Šta je novo?

HTC Desire X

Meni je puklo staklo, pa sam trazio ovih dana i naisao na servis koji mi je trazio 70e za ceo ekran (navodno je nemoguce zameniti samo staklo). Ako hoces mogu da ti posaljem kontakt na pp.

Da li jos nekome telefon iz cista mira udje u Airplane mode? Desilo mi se vec tri puta od update-a koji je povukao pre neki dan. Stavim ga u dzep, pogledam a on u Airplane modu?!

Ha, kad razmislim i jeste jednom uključio Airplane mod sam od sebe, za ovih mesec dana koliko ga imam. Inače sam odmah po kupovini odradio upgrade na Jelly Bean, ICS bukvalno nisam ni 15 minuta koristio.

Videću da li će se ponavljati.

I meni se desilo, ali eto do sada nisam to uzeo za ozbiljno.

I meni se desavalo da udje u airplane mod ja mislio da je to zato sto ga nisam zakljucao :)

Znaci desava se :D

Hehe, poprima razmere epidemije, pre bi se reklo :D

Mada, ako se dešava jednom mesečno, i nije neki problem.

Da li je neko probao OTG na ovom telefonu? Znam da ne pise nigde da podrzava, ali moja priroda je takva da dok ne probam ne verujem. :D

Power saver iskljucen, I od petka nema Airplane mod da se pojavi. Baterija se ne trosi nista specijalno, Wi-Fi stalno ukljucen, cesto razgovaram, saljem poruke, I krajem dana na 70+/-%, tako da mi kako vidim ni ne treba power saver.

Poslednja izmena:
Samo da upozorim ljude koji su mozda zeznuli ekran pa su sad u dilemi da li da popravljaju ekran sto kosta po nekim manjim servisima 70eura. Ja sam probao u jednom takvom lik je probao dva ekrana i oba su radila ni priblizno kako je radio oreginal(nekoliko puta treba kliknuti nebili odreagovao sam ekran, spor odaziv i tome slicno)

Jeli se nekom dešava da posle sat-dva igranja 3d igrica sat se pomeri par minuta unapred? Kad se to desi alarm mi ne radi kako treba. Kad restartujem fon sve se vrati u normalu. Zna li neko rešenje za ovaj problem?

Jeli se nekom dešava da posle sat-dva igranja 3d igrica sat se pomeri par minuta unapred? Kad se to desi alarm mi ne radi kako treba. Kad restartujem fon sve se vrati u normalu. Zna li neko rešenje za ovaj problem?

meni se cini da mi se ovako nesto desava, ne mogu biti sasvim siguran jer nisam bas proveravao. ali nemam neke 3d igrice i tako to ali mi se desi da se sat pomeri za par minuta i to sam sve povezivao da nije vezano sa mts mrezom, ali moguce da je problem ipak do samog mobilnog, jer to ranije nisam imao na nekom drugom mob. a sto se alarma tice, nisam sa tim povezivao ali gotovo sam siguran da je bilo trenutaka da nije zvonio (samo sto ne mogu da garantujem da nije do mene ipak : )

Za alarm sam primetio kad sam zakasnio na posao! :) Moguće je da nekad zvoni a nekad ne. Baš mi smeta ovo, svaki put moram da proverim alarm da li funkcioniše.

Zanimljivo...
Je l' se to događa kod bilo koje 3D aplikacije?
Neću svakako da se igram par sati da vidim da li se događa, ali bih testirao tako što bih pustio neki 3D demo recimo.

Zanimljivo...
Je l' se to događa kod bilo koje 3D aplikacije?
Neću svakako da se igram par sati da vidim da li se događa, ali bih testirao tako što bih pustio neki 3D demo recimo.

Ne znam, imam samo 3d igre. Ja trenutno imam instalirano NFS most wanted, lets golf 3, Iron Man, Zombiewood i još par manjih igara. Nebitno je koju igru igram uglavnom se telefon ubaguje posle malo dužeg igranja. Telefon je updejtovan na 4.1(oficijalni). Kad je bio 4.0.4 takodje sam imao isti problem.

Koliko RAM-a ostaje za koriscenje kad nisu pokrenute aplikacije?

Па увек је нешто покренуто, то је андроид...

Ma da, ali mislim onako kao kad upalis telefon i ne pokrenes ni jednu aplikaciju? Znam da ima 768 MB RAM-a, ali ocekujem da slobodnog ima oko 300-400...Mozda manje?

Trebalo bi da bude oko 250MB u zavisnosti koliko si aplikacija i kakva si aplikacije instalirao.

Poslednja izmena:
To sam zeleo znati, hvala na brzom odgovoru :) Razmisljam da uzmem ovaj telefon umesto L9 koji mi je prevelik, a mislim da ce tih 250 MB biti sasvim dovoljno za rad bez lagova. Kakvi su tvoji utisci, kako se pokazao tokom duzeg vremenskog perioda?

To sam zeleo znati, hvala na brzom odgovoru :) Razmisljam da uzmem ovaj telefon umesto L9 koji mi je prevelik, a mislim da ce tih 250 MB biti sasvim dovoljno za rad bez lagova. Kakvi su tvoji utisci, kako se pokazao tokom duzeg vremenskog perioda?

Da ne trolujem temu, ali uzmi u obzir i L7 II...Inače, moja supruga koristi desire x već nekih 6 meseci, i prilično je zadovoljna...Baterija u proseku 2 dana, doduše umerenog korišćenja...

Hvala na savetu ali sad koristim LG L7 pa sam mislio promeniti, a ovaj HTC mi se jako svidja. L9 sam razmatrao jer mi se svidjaju karakteristike, ali ogroman je. A za L7 II sam citao vecinom pozitivna misljenja (narocito za bateriju), mada opet se ljudi zale na lag nakon nekog vremena. Poz

Па лаговаће ти и desire x, имају исто меморије...

Procitao sam citavu ovu temu i ljudi su izuzetno zadovoljni sa ICS-om, neki su se zalili na JB ali i to je reseno. Nisam nasao neke primedbe na lag kao kod L7 II. Imam osecaj da LG ima slabu optimizaciju pa da zbog toga laguje. Pored toga, L7 II ima probleme sa osvetljenjem gde se smanjuje kad se zagreje i slicno. Zato sam i pitao kako se ovaj tel.pokazao kroz duzi period jer me zanimaju vasa iskustva...

Ja sam zadovoljan telefonom. Radi supe i nema kocenja. Imam oko 70 aplikacija.
JB je ok, nema razlike u radu u odnosu na ono pre update-a.

@Johnny B. Hvala za info, to me je i zanimalo :) @Ji 4Tze Pa pise na forumu da su svi imali problema sa zvukom u slusalicama nakom upgradea na JB, ali je to kasnije reseno novim update-om. Evo i Johnny B. kaze da sve radi kako treba.

Jeste, prvi update je bio problematican, ali su resili to vrlo brzo.

Vrh Dno