1.66. Meni identicno rade oba. A nikakve novine nisam primjetio.

nece!:(

mishans, Martin Mystere secam se da ste pricali od 25 precica na hom skrinu ali vam je smetalo sto pojavljuje precice u start meniju,vec neko vreme postoji(ja sad video pa vas se setio) cab na xda koji sa kombinacijom CHTEditor omogucuje i mnogo vise od 25 precica,mozete da birate 4x4,5x4,5x5 ,pa ako niste znali izvolite

ovo i teme
Co0kie's Home Tab
i
CHTEditor

poaaa

drugi ne funkcijonishe!
a prvi mi je neshto sumljiv! :(
hvala u svakom skuchaju!

I ja sam juce uzeo svoj primerak. Telefon je ludnica, pravi utisak se dfobija tek kad se vidi uzivo.
Ali, imam i jedan sitan problem. Nisam vodio racuna prilikom podesavanja vremena, pa je ostala vremenska zona za London. U podesavanjima sada tu opciju nije moguce promeniti. Neko resenje?

jos jedna stvar, da li ima potrebe da se formira baterija ( ono 3 puta po 12 sati) ili ne?

Poslednja izmena:
Svejedno ce trebati da se tri puta potpuno isprazni da bi se dobilo neko normalno trajanje baterije. Meni je nakon prvog punjenja baterija trajala 12 sati. Sada vec 2 dana.

Peca has joined HTC HD2 group :D

Never say never...

sat

I ja sam juce uzeo svoj primerak. Telefon je ludnica, pravi utisak se dfobija tek kad se vidi uzivo.
Ali, imam i jedan sitan problem. Nisam vodio racuna prilikom podesavanja vremena, pa je ostala vremenska zona za London. U podesavanjima sada tu opciju nije moguce promeniti. Neko resenje?

jos jedna stvar, da li ima potrebe da se formira baterija ( ono 3 puta po 12 sati) ili ne?

pritisni na sat i dole u ekranu imaćesh opcije tu možesh da ubacish ili izbacish lokaciju/grad koji ti treba tj. ne treba!

Peca has joined HTC HD2 group :D

Never say never...

thumbsup.gif

Jos jedna stvar, da li ima potrebe da se formira baterija ( ono 3 puta po 12 sati) ili ne?

Ja bih ti rekao da formiras, nista te ne kosta.

Ja nisam to odradio i baterija mi se trosi jako brzo, negde oko 1% po satu kada je u stand-by a kada nesto radim na njemu daleko brze. Dva dana bez punjenja baterije je misaona imenica za ovaj moj primerak.:S:
Ne kazem da to ne bi bilo i da sam formirao na nacin za koji pitas, ali opet...

Ova vrsta baterije, kao i ogromna vecina drugih u savremenim gedzetima se ne formira. Puni je kako hoces, performanse neces poboljsati.

ustvari hoćeš. WM telefoni imaju čudan fazon da, nakon stavljanja novog ROM-a treba isprazniti bateriju jedno 3-4 puta i nakon toga će ona duže trajati. Npr posle fleša novog ROM-a baterija će trajati 8-12 sati otprilike, i onda će se povećavati, a otprilike uz nekom umereno korišćenje HD2 zna da izgura i do dva dana

OK, sve i da je tako, to ima veze samo sa ROM-om, a ne sa time da li si novu bateriju "formirao" ili ne?

nije tako... al i da jeste ne formira se baterija :)

ustvari hoćeš. WM telefoni imaju čudan fazon da, nakon stavljanja novog ROM-a treba isprazniti bateriju jedno 3-4 puta i nakon toga će ona duže trajati. Npr posle fleša novog ROM-a baterija će trajati 8-12 sati otprilike, i onda će se povećavati, a otprilike uz nekom umereno korišćenje HD2 zna da izgura i do dva dana

malo konkretnije: 3-4 puta napuniti bateriju, praznjenje do kraja je nepotrebno, a i to sa punjenjima nije uvek pravilo zavisi kako se kome potrefi - ovo govorim iz prakse posle fleshovanja gomile romova nekad se baterija cudno ponasa pa se urazumi posle nekoliko punjenja a nekad je sve ok u startu.
tmous romovi trose bateriju vise
baterija drzi sigurno barem ceo radni dan
normalna potrosnja preko noci je 1% na 1.5-2 sata
iz nekog cudnog razloga sa fabrickim romom mi je baterija isto ili duze drzala sa ukljucenim 3g signalom, dok je na e71 iskljucen 3g bio preduslov za dugo trajanje baterije.

interesantno:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=640958
[wm6.5] HD Mini lockscreen ported to WVGA/VGA only [working on 90% of leaked builds]" by michyprima,

Citat:
Citiram korisnika: hd2 Pogledaj poruku

ovo i teme
Co0kie's Home Tab
i
CHTEditor

poaaa
drugi ne funkcijonishe!
a prvi mi je neshto sumljiv! :(
hvala u svakom skuchaju!

da bi ti radio CHTEditor moras da imas instaliran net framework 3.5(kod mene radi),da bi mogao da imas 25 tj 75(na tri stane) precica moras imas instaliran Co0kie's Home Tab koji pomocu CHTEditor podesavas koliko zelis da ih imas,Co0kie's Home Tab ti omogucava 4x4 max pa zato koristis CHTEditor da to podesis

Cestitke na odlicnom izboru, mozes li napisati malo o utiscima koji je ostavio na tebe?, i poredjenje u odnosu na "obican" HD?

U dve reci: nebo i zemlja :)

Kljuc je u mnogo jacem hardveru, htc sense mi nije nepoznanica jer sam ga isprobao jos na starom hd-u menjajuci romove i previse cesto. Od tog vremena (5 meseci "samo"), cela stvar je dodatno upeglana i stvarno telefon klizi...

I dalje stojim pri tome da je safari na iphone-u bolji od svake opere: jeste opera napredovala ali kultura rada, brzina, itekako su na strani iphone-a

Za ostale utiske cu malo sacekati, baterija, gps, etc...ali generalno gledano, koliko god bezao puta od wm-a, uvek mu se vratim :) Android mi nije legao...

Vrh Dno