Koliko je vas nosilo ovaj telefon zbog restartovanja na reklamaciju? Da li ni u kom slucaju ne sme da se dogodi restart?
Cisto informativno...
Za sve koji zele da probaju dobar/stabilan i brz 2.3.3 moja preporuka je Reflex S v1.9.9 + (moze se naci na XDA).Od svih 2.3.3 romova ,zaista najboljiBase mu je od Ace S rom-a,i ima Sense 2.1+3.0 (3.0 je samo izgled,za sad!)
Ima i stock hboot i cm7 verzija![]()
Jel misliš da bolje radi od Reflex S v2.0.1 ili si naleteo na njega ?
Upravo sam nasao jedan "strasan" bug na Reflex S "bilo koja verzija" a to je da se ne mogu skidati app sa marketa preko 3G (samo wifi) testirao na jos 2 Desire-a.Jedino ako se fleshuje RIL 2.2.1003G ,ali se onda zadesi drugi bag,a to je onaj sa lag-om poziva![]()
Tako da sam presao na RCMix S 1.4 x-a2sdi ni jedan "bag"
tako da povlacim rec iz prethognod posta
i ja sam to primetio na Oxygen, mislim da to nije do ROMa vec nesto u GRJ22. koji je GB u RCMix S?
edit: sad videh da je Reflex S GRI40 (2.3.3) pitao sam na xda da li jos neko ima takvih problema. btw koji radio si flashovao?
Da ,GRI40 su romovi koji su od Ace S 2.36.xxx.x (sa DHD-a).Pa imao sam vec duze vremena ovaj zadnji radio 32.56.00.32U_5.17.05.08 ,ali sam juche fleshovao ovaj "procureli" 32.56.00.32U_5.17.05.23 (radi super)Kontam da je onaj problem koji se zadesio na Reflex S-u bio stand alone.
Ma nije do roma i mreže su imale problema sa Youtube i Marketom sada sve radi, ja sam trenutno na Reflex S v2.0.1 i mogu ti reći da sam za sada oduševljen
da, treba obrisati APN i kreirati ponovo (restart telefona)
Delete and recreate mobile data connection accounts on: menu > settings > wifi > mobile networks > AP names
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari