Šta je novo?

HTC Desire

postoji li mogucnost da se iskljuci koriscenje mreze kao sto je na simbianu offline, a da se pri tome koriste ostale bezicne mogucnosti.
Postoji airplane, ali tada ne moze da se kostie ni wireless ni gps.

koja je fora/problem sa resetovanjem fona??? ne kapriam!! ako moze neko da mi objasni , nisam gledao po youtube-u .........

hvala

[YOUTUBE]OYV_XIfXLpQ&feature=related[/YOUTUBE]

Npr. ovde se vidi. Pokrenut browser i telefon se resetuje. Ima i na Mob. svetu komentara o tome.

postoji li mogucnost da se iskljuci koriscenje mreze kao sto je na simbianu offline, a da se pri tome koriste ostale bezicne mogucnosti.

Postoji gomila widgeta za data off, tada od konekcija radi samo Wifi.

Dule ti nemoj onda da ga uzimas, zbog tog videa naspram 1000 drugih gde imas potvrdu da je najbolji telefon danasnjice :)

Poslednja izmena od urednika:
Moguće da postoji neki widget, ali evo neelegantnog rešenja. Učukaš u dialer *#*#4636#*#* pa na Phone information, pa dole Turn off radio. Nema mreže, radi vajerles ;)
Mislim, mora da ima neka bolja procedura, al mi ne pada sad ništa na pamet...

[YOUTUBE]OYV_XIfXLpQ&feature=related[/YOUTUBE]

Npr. ovde se vidi. Pokrenut browser i telefon se resetuje. Ima i na Mob. svetu komentara o tome.

Meni se ovo desava sa vremena na vreme ... zapravo soft reset ( samo se pojavi HTC logo i pocne sve da ucitava ) jer mi je konstantno upaljeno bogaoca aplikacija.

Meni se ovo desava sa vremena na vreme ... zapravo soft reset ( samo se pojavi HTC logo i pocne sve da ucitava ) jer mi je konstantno upaljeno bogaoca aplikacija.

I meni se to desi jednom, dva puta u 7 dana (na sekund, 2). To se valjda sense resetuje.

@ Ivanhoe
Uđeš u setings kada dodaješ widget. Zove se mobile network.

Meni se to desavalo samo na HD romu ... na leedroidu i oxygenu nikad.

Imaš htc widget. Samo klikneš i ćao.

Interesuje me da iskljucim kpl gsm, da ne mogu ni da zovem ni da idem na net preko mreze a da mogu da koristim gps i wireless.
U telefonu nisam nasao tako nesto.

Nema vidžeta za to, nisu ljudi razumeli pitanje. Ono što sam već napisao radi, samo mora malo da se tipka.

Edit: Hm, evo baš malopre probah da uključim airplane mod i posle toga normalno može da se koristi i wifi i gps, a da nisi na operateru. Bio sam ubeđen da to ne može ili nije moglo ili možda ima veze s romom... Oxygen .2, btw.

Poslednja izmena:
Nema vidžeta za to, nisu ljudi razumeli pitanje. Ono što sam već napisao radi, samo mora malo da se tipka.

Edit: Hm, evo baš malopre probah da uključim airplane mod i posle toga normalno može da se koristi i wifi i gps, a da nisi na operateru. Bio sam ubeđen da to ne može ili nije moglo ili možda ima veze s romom... Oxygen .2, btw.

kako mislis da nisam na operateru?

Moguće da postoji neki widget, ali evo neelegantnog rešenja. Učukaš u dialer *#*#4636#*#* pa na Phone information, pa dole Turn off radio. Nema mreže, radi vajerles ;)
Mislim, mora da ima neka bolja procedura, al mi ne pada sad ništa na pamet...

ovo je dobra fora, ne znam sta sve znaci, ali ono sto sam razumeo ima dosta korisnih podataka.
Ima li jos neka kod?
Moze li se nekako meriti razgovor, kao u starim telefonima, ima li negde to u androidu?

Cyanogenmod ima sve i svašta od opcija, ako nisi gadljiv na flešovanje.
A za ono "na operateru" mislim, nedostupan si, nisi na gsm ili 3g mreži, ali možeš da koristiš wifi i gps.

ima veze sa romom. ja sam vise puta ovih dana pokusavao airplane, ali tada nemam pristupa nicemu.

Cyanogenmod ima sve i svašta od opcija, ako nisi gadljiv na flešovanje.
A za ono "na operateru" mislim, nedostupan si, nisi na gsm ili 3g mreži, ali možeš da koristiš wifi i gps.

ako skinem taj cyanogenmod sa marketa, nije valjda i tada felsovanje?

Pitanje za one koji su nabacili Oxygen Rom ... Da li vam puca Phone app, kada pokusate da otvorite bilo koji kontakt iz phonebook-a ?

Ne, nema apsolutno nikakvih pucanja ili nestabilnosti na .2, nisam apdejtovao na .2.1 jer nema bogznakakvih promena. Kompletan wipe bi možda pomogao...

Koliko sam citao to ...proces android.process.acore has stopped unexpectedly ... se desava usled greske u syncovanju ... verovatno se nesto izbagovalo u kontaktima. Isao sam i na Clear Dialer Storage ali i posle toga isto. Desava se samo kada hocu da udjem u info kontakta, dok klikom na sliku kontakta, dobijam opciju za sms ili poziv i sve radi najnormalnije...

A sto se tice samog roma, prezadovoljan sam. Patchovao sam i Bravo N1Table hboot, tako da sad imam pregrst mesta i nema potrebe za prebacivanjem aplikacija na SD.

Meni je zvanicno crkao Desire. Vec desetak puta u dva dana ga pokusavam upaliti, ali samo se pojavi prvi beli ekran sa HTC logom i radi, greje se ali nista dalje.
Iz VIP-a uzet, pre 2.2 nisam imao nikakvih problema, ali posle update-a poceo da se resetuje, tj zapucava kada se izgleda pregreje procesor cak i pri najobicnijoj pretrazi neta. Nista od dodatnih programa koji bi ga u pozadini opterecivali nije bilo, nista od stranih widgeta, sve native HTC.
Bas sam se skenjao. Danas ako uhvatim vremena pravac VIP centar da ga zamenim :(

Ja izgleda imam srece sa mojim primerkom. Radi na 2.2 kao sat. Greje se, ali nikada se do sada nije resetovao. Steta za ovaj model, vec vidim kez na Jobs-ovom licu.

Meni je zvanicno crkao Desire. Vec desetak puta u dva dana ga pokusavam upaliti, ali samo se pojavi prvi beli ekran sa HTC logom i radi, greje se ali nista dalje.
Iz VIP-a uzet, pre 2.2 nisam imao nikakvih problema, ali posle update-a poceo da se resetuje, tj zapucava kada se izgleda pregreje procesor cak i pri najobicnijoj pretrazi neta. Nista od dodatnih programa koji bi ga u pozadini opterecivali nije bilo, nista od stranih widgeta, sve native HTC.
Bas sam se skenjao. Danas ako uhvatim vremena pravac VIP centar da ga zamenim :(

ma boli te uvo bre u garanciji je i u najmanju ruku ce ti zameniti plocu a ima sanse i da ti zamene tel. nema potrebe da budes skenjan ? veruj mi , ja se ne bih uzbudjivao u takvom slucaju uopste! btw. koliko vip daje garan. na Desire ? i da li vazi neki popust npr. ono sto su nudili prosle god. 15% na aparat s tim da predjem na jaci paket ili 50% na minute i sms ako samo predjem sa 150 na 325, to valjda zato sto sam pune 3 god. kod njih na postpaidu.

Mada ja i dalje smatram da je bolja kupovina, laptop sa ddr3 memorijom i odv. grafikom od 1 Gb ddr5 + neki najobcniji tel. koji ce sluziti za telefoniranje i sms...malo skuplja varijanta , ali neuporedivo bolja neko cpu od 3.7" sa 1 ghz u dzepu (ovo je samo licno i subjektivno misljenje, valjda sam se zasitio samrtphone-a: 1. je bilo woooow, 2. settings malo wowo, i opet je 90% sluzio za pozive i poruke!, sad tesko da bi me i Iph.4G nesto odusevio) ,)

Poslednja izmena:
ma boli te uvo bre u garanciji je i u najmanju ruku ce ti zameniti plocu a ima sanse i da ti zamene tel. nema potrebe da budes skenjan ? veruj mi , ja se ne bih uzbudjivao u takvom slucaju uopste! btw. koliko vip daje garan. na Desire ? i da li vazi neki popust npr. ono sto su nudili prosle god. 15% na aparat s tim da predjem na jaci paket ili 50% na minute i sms ako samo predjem sa 150 na 325, to valjda zato sto sam pune 3 god. kod njih na postpaidu.

Mada ja i dalje smatram da je bolja kupovina, laptop sa ddr3 memorijom i odv. grafikom od 1 Gb ddr5 + neki najobcniji tel. koji ce sluziti za telefoniranje i sms...malo skuplja varijanta , ali neuporedivo bolja neko cpu od 3.7" sa 1 ghz u dzepu (ovo je samo licno i subjektivno misljenje, valjda sam se zasitio samrtphone-a: 1. je bilo woooow, 2. settings malo wowo, i opet je 90% sluzio za pozive i poruke!, sad tesko da bi me i Iph.4G nesto odusevio) ,)

Daje garanciju 2god ili 3god ako je VIP super star paket. Problem je verovatno u ploci,mislim,ima takvih primeraka,desava se.
Laptop je super ako te ne mrzi da ga nosis svuda, size matters :p !

Daje garanciju 2god ili 3god ako je VIP super star paket. Problem je verovatno u ploci,mislim,ima takvih primeraka,desava se.
Laptop je super ako te ne mrzi da ga nosis svuda, size matters :p !

2 god. je korektno...videcu da li imam neke pogodnosti kod vip-a, jer kao sto rekoh vise od 3 god. sam postpaid korisnik, a 325 je paket koji bi mi realno bio vise nego dovolja, sve preko mi je skupo.
malo off topic...
hp za compaq i jos neke serije, narocito ovo sto ide na nase trziste daje bednih 12 meseci :mad:
ja sam i naglasio da je to moje, subjektivno misljenje jer nosim kad mogu i kad sam sa zenom njen netbook, 10,1" letos se npr. zalila da mora zbog njega da vuce veliku tasnu i da je tezak, a nema celih 1-1.5 kg, a nedavno mi kupila koznu torbicu da ga ja nosim :D, inace sad notebook-ova (nije greska, mislim na laptop-ove , sa dvd/r) ima od 10,1, 13, 14...tako da svako moze da nadje odgovarajuci broj :)

Ma kako možeš da meriš telefon sa laptopom, pobogu. :) Sa laptopom ne ideš u pozorište ili na fudbal, a telefon je uvek uz tebe (i GPS, net, skype, gugl, itd...).

2 god. je korektno...videcu da li imam neke pogodnosti kod vip-a, jer kao sto rekoh vise od 3 god. sam postpaid korisnik, a 325 je paket koji bi mi realno bio vise nego dovolja, sve preko mi je skupo.
malo off topic...
hp za compaq i jos neke serije, narocito ovo sto ide na nase trziste daje bednih 12 meseci :mad:
ja sam i naglasio da je to moje, subjektivno misljenje jer nosim kad mogu i kad sam sa zenom njen netbook, 10,1" letos se npr. zalila da mora zbog njega da vuce veliku tasnu i da je tezak, a nema celih 1-1.5 kg, a nedavno mi kupila koznu torbicu da ga ja nosim :D, inace sad notebook-ova (nije greska, mislim na laptop-ove , sa dvd/r) ima od 10,1, 13, 14...tako da svako moze da nadje odgovarajuci broj :)

uzmi ti brate Dell Streak (ako sam dobro napisao) to ti je 5" ekran... jer sve dalje od toga nije vise mob.... bar za mene! :eyebrows:

Kako se povecava page file na telefonu?

Nazad
Vrh Dno