Probao sam OTG na ovom telefonu. RADI!
Mnogo dobra fora.![]()
a sta si prikljucivao? mis, tastaturu, flash? nesto trece?
Flash memoriju. Bitno je samo da je FAT32 format.
Cisto sumnjam da ovlasceni servis radi sim unlocking![]()
Cisto sumnjam da ovlasceni servis radi sim unlocking![]()
Telefon je vracen iz servisa,navodno-defekt nije uocen,a poklopac zadovoljava estetske kriterijume:wc:.Nista.Nadam se da ce kupovina zastitne maske ublaziti problem.Ipak je u pitanju Begram servis:smash:,a nemam zivaca da se nadvlacim sa njima.Jedno pitanje.Da li je neko od vas formirao bateriju tri puta po 12 sati?To je bila preporuka iz Telenorove radnje,kada sam ga uzeo.
Pa,ovako,u jednoj Telenorovoj poslovnici su mi rekli da baterija mora da se formira,u drugoj poslovnici da ne mora,a u servisu mi je tip rekao da nije siguran da li formirati bateriju ili ne.Lako se covek nadje u nedoumici,jer,ovo mi je prvi android.Hvala na odgovorima.A,poslusacu vasu preporuku.
Ne formiraju se, ali se nista ne gubi ako se telefon puni prazan ili skoro prazan do kraja, bez seckanja, usb punjenja...Produzava vek trajanja
Ne formiraju se, ali se nista ne gubi ako se telefon puni prazan ili skoro prazan do kraja, bez seckanja, usb punjenja...Produzava vek trajanja
Uzeo sam ga pre neki dan u Telenoru. Sto se tice performansi, uzasno sporo radi sa jelly bean-om 4.1.1, cak i sa vecinom pogasenih servisa. Bez obzira na to sto sam pogasio sve sto nije neophodno ram memorija mu je jedva 20% slobodna. Bateriju pojede za manje od jednog dana. Sta da radim???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari