Huh...
Pa originalni rom nisam koristio ni pola sata, ja po defaultu odmah stavljam HSPL i cooked ROM
Duttyjeve romove koristim jos od tytnII, preko diamonda, hd-a: on je karakteristican po tome da insistira na dobrim performansama a da se pri tome trudi da previse ne narusi originalan izgled. Tesko cete kod njega naci neke fensi romove - ne kazem da nije i on imao kikseva na prethodnim modelima, ali sta god da sam probao, uglavnom sam se vracao njegovoj "kuhinji"
jel može neko na PM da pošalje link za iGo verziju koja radi sa upustvima?![]()
jel može neko na PM da pošalje link za iGo verziju koja radi sa upustvima?![]()
I ja bih voleo to isto! Hvala unapred!:banana:
Ljudi imajte milosti, nemojte mi vise praviti zazubice, ja taj telefon mogu samo da sanjam.
A kad samo pomislim da sam ga kupio gotovo sasvim slucajno!
Hteo sam da kupim Omniu II posto mi je HD2 u startu bio prilicno skup a i iskreno govoreci nisam imao prilike da ranije koristim HTC (naravno zbog cene), medjutim nakon nekoliko odlaska u Telenor u Knezu gde su mi rekli da Omnie nema rekoh sebi "Ma kad je bal nek bude maskenbal", iskesiram malo vise novca i kupim HD2.
I nakon samo par minuta koriscenja vidim da bih se zestoko zaje8ao da sam kupio Omniu II posto je ovaj telefon jede za dorucak.
Sada prosto uzivam koristeci ga jer je neverovatan.:guitar:
cuje se...to je do maske pretpostavljam... cuje se i na diamondu2... al ne smeta, sem ako ne planiras da koristis tel kao muzicki instrument :d
znam da ce ovo da zvuchi luda ali ***!
da li neko mozhe da izvrshi jedan test!?
da vidim da li je to sluchaj samo kod mene ili je to normalno!
da uzme telefon u ruku da ga drži sa ekranom na gore i da sa prstom druge ruke tapka/kvrcka/lupka tik iznad kamere tj. u podruchiju iza zvuchnika za uho!
da li mu se pri tome chuje neki zvuk, zveketavi-neshto zvecka koji kao da je neshto labavo unutra!?
hvala!
pa maska je iz jednog dela ali ne zaleze dovoljno dobro na tel pa ima lufta... a to sto si opisao je autofokus...![]()
znam da ce ovo da zvuchi luda ali ***!
da li neko mozhe da izvrshi jedan test!?
da vidim da li je to sluchaj samo kod mene ili je to normalno!
da uzme telefon u ruku da ga drži sa ekranom na gore i da sa prstom druge ruke tapka/kvrcka/lupka tik iznad kamere tj. u podruchiju iza zvuchnika za uho!
da li mu se pri tome chuje neki zvuk, zveketavi-neshto zvecka koji kao da je neshto labavo unutra!?
hvala!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari