Šta je novo?

HTC Desire X

Probao sam OTG na ovom telefonu. RADI!
Mnogo dobra fora. :D

Ja sam to video pomocu file managera.
Nisam siguran za ntfs, mislim da android ne vidi taj format, nisam siguran. Provericu.

NTFS je pod Microsoft-ovom šapom, zato je i Linux dugo imao problema sa čitanjem NTFS particija.

Jel moze neko da preporuci servis gde bih mogao da uradim SIM unlock ovog telefona? Imam jedan sa Telenora koji zahteva otkljucavanje.

Sem njega da li neko ima preporuku za servis u BG koji to moze da zavrsi?

Jesi ti neki štoslija?

Prvo mi pade na pamet :) Pa oni su ovlasceni servis, ne? Mislim tu ne mogu da ti nesto pokvare ili da se cimas sa njima.

Cisto sumnjam da ovlasceni servis radi sim unlocking :)

Telefon sam uzeo u Telenoru.Po meni,radi sasvim o.k..Mada,ovo mi je prvi android telefon,pa,ne znam koliko je moja ocena merodavna.Zamerka,zadnja maska "zvace",pa sam ga odneo u servis.Sada cekm da li ce mi vratiti telefon ili dati novi.Pitanje.Gde mogu da nabavim masku i foliju za njega?Patrick je pisao o tome.

Telefon je vracen iz servisa,navodno-defekt nije uocen,a poklopac zadovoljava estetske kriterijume:wc:.Nista.Nadam se da ce kupovina zastitne maske ublaziti problem.Ipak je u pitanju Begram servis:smash:,a nemam zivaca da se nadvlacim sa njima.Jedno pitanje.Da li je neko od vas formirao bateriju tri puta po 12 sati?To je bila preporuka iz Telenorove radnje,kada sam ga uzeo.

Telefon je vracen iz servisa,navodno-defekt nije uocen,a poklopac zadovoljava estetske kriterijume:wc:.Nista.Nadam se da ce kupovina zastitne maske ublaziti problem.Ipak je u pitanju Begram servis:smash:,a nemam zivaca da se nadvlacim sa njima.Jedno pitanje.Da li je neko od vas formirao bateriju tri puta po 12 sati?To je bila preporuka iz Telenorove radnje,kada sam ga uzeo.

Glupost, nastavi da koristiš telefon normalno...

Kakvo formiranje baterije tri puta po 12 sati? Ove baterije ne treba formirati uopste.

Pa,ovako,u jednoj Telenorovoj poslovnici su mi rekli da baterija mora da se formira,u drugoj poslovnici da ne mora,a u servisu mi je tip rekao da nije siguran da li formirati bateriju ili ne:p.Lako se covek nadje u nedoumici,jer,ovo mi je prvi android.Hvala na odgovorima.A,poslusacu vasu preporuku.

Ja nisam formirao ni na jednom androidu. Al ko oce da gubi vreme cekajuci onda slobodno :)

Ne formiraju se, ali se nista ne gubi ako se telefon puni prazan ili skoro prazan do kraja, bez seckanja, usb punjenja...Produzava vek trajanja

Pa,ovako,u jednoj Telenorovoj poslovnici su mi rekli da baterija mora da se formira,u drugoj poslovnici da ne mora,a u servisu mi je tip rekao da nije siguran da li formirati bateriju ili ne:p.Lako se covek nadje u nedoumici,jer,ovo mi je prvi android.Hvala na odgovorima.A,poslusacu vasu preporuku.

Ko sve radi kod nas...

Ne formiraju se, ali se nista ne gubi ako se telefon puni prazan ili skoro prazan do kraja, bez seckanja, usb punjenja...Produzava vek trajanja

Ja ga skoro uvek punim na usb preko kompa, zbog posla. Cak i duze baterija drzi kad se puni na usb. Cudno ali probaj

Imam još jedno pitanje.Kada radio slušam preko aplikacije TuneinRadio,ispod imena radio stanice najpre mi se pojavljuje reklama za neke igrice,a kada promenim stanicu pojavljuje se poruka da imam virus u telefonu,i da treba da ''tapnem'' na tu poruku kako bih ga uklonio.Da li znate o čemu se radi?I,da li tu poruku,koja jako iritira,mogu da uklonim?Unapred hvala!

Root i adaway.

Uzeo sam ga pre neki dan u Telenoru. Sto se tice performansi, uzasno sporo radi sa jelly bean-om 4.1.1, cak i sa vecinom pogasenih servisa. Bez obzira na to sto sam pogasio sve sto nije neophodno ram memorija mu je jedva 20% slobodna. Bateriju pojede za manje od jednog dana. Sta da radim???

Uzeo sam ga pre neki dan u Telenoru. Sto se tice performansi, uzasno sporo radi sa jelly bean-om 4.1.1, cak i sa vecinom pogasenih servisa. Bez obzira na to sto sam pogasio sve sto nije neophodno ram memorija mu je jedva 20% slobodna. Bateriju pojede za manje od jednog dana. Sta da radim???

Slobodan ram=bačen ram.

Nazad
Vrh Dno