Cekaj bre gde si nasao da kupis ovakvu kombinaciju za punjac?
Jesil' ovo nabavio u/iz SAD?
ma to je auto fokus,i kod mene se čuje.
Cuje se i kod mene blago zveckanje al' mislim da je to sasvim normalna stvar.
Dakle,
uz svoj HD2, dobio sam kombinaciju kao na slici. Zna li neko gde mogu da kupim samo ovaj nastavak (viljušku), za naš standard?
Hvala! :wave:
Dakle,
uz svoj HD2, dobio sam kombinaciju kao na slici. Zna li neko gde mogu da kupim samo ovaj nastavak (viljušku), za naš standard?
Dakle,
De si Hajli brate, evo umirem od vrucine. Neka omorina ovde kod nas, ubij Boze. Kisa pada a 27C u 20 chasova.
Znaci Duttys is the way to go on HD2!!!
Manilu možeš da isključiš, da se ne podiže sa sistemom, ako ti je do RAM-a.
Izbrisati sa ROM-a nije moguće, osim ako se to uradi tokom "kuvanja"
Start - Settings - (dole desno) Menu - All Settings - Today - (tab) Items isključi HTC Sense, a uključi šta želiš (recimo, Windows Default)
zakasnio sam sa editovanjem posta o romu 1.66 evo i slicice,za sad je dobar nisam primetio neki bag
install sam Duttys Task Manager i ne mogu nigde da nadjem ikonicu da ga pokrenem!?
install sam ga na mem card nema ga ni tamo u program files!
zna li neko neshto o tome!?
hvala
install sam Duttys Task Manager i ne mogu nigde da nadjem ikonicu da ga pokrenem!?
install sam ga na mem card nema ga ni tamo u program files!
zna li neko neshto o tome!?
hvala
posle instalacije ugasi pa upali tel i pojavice se u gornjem desnom uglu ikonica
reset se podrazumeva, ali nisam siguran ni da li sve radi kako treba ako je instaliran na memorijsku , ja sam ga uvek stavljao na memoriju telefona
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari