Slobodan ram nije bacen ram, slobodan ram je zlata vredan jer pri pokretanju korisnickih aplikacija preko je potreban.A da ne govorim o multitaskingu.. Dakle, sto vise slobodnog rama to bolje. Gledam iz os-ovog task managera. A osecam i po lagovanju telefona. Nasi operateri ga u paranoicnom strahu da ne provalimo zastitu i koristimo na drugoj mrezi toliko zastite, pa u tome jako mnogo preteraju, da to ide do neslucenih razmera, sto rezultuje time da telefon sporije radi od onih iz 20 veka..
... kod Begrama :d
Danas mi je telefon samo skliznuo niz potkolenicu, dodirnuo tlo i staklo ekrana je napuklo. Sitne pukotine, kao šoferšajbna. Touch radi i dalje perfektno.Meni je puklo staklo, pa sam trazio ovih dana i naisao na servis koji mi je trazio 70e za ceo ekran (navodno je nemoguce zameniti samo staklo). Ako hoces mogu da ti posaljem kontakt na pp.
Begram servis traži 11000 dinara. PIN servis u Zemunu traži 8000 dinara.Danas mi je telefon samo skliznuo niz potkolenicu, dodirnuo tlo i staklo ekrana je napuklo. Sitne pukotine, kao šoferšajbna. Touch radi i dalje perfektno.
Može li neka preporuka za servis? Eventualno neka cena? Da li je sigurno da je nemoguće zameniti samo staklo? Deluje čudno...
Da li je TimServis mesto koje treba izbegavati? U Begramu je 11000 dinara, a u navedenom je 8000 dinara.Ja sam posedovao desire x , i moram da upozorim sve ljude da ako ik pukne displej da ga ne menjaju kod divljaka zato sto svi oni stavljaju kineski ekran koji je golo g....o
Odlican telefon ali toliko krh telefon ja uzivotu nisam posedovao. Jednom pao sa male visine i odmah otislo pola ekrana. Inace mesavina telenora i begrama to je spoj gde prosto covek ne zna koje od ta dva navedena vece zlo.
Da li je TimServis mesto koje treba izbegavati? U Begramu je 11000 dinara, a u navedenom je 8000 dinara.Ja sam posedovao desire x , i moram da upozorim sve ljude da ako ik pukne displej da ga ne menjaju kod divljaka zato sto svi oni stavljaju kineski ekran koji je golo g....o
Odlican telefon ali toliko krh telefon ja uzivotu nisam posedovao. Jednom pao sa male visine i odmah otislo pola ekrana. Inace mesavina telenora i begrama to je spoj gde prosto covek ne zna koje od ta dva navedena vece zlo.
60€ nije 80€. Da li pokušavaš da kažeš da je i taj ekran od 80€ loš?Meni su svi kao trazili valjda 60 eura i i kad bi mi stavili taj ekran on nebi imao nikakav odaziv, znaci regovao bi kao oni prvi osetljivi ekrani
aplikacija za fejs bagovita...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari