Šta je novo?

HTC HD2

Dakle,

uz svoj HD2, dobio sam kombinaciju kao na slici. Zna li neko gde mogu da kupim samo ovaj nastavak (viljušku), za naš standard?

Hvala! :wave:

Brate da si ovo postirao prosle godine u augustu, dao bi ti ja moj prikljucak. Ja sam ga koristio samo dok sam bio u Srbiji i Rep. Srpskoj. Sad mi vise ni ne treba. Posto ovde kod nas u Australiji je totalno drugaciji prikljucak.

Jel moze neko od sretnih vlasnika HD2 da kaze cija kuhinja je najbolja sto se tice ROM-a?! Duttys, Gen.y, Energy???

Duttys, barem po meni

@Karbo: de si, šta ima ? :D

De si Hajli brate, evo umirem od vrucine. Neka omorina ovde kod nas, ubij Boze. Kisa pada a 27C u 20 chasova.

Znaci Duttys is the way to go on HD2!!!
Kontam da uzmem za moj Diamond (kec) Mugenovu 3000mah bateriju i to koristim jos jedno pola godine. A onda, kad cijena padne HD2 na ispod 250eura (sada se moze naci na ebay-u za oko 300-320eura) da uzmem sebi ovo malo dzepno chudoviste sto jede sve zivo.

Dakle,

uz svoj HD2, dobio sam kombinaciju kao na slici. Zna li neko gde mogu da kupim samo ovaj nastavak (viljušku), za naš standard?

Hvala! :wave:

То можеш да нађеш у било којој бољој радњи елеткро опреме, у хипер маркетима итд. Ја сам конкретно себи за апарат купио на бувљаку за 100 дин :)

Imam dva ovakva punjaca, 220 na USB, oba specificirana na 1A, ali ni jedan ne daje toliko. Zato bih bas da nadjem ovaj originalni HTC nastavak, za originalni punjac. Naravno, ne bih preko adaptera USA na nas, to ne dolazi u obzir.
Hvala svima :)

De si Hajli brate, evo umirem od vrucine. Neka omorina ovde kod nas, ubij Boze. Kisa pada a 27C u 20 chasova.

Znaci Duttys is the way to go on HD2!!!

Dutty je proverena varijanta, i izgledom najblizi fabrickom romu. Energy (Nrgz kuvar) je ubedljivo najlepsi (po meni), ali poneka verzija ume da mu bude nestabilna i bagovita. Moj licni favorit je XannyTech (Evolution serija), izgleda malo losije od Energy-a ali izuva kako radi. Moram da pomenem da sam pre par dana flashovao Leopard v2 (neki Iranac, ne mogu da se setim kako se zove), i do sada, stvarno sam impresioniran i izgledom i performansama. A ima jos gomila poznatih kuvara (Miri, kwbr, Laurentius26...), ali nema sanse da sve to isprobam.

A jel mi moze neko reci koja je razlika izmedju Dutty-jevih verzija HG V1.1 i Leo V2.3 posto neka sigurno postoji i koju bi ste mi preporucili.
Inace od onih verzija kuvanih ROM-ova koje sam video dopao mi se i Scotsmanov OzROM.

Inace nekako najvise ljudi stavljaju Artemis, Dutty, Miri i Energy ROM-ove, pa bih rekao da su verovatno i najbolji.

da li neko moze da mi preporuci dobar lite rom, jel je moguce izbrisati manilu iz originalnog roma?

Manilu možeš da isključiš, da se ne podiže sa sistemom, ako ti je do RAM-a.
Izbrisati sa ROM-a nije moguće, osim ako se to uradi tokom "kuvanja"

Start - Settings - (dole desno) Menu - All Settings - Today - (tab) Items isključi HTC Sense, a uključi šta želiš (recimo, Windows Default)

na komsijskom forumu na kom je Martin Mystere clan sam video puruku jednog clana da se pojavio ROM
Leo_HTC_WWE_EastEurope_1.66.479.2 na xda
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=642475
ja sam ga ubacio pre jedno sat vremena,nije potreban HSPL ali sto ne znaci da nije potrebno zbog predostroznosti,ko zna koim je kanalima stigao rom,ja nisam koristio HSPL

Uporedi zauzeće RAM-a bez Manile (posle Soft reseta). Manila je heavy, ali je meni dobra :)

kada je manila ukljucena posle softa zauzece je 36,ali posle jedno 10 otvorenih appl
zauzece je 45 procitano na Duttys Task M.(namesteno je da se appl zatvaraju na X),kada je iskljucena posle softa 30

zakasnio sam sa editovanjem posta o romu 1.66 evo i slicice,za sad je dobar nisam primetio neki bag

Prilozi

• screen.JPG
    screen.JPG
    54 KB · Pregleda: 74
install sam Duttys Task Manager i ne mogu nigde da nadjem ikonicu da ga pokrenem!?
install sam ga na mem card nema ga ni tamo u program files!
zna li neko neshto o tome!?
hvala

reset se podrazumeva, ali nisam siguran ni da li sve radi kako treba ako je instaliran na memorijsku , ja sam ga uvek stavljao na memoriju telefona

ja jos uvek nisam primetio neki problem sa ovim romom,mislim da je jos rano pricati o tome nije proslo ni 24h

Jel postoji neki način da se izvrši neko podešavanje tako da i kada se koriste naša slova ć,č,š,đ,ž može da bude poruka od 160 znakova pošto sam primetio da kada kucam poruku koristeći naša slova jedna poruka se ne sastoji od 160 znakova već samo od 70 znakova?!
Znam da je u tom slučaju jednostavnije kucati c umesto ć i č ali me interesuje da li može da se podesi negde na naš kod.

Nazad
Vrh Dno