koja je fora/problem sa resetovanjem fona??? ne kapriam!! ako moze neko da mi objasni , nisam gledao po youtube-u .........
hvala
postoji li mogucnost da se iskljuci koriscenje mreze kao sto je na simbianu offline, a da se pri tome koriste ostale bezicne mogucnosti.
Postoji airplane, ali tada ne moze da se kostie ni wireless ni gps.
Moguće da postoji neki widget, ali evo neelegantnog rešenja. Učukaš u dialer *#*#4636#*#* pa na Phone information, pa dole Turn off radio. Nema mreže, radi vajerlespostoji li mogucnost da se iskljuci koriscenje mreze kao sto je na simbianu offline, a da se pri tome koriste ostale bezicne mogucnosti.
Postoji airplane, ali tada ne moze da se kostie ni wireless ni gps.
[YOUTUBE]OYV_XIfXLpQ&feature=related[/YOUTUBE]
Npr. ovde se vidi. Pokrenut browser i telefon se resetuje. Ima i na Mob. svetu komentara o tome.
Imaš htc widget. Samo klikneš i ćao.
Dule ti nemoj onda da ga uzimas, zbog tog videa naspram 1000 drugih gde imas potvrdu da je najbolji telefon danasnjice![]()
Meni se ovo desava sa vremena na vreme ... zapravo soft reset ( samo se pojavi HTC logo i pocne sve da ucitava ) jer mi je konstantno upaljeno bogaoca aplikacija.
Imaš htc widget. Samo klikneš i ćao.
Nema vidžeta za to, nisu ljudi razumeli pitanje. Ono što sam već napisao radi, samo mora malo da se tipka.
Edit: Hm, evo baš malopre probah da uključim airplane mod i posle toga normalno može da se koristi i wifi i gps, a da nisi na operateru. Bio sam ubeđen da to ne može ili nije moglo ili možda ima veze s romom... Oxygen .2, btw.
Moguće da postoji neki widget, ali evo neelegantnog rešenja. Učukaš u dialer *#*#4636#*#* pa na Phone information, pa dole Turn off radio. Nema mreže, radi vajerles
Mislim, mora da ima neka bolja procedura, al mi ne pada sad ništa na pamet...
Cyanogenmod ima sve i svašta od opcija, ako nisi gadljiv na flešovanje.
A za ono "na operateru" mislim, nedostupan si, nisi na gsm ili 3g mreži, ali možeš da koristiš wifi i gps.
Moze li se nekako meriti razgovor, kao u starim telefonima, ima li negde to u androidu?
Meni je zvanicno crkao Desire. Vec desetak puta u dva dana ga pokusavam upaliti, ali samo se pojavi prvi beli ekran sa HTC logom i radi, greje se ali nista dalje.
Iz VIP-a uzet, pre 2.2 nisam imao nikakvih problema, ali posle update-a poceo da se resetuje, tj zapucava kada se izgleda pregreje procesor cak i pri najobicnijoj pretrazi neta. Nista od dodatnih programa koji bi ga u pozadini opterecivali nije bilo, nista od stranih widgeta, sve native HTC.
Bas sam se skenjao. Danas ako uhvatim vremena pravac VIP centar da ga zamenim![]()
ma boli te uvo bre u garanciji je i u najmanju ruku ce ti zameniti plocu a ima sanse i da ti zamene tel. nema potrebe da budes skenjan ? veruj mi , ja se ne bih uzbudjivao u takvom slucaju uopste! btw. koliko vip daje garan. na Desire ? i da li vazi neki popust npr. ono sto su nudili prosle god. 15% na aparat s tim da predjem na jaci paket ili 50% na minute i sms ako samo predjem sa 150 na 325, to valjda zato sto sam pune 3 god. kod njih na postpaidu.
Mada ja i dalje smatram da je bolja kupovina, laptop sa ddr3 memorijom i odv. grafikom od 1 Gb ddr5 + neki najobcniji tel. koji ce sluziti za telefoniranje i sms...malo skuplja varijanta , ali neuporedivo bolja neko cpu od 3.7" sa 1 ghz u dzepu (ovo je samo licno i subjektivno misljenje, valjda sam se zasitio samrtphone-a: 1. je bilo woooow, 2. settings malo wowo, i opet je 90% sluzio za pozive i poruke!, sad tesko da bi me i Iph.4G nesto odusevio) ,)
Daje garanciju 2god ili 3god ako je VIP super star paket. Problem je verovatno u ploci,mislim,ima takvih primeraka,desava se.
Laptop je super ako te ne mrzi da ga nosis svuda, size matters!
2 god. je korektno...videcu da li imam neke pogodnosti kod vip-a, jer kao sto rekoh vise od 3 god. sam postpaid korisnik, a 325 je paket koji bi mi realno bio vise nego dovolja, sve preko mi je skupo.
malo off topic...
hp za compaq i jos neke serije, narocito ovo sto ide na nase trziste daje bednih 12 meseci
ja sam i naglasio da je to moje, subjektivno misljenje jer nosim kad mogu i kad sam sa zenom njen netbook, 10,1" letos se npr. zalila da mora zbog njega da vuce veliku tasnu i da je tezak, a nema celih 1-1.5 kg, a nedavno mi kupila koznu torbicu da ga ja nosim, inace sad notebook-ova (nije greska, mislim na laptop-ove , sa dvd/r) ima od 10,1, 13, 14...tako da svako moze da nadje odgovarajuci broj
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari