Šta je novo?

HTC Desire HD

180e za mint je realna cena sve preko toga je glupost.
jos malo cu sacekam se razvije JB pa cu probam isti :) pa kad mi dojadi odoh na hox :p

ja sam sad na blackout ics 3.1. radi sve savrseno, samo meni ne radi slanje mms-a. radilo je u 3.0 a sad ne..nemam pojma sto.
brz rom, sense 3.6, odlican s baterijom.
zanimljivo, meni na 3.0 nije radio mms a na 3.1 radi, medjutim ne radi mi 3G, imam ikonicu ali nema interneta, mogu samo preko wi fi na net. Baterija mi je ista oduvek pa i sada, jedan dan jedva.

baterija meni 2 dana ladno, jos igram temple run :D koji vuce onako fino...bacio sam scrnshot u temi na xda
ja sam na telekomu ali uvek apn-ove doteram bez onih proxy i portova jer nekad nece da rade neke aplikacije (soundhound). a ne secam se ni da li mi je radio 3g sa njihovim setovanjima.
treba da izadje 3.1.x gde su ispravili to slanje mms-a i jos gomilu nekih stvari. ovi ljudi se bas trude i cesto izbacuju update.

Od juce sam na [ROM][Sep 12] Sabsa Prime v5.0 | 4.0.3 | Sense 4 | Fully Working |.... 4.1 jos ne radi kako treba, ni jedan...

kako se ponasa? citao sam da portovani sense 4 nije bas funkcionalan, fali dosta toga

blackout ics sam brzo izbrisao, ovaj mi radi mislim bez problema... Baterija Ok...

Stavio sam i ja Sabsa Prime v5.0 i stvarno lepo radi, bolje od Blackout-a. Sense jeste neka lite verzija i fali dosta toga ali je OK. Baterija isto, kao sto mi je bila na bilo kom ROM-u, jedva jedan dan.

vrijeme vam je onda da uzmete jace baterije :) Ja imam 2 anker, po 1600mAh, i externi punjac, nikad ispod 2 dana (sem ako ne igram igrice i sl), a sad kad imam One X kao primarni fon, traje 4 dana u prosjeku (realno, mnogo manje ga koristim, ali opet)

Moja baterija na blackout 3.1. Nemam zamerki

Prilozi

• uploadfromtaptalk1347803684297.jpg
    uploadfromtaptalk1347803684297.jpg
    53.8 KB · Pregleda: 74
  • uploadfromtaptalk1347803717226.jpg
    uploadfromtaptalk1347803717226.jpg
    35.4 KB · Pregleda: 320
a screen on time jedno pola sata-sat? :D

Sasvim normalno svakodnevno koriscenje telefona. Prica, sms, wi-fi, 3g

trebao si da das screenshot koliki je screen on time, i koliki voice. Ono sto se vidi sa tvog screenshota je da je to, ko sto rekoh, oko pola sata do max sat ukupno

Ne mogu da ti dam od tog posto je od pre neki dan screen. Sledeci put dobijes.

iz ovog sto si dao:
attachment.php

se vidi da je tel koristen jaaako malo... WIFI minimalno, voice jako malo, daleko je to od "Sasvim normalno svakodnevno koriscenje telefona. Prica, sms, wi-fi, 3g"

Znate li možda nekog ko prodaje ploču za Desire HD ili hoće da menja za ploču sa sw. 3.13.707.4? Ja sam moj popravio hd posle 3 meseca ali sam ponovo sj**** jer definitivno Aziski sw. 3.13.707.4 ne može da se downgraduje i naravno root-uje.

ne moze da se downgrade-uje svaki dhd koji je fabricki dosao sa 3.13 (sense 3.0)...

Ovaj moj je 3.13.707.4 GB 2.3.5 (sense 3.5), uspeli su u servisu posle 3 meseca da ga vrate ali sam ja bio mnogo uporan pa nisam sacekao ni dan, pa sam probao ponovo da ga root-ujem ali ovog puta uz pomoc XTC Clip-a.

Poslednja izmena:
afaik, za DHD nema sense 3.5? na stock ROMu? :-/

glupo pitanje, ali: da li je sa zadnjom verzijom firmvera dovoljna ova procedura:

ili prvo moram da naucim kako da odradim downgrade? :-/

Poslednja izmena:
yep, bih Ice Cold Sandwitch da ubacim, ili Revolution HD, tako nesto...

ako ides sa ovog 3.12.405.1 treba downgrade, to ce ti automatski odraditi (pitace usput) i instalirati cwm
probaj trick droid 3.0 ..ics sense 4 rom...jak lepo radi

koja verzija ACE hack tool-a saradjuje sa zadnjom verzijom FW-a? Ono sto ja imam je "aahk-29102011"?

Meni se čini da je to i jedini aahk koji postoji. Neka me ispravi neko ako griješim. Ja sam svoj DHD sa time downgrade-ova i rutovao nakon toga...

ja nemam pojma koji je moj, ne pise nigde. ali mislim da ima taj jedan samo

e pa ako bude tako lako (1 alat koji sve sam radi), onda ne znam sta sam cekao do sad :d

:D samo cepaj. procitaj prvo manual i napred. gotov za cas. ja bi samo posle stavio 4ext recovery umesto cwm

Ako me sjećanje dobro služi, postoji jedna caka kod aahk, a to je da se uputstvo oslanja na nešto što treba da se pročita i da se isprati, ali da se to ne nalazi tamo gdje je rečeno, nego moraš sam da nađeš ili je suprotno od onoga što piše. Ne mogu da se sjetim, davno je bilo, ali znam da ima tako neki *****...

Ako me sjećanje dobro služi, postoji jedna caka kod aahk, a to je da se uputstvo oslanja na nešto što treba da se pročita i da se isprati, ali da se to ne nalazi tamo gdje je rečeno, nego moraš sam da nađeš ili je suprotno od onoga što piše. Ne mogu da se sjetim, davno je bilo, ali znam da ima tako neki *****...

Nazad
Vrh Dno