Šta je novo?

HTC HD2

Da, ali sam odmah stavio Duty 1.66 - ne volim stock romove

I kako radi sa Duttys ROM-om?
Jel se primeti neki napredak u brzini ili po nekom drugom pitanju?

Huh...

Pa originalni rom nisam koristio ni pola sata, ja po defaultu odmah stavljam HSPL i cooked ROM

Duttyjeve romove koristim jos od tytnII, preko diamonda, hd-a: on je karakteristican po tome da insistira na dobrim performansama a da se pri tome trudi da previse ne narusi originalan izgled. Tesko cete kod njega naci neke fensi romove - ne kazem da nije i on imao kikseva na prethodnim modelima, ali sta god da sam probao, uglavnom sam se vracao njegovoj "kuhinji"

Pitam zato sto mi se njegov ROM na prvi pogled najvise i dopao zbog toga sto izgled originalnog stock ROM-a ne izgleda narusen sto mi se recimo svidja.
U sustini ni ja uopste ne volim one fancy ROM-ove i samo mi je bilo bitno da znam kakav je motor, posto mi se karoserija dopala.

Dobar, mozda i najbolji

Ja sam probao Duttys, Artemis, Energy, Laurentius i jos 2-3 kuvana i sa svakim sam imao problema. Problemi sa kamerom, signalom, lagom, zamrzavanjem sistema, + desetine drugih bagova.
Na kraju sam se vratio stock 1.66 (sa tvikovima i modovima) + 2.06 radio. Za mene najbolja kombinacija (trenutno).

Poslednja izmena:
Ja sam na stock 1.66, hteo malo tu da se zadržim, ne bih li ga dobro zapamtio, i uhvatio kao reper za (pr)ocenu kuvanih ROMova.
Ne stižem da flešujem, uskoro ću i ja.
Inače, i ja volim konzervativne kuvare :)

pa kuvani romovi su za one koji bi da na brzinu dobiju ono sto ih mrzi da sami rade ali prihvataju nedostatke koji sa istim dobijaju...

Huh...

Pa originalni rom nisam koristio ni pola sata, ja po defaultu odmah stavljam HSPL i cooked ROM

Duttyjeve romove koristim jos od tytnII, preko diamonda, hd-a: on je karakteristican po tome da insistira na dobrim performansama a da se pri tome trudi da previse ne narusi originalan izgled. Tesko cete kod njega naci neke fensi romove - ne kazem da nije i on imao kikseva na prethodnim modelima, ali sta god da sam probao, uglavnom sam se vracao njegovoj "kuhinji"

+1 :D

probaj i sa tom codon romovima, slican princip rada , meni je dutty trenutno omiljeniji jedino jer cesce osvezava ali tom mi je ostavio bolji utisak sto se tice pouzdanosti

jel može neko na PM da pošalje link za iGo verziju koja radi sa upustvima? :)

Ljudi imajte milosti, nemojte mi vise praviti zazubice, ja taj telefon mogu samo da sanjam.

A kad samo pomislim da sam ga kupio gotovo sasvim slucajno!
Hteo sam da kupim Omniu II posto mi je HD2 u startu bio prilicno skup a i iskreno govoreci nisam imao prilike da ranije koristim HTC (naravno zbog cene), medjutim nakon nekoliko odlaska u Telenor u Knezu gde su mi rekli da Omnie nema rekoh sebi "Ma kad je bal nek bude maskenbal", iskesiram malo vise novca i kupim HD2.
I nakon samo par minuta koriscenja vidim da bih se zestoko zaje8ao da sam kupio Omniu II posto je ovaj telefon jede za dorucak.
Sada prosto uzivam koristeci ga jer je neverovatan.:guitar:

jeeeeeeeeeeeee

A kad samo pomislim da sam ga kupio gotovo sasvim slucajno!
Hteo sam da kupim Omniu II posto mi je HD2 u startu bio prilicno skup a i iskreno govoreci nisam imao prilike da ranije koristim HTC (naravno zbog cene), medjutim nakon nekoliko odlaska u Telenor u Knezu gde su mi rekli da Omnie nema rekoh sebi "Ma kad je bal nek bude maskenbal", iskesiram malo vise novca i kupim HD2.
I nakon samo par minuta koriscenja vidim da bih se zestoko zaje8ao da sam kupio Omniu II posto je ovaj telefon jede za dorucak.
Sada prosto uzivam koristeci ga jer je neverovatan.:guitar:

jeste!
a da se malo ne lozhimo svi mi previshe!
tj neko ko chita ove postove,a nema ovaj phone misli da smo klasichni idijoti!

Naravno da ne mislimo da ste *****i, vec naprotiv srecnici i poznavaoci vrhunskih uredjaja u koje nesumnjivo spada i HD2. Po mom skromnom misljenju HD2 je trenutno najbolji pametni uredjaj(ne mogu ga nazvati telefonom) jer on i slicni uredjaji su vec odavno mnogo vise nego telefoni(to im je samo "usputna" funkcija), mozemo ih nazvati i mini racunari, (pre)pametni telefoni,... samo ne telefoni.

test!

znam da ce ovo da zvuchi luda ali ***!
da li neko mozhe da izvrshi jedan test!?
da vidim da li je to sluchaj samo kod mene ili je to normalno!
da uzme telefon u ruku da ga drži sa ekranom na gore i da sa prstom druge ruke tapka/kvrcka/lupka tik iznad kamere tj. u podruchiju iza zvuchnika za uho!
da li mu se pri tome chuje neki zvuk, zveketavi-neshto zvecka koji kao da je neshto labavo unutra!?
hvala!

cuje se...to je do maske pretpostavljam... cuje se i na diamondu2... al ne smeta, sem ako ne planiras da koristis tel kao muzicki instrument :d

hvala!

cuje se...to je do maske pretpostavljam... cuje se i na diamondu2... al ne smeta, sem ako ne planiras da koristis tel kao muzicki instrument :d

josh neko proba?
maska!?
malo mi je chudno ta je maska!?ona je izlivena iz jednog dela, a zvuk se chuje iznutra!
da li ti se pri razgovoru sa nekim na zvuchniq za uho desi da to zavivbrira i proizvede neki kratki zveketavi zvuk!?

camera

da uzme telefon u ruku da ga drži sa ekranom na gore i da sa prstom druge ruke tapka/kvrcka/lupka tik iznad kamere tj. u podruchiju iza zvuchnika za uho!
da li mu se pri tome chuje neki zvuk, zveketavi-neshto zvecka koji kao da je neshto labavo unutra!?
hvala!

mislim da se to chuje sochivo od camere!
da li vam se deshava da prilikom izoshtravanje slike da chujete neki shkljoc!?
kada izoshtravata objekat koji je blizu pa koji je daleko tako naizmenichno!?
znachi samo kada se izoshtrava , kapiram zvuk kada se photograpishe!

pa maska je iz jednog dela ali ne zaleze dovoljno dobro na tel pa ima lufta... a to sto si opisao je autofokus... :)

probao josh neko?

hvala!

proba neko ko ima hd2?

Punjač za HTC

Dakle,

uz svoj HD2, dobio sam kombinaciju kao na slici. Zna li neko gde mogu da kupim samo ovaj nastavak (viljušku), za naš standard?

Hvala! :wave:

Prilozi

• charger.jpg
    charger.jpg
    78.7 KB · Pregleda: 90
Cekaj bre gde si nasao da kupis ovakvu kombinaciju za punjac?
Jesil' ovo nabavio u/iz SAD?

Vrh Dno