Šta je novo?

HTC Desire

Jel zna neko da li ce biti jos Desire modela u VIP-u? Trenutno ih nema. Nisam dobio odgovor da li ce ih biti.
I da li znate kad ce da se pojavi Desire HD u VIP-u?
Hvala unapred!

HTCSense.com je proradio, ali nema nase drzave (mada ima na Join in listi Serbia and Montenegro) i u supported phones stoji samo Desire HD i Desire Z
registrovao sam se, stavio Desire Z, verifikovao account, ali sad treba otici na htcsense.com preko mobilnog da se verifikuje telefon i tu stoji, vrti se samo ono loading...

edit:

Needs Sense 2.0 to work, the HD and Z have HTC Hub apps in them which connect to HTCSense.com

evo i razlog :)

Poslednja izmena:
Vaistinu radi :)
Sad jos da sacekam Desire HD ili update za Desire :)

Na WM sam koristio FreeOTFE, koji sličan program mi preporučujete? Mora da bude pouzdan jer "secam" okolo jako poverljive dokumente :D

@Creative_X: Desire HD krajem oktobra u Telenoru. Desire Z početkom novembra u VIP-u.

Gde si nasao informaciju? A Desire HD u Vip-u?

http://24sata.rs/vesti.php?id=81701 Nisu baš novine od poverenja, ali s obzirom da je Telenor spustio cenu Desire modelu, koga očigledno želi da rasproda, vrlo je moguće da ovo bude tačna informacija. Izgleda da su napravili neki deal sa HTC-om da ponude po jedan model ekskluzivno, pa će kasnije veruvatno nuditi oba modela, što se teško može očekivati od trećeg provajdera.

Ima ta vest u svim novinama, to je stiglo sa nekog od servisa za vesti... Samo sto osim ta 2 telefona nista vise konkretno nije receno.

cini mi se da sam negde procitao da planiraju da upgrejduju sense na svim njihovim telefonima

Nije rekao, pitao sam....bio je neodredjen, kao ne mogu da kazu tacno, ali uskoro....

Meni je bilo bitno da ce biti, posto sam i sam vlasnik starog Desire-a

Ako neko zna, da li je Desire u telenoru zakljucan samo na njihovu mrezu?

Postoji li na telefonu opcija snimanja razgovora bez 'bipa'? Pri tome mislim da fabricku opciju ili bilo koju varijantu budzenja/kupovine aplikacije?

Isprobao sam kod kolege na telefonu gomilu free/triala sa marketa: sve rade tako sto spolja snimaju ono sto dolazi sa zvucnika tj. rezultat je isti kao da zajedno sa telefonom u istoj ruci drzim i neki diktafon (ja se cujem dobro a sagovornik jako tuzno)... Izgleda neko ogranicenje samog OS-a pa ne moze direktno da se snima razgovor. Ukoliko ovo ovako ne mora, bio bih jako zahvalan za info.

p.s. procitah sve 74 strane :)

Poslednja izmena:
Naravn oda ne moze jer je snimanje razgovora zabranjeno zakonom.

http://blog.retronyms.com/2009/09/recorder-v-101-update.html

A snimanje radi AT&T, naplacuje se po minutu.
Na Symbianu ima brdo aplikacija koje ovo rade. Ja sam jednu platio 19e u OVI storu, radi i danas flawlessly.
U pricu se mogu ukljuciti razni fiksni telefoni koji mogu snimati razgovore.
Zakonski deo se obicno resava bip-om ili nikako.
Nista od ovoga kod Androida nema...

Ja sam sada probao neki total recall program i snimao je razgovor, nije zvučalo loše, mada nisam se igrao sa podešavanjima pošto mi je program totalno bespotreban.

Mislim da u zakonu piše da moraš da upozoriš sagovornika da će razgovor biti sniman. Kada pozovete neke 0800 brojeve pre nego što dobijete operatera čujete poruku da će razgovor biti snimljen.

Tako je, zato je kod Nokie onaj bip obavezan.

Ja sam sada probao neki total recall program i snimao je razgovor, nije zvučalo loše, mada nisam se igrao sa podešavanjima pošto mi je program totalno bespotreban.

taj Totall Recall je mislim app pisana za symb. s60v3 i s60v5, sto ne znaci da ne radi ili nije napisana i za Aos.
imam jedno pitanje,(nisam pretrazivao forum, pa se izvinjavam ako je bilo...), koji program za navigaciju najbolje radi na Desire-u ? moze i drugacije formulisano: jel moze npr. Garmin da se inst. tj. ima li ga za android, ako ne koji drugi a da je free ?

Nema Garnima, za Desire koristis Motonav (iGO) za rezoluciju 800x480

Nema Garnima, za Desire koristis Motonav (iGO) za rezoluciju 800x480

kako se pokazao taj Motonav ? mislim prvenstveneo na BG, jer mi treba za posao (taxi), jel dobar u praksi bar koliko i Garmin ?

Garmin na symb. nije savrsena navigacija, ono hoce ponekad da se "zaglupi", (npr. kad si na autoputu, u koloni, ides sporo..hoce da pobrka u kom si pravcu, pa izbacuje neke nebuloze od glasovnih komandi.)..sve u svemu ne ocekujem ni od jednog tel.da zameni pravi pda, ali Garm. dosta dobro obavlja posao i ima dobre mape za nase podrucje.
btw. googlempas je odlican prog. i vrlo tacno pokazuje lokacije,ali na zalost nije upotrebljiv kao navigator :(

Motonav ti koristi igo karte, tako da su prilicno tacne. Software nije neki "lepotan" ali jako koristi. Probaj, nemas sta izgubiti. ;)

Vrh Dno