Šta je novo?

HTC Desire HD

Oxygen 2.3.2 :cigar::guitar:

Daleko najbolji rom, po meni. Ovih dana sam na godišnjem odmoru, pa telefon nisam puno maltretirao... Uobičajen režim je otprilike: oko 2h razgovora, displej oko 2h, wi-fi oko 4-5 sati, 2g uvek uključen i tako izvuče od 7h do nekih 21-22h, posle toga ostane na 10-ak% pa mora na šteker. Ova situacija sa "light" korišćenjem me je prijatno iznenadila...

U ROM-u sam od dodatnih programa koristio PROXIMITY RECALIBRATOR i DAEMON CONTROLLER. ADROID ASSISTANT ponekad ručno uključim mada realno nikakve potrebe nema za tim.

Kratko pitanje - pre updatea na sense 3.0 sam imao wp rezolucije 800x960 a sada mi je fixiran na 800x480. Da li je ovo odlika s3.0 ili postoji neki nacin da se vratim na "pokretni" wp?

Na sense 3.0 sa stock launcher-om - ne. Ako staviš neki drugi launcher (Launcher Pro, Go Launcher EX, ADW launcher) u njima možeš da podesiš da se walpaper scroluje sa pomeranjem ekrana a time je i rezolucija wallpapera veća

mislim da bi previse kocio, i ovaj 3d efekat sto su izveli je na limitu mogucnosti hardvera :)

Hvala na pojasnjenju :) mrzi me da otkljucavam fon i drndam se sa launcherima tako da ce onda ostati ovako do novog fona.

afaik, launcheri mogu i bez otkljucavanja telefona i sl? :-/

Wow, nisam to znao :) hvala na infou. Mada ionako planiram zamenu cim mi istekne ugovor (a sto je skoro) tako da je kasno za dhd :D

Sto ga mijenjas? Telefon je sjajan ... :) I meni istice jos malo ali ga necu mijenjati ukoliko mi telenor ne ponudi nesto adekvatno :p

Tesko ces naci ikada adekvatno resenje, sad je i htc presao na plastikanere.
A menjao bih ga jer ce hd rezolucija postati default uskoro. Mada koj ce mi djavo ekran od skoro 5" pored lapa i ipada, nisam siguran :D
Btw dhd je najiskoriscenija tehnicka naprava koju sam ikada kupio i zao mi je sto htc izgleda da odustaje od ovako robusne izrade.

Tesko ces naci ikada adekvatno resenje, sad je i htc presao na plastikanere.
A menjao bih ga jer ce hd rezolucija postati default uskoro. Mada koj ce mi djavo ekran od skoro 5" pored lapa i ipada, nisam siguran :D
Btw dhd je najiskoriscenija tehnicka naprava koju sam ikada kupio i zao mi je sto htc izgleda da odustaje od ovako robusne izrade.

U potpunosti se slazem. Uz ovakvu podrsku na xda sto se tice ROM-ova, i update na ICS sto se tice default ROM-a definitivno je bio odlican izbor u zadnje 2 god...
To za plastiku i tako i tako, one S bi trebalo da je kvalitetno odradjen. Sto se tice dimenzija ekrana, ukoliko telefoni od 4.6 (nexus) ili one S fizicki nisu veci od njega dosli bi u obzir sve, drugo je " moj je veci " fazon ...

drugari dajte predlog za neki rom trenutno koristim Android Rev. 7.0 i poceo je malo da zabada kad prelazim na ostale screenove
kako se ponasa ICS?

Kad li ce ICS da predjem sa ovog revolutiona :D

drugari dajte predlog za neki rom trenutno koristim Android Rev. 7.0 i poceo je malo da zabada kad prelazim na ostale screenove
kako se ponasa ICS?

CyanogenMod. Vrlo tesko bih se vratio na bilo koji Sense ROM sve i da je Sense 4.0 u pitanju ... :)

;2887676']Kad li ce ICS da predjem sa ovog revolutiona :D

Na ljeto su najavili...Portova imas koliko hoces, ali ja licno volim da u nekom ROM-u radi SVE tako da nisam nijedan od tih portova testirao ...

Ja bih se realno sad vratio na najsveziji official rom...
Video sam dosta ICS te ne radi mms, te ne radi snimanje....
A revolution radi ok srecom ali ipak bih se vratio na official samo da nadjem vremena da provalim kako ide proces :D

Drugari, treba mi pomoć. Uspio sam danas da syebem ekran. Digitajzer radi, mogu da otključam telefon, da se javim ili odbijem poziv, ali ekran ne radi. Problem mi je što sam rutovao telefon i što sam na LordClockan ICS-u v7.4, a telefon je kod Lelenora u garanciji.

Moje pitanje je kako mogu da uradim nandroid back-up i da vratim bilo koji stock ROM da mogu da ga pošaljem na servis? I koji je servis uopšte?

Hvala.

Pozdrav.

Djole

Poslednja izmena:
a sta je tacno sa ekranom? Slomljen? ili samo nema slike?

Samo nema slike. Backlight radi normalno.

imho, moraces da das koji €€€ za popravku u toj situaciji :p

U teoriji ti si rutovanjem uništio garanciju, ali probaj da budeš fin, pristojan, da im se malo čepiš i postavi jedno logično pitanje: kako si rutovanjem mogao da napraviš taj problem.
Zaista sumnjam da je software-ski problem, tako da nisi mogao rutovanjem da ga izazoveš nikako. Naravno, ne pominji root dok te ne pitaju ili sami provale, možda i prođeš, u svakom slučaju vredi pokušati.

Da mi je još jedan uređaj sa Lord Clockan-ovim ICS-omm mogu da uradim i backup i da ga vratim na official ROM u da ga zaključam i da ostvarim garanciju... A da telefon ne otvaram i ne drndam hardverski.

Doživio je kraj. Polupao sam ga čekićem. :smash::smash::smash::wall::wall::wall:

zato se treba drzati podalje od cekica kad se servisira telefon :p Ajd postavi slike, da vidimo taman koliko je otporan ;)
PS Ne zaboravi sad da promijenis My computer sekciju:
SND: Logitech Z-5500
OS: Mac OS X 10.7.3 @ Micron M4 128 GB SATA3 + Hitachi 320 GB et OptiBay
LAP: MacBook Pro 13 early 2011
Ostalo: HTC Desire HD @ Lord Clockan ICS 4.0.3 v2.0.0
:d

Poslednja izmena:
Otišao je u konjtejner. Obzirom da sam ga lupao macolom od 1.5kg šta misliš šta je ostalo? :p :p :p

mogao si za mene da sacuvas vibra motor :d

Otišao je u konjtejner. Obzirom da sam ga lupao macolom od 1.5kg šta misliš šta je ostalo? :p :p :p

ajde jedan realan razlog zasto si napravio totalnu stetu na telefonu? pa i ako nisi imao vise garanciju, ekran si mogao zameniti za neke pare ili prodati fon sa takvim ekranom...

ono, ima se-moze se :d

A koliko love je ekran?

I ne, nije ima se može se, već mi je jednostavno pukao film sa HTC-om. Nikad više HTC. Čak i da je jedini.

pa stvarno, ne moze da izdrzi udarac macom od 1.5kg :D A sto je konkretno htc kriv? Mozda i jesi ujebao ekran sa nekim custom romom?

A koliko love je ekran?

I ne, nije ima se može se, već mi je jednostavno pukao film sa HTC-om. Nikad više HTC. Čak i da je jedini.

Samo baterija vredi. A fon je mogao da se zavalja i u takvom stanju za 70-100e.
Bolje da si ga prodao i te pare dao za stres menadzment :)

Nazad
Vrh Dno