Uros Novakovic
Slavan
- Učlanjen(a)
- 31.10.2009
- Poena
- 350
Tako sam i mislio. Ostaje da se saceka izmedju stock ics-a i cm9....
telefon je pazen i mazen, stalno u Case Mate Barely There i Case Mate Tough, tako da nije od padova. S obzirom da se ovo desava i na Desire i na Desire HD, rekao bih da je hardverska falinka... Nije neki veliki problem, ali mi je bzvz, kad sam vec toliko pazio tel, da nema ni tackice posle godinu i mjesec dana koriscenja...Ok my desire is now losing vibration pretty much every single day. Tried lots of different ways to get it back, and to it's credit lol it usually turns up one way or another.
Well I think I've isolated the problem to a manufacturing fault, at least on my phone - no idea if it's across the board or I'm just lucky
When the vibration disappears try giving the back of the phone a slight tap (no I don't mean against the side of a desk/table), just with a couple of fingers.
I've done this as soon as I've realised the vibration has gone and it's immediately come back every time (3 times over 3/4 days).
vec sam to pominjaoStalno sam slusao price kako treba da se rutuje telefon da bi se napravio screenshot. Posto nisam rutovao tel. jednom prilikom sam se zacudio kako imam u galeriji jednu sliku koja mi je snimila home screen. Danas savim slucajno pri pokusaju da zakljucam telefon, okinuh jedan screenshot i posle vise pokusaja, naucih kako moze da se izvede
Pritisnete power dugme + home i eto screenshot-a
Ocekivao sam to, ja uvek zakasnim sa deljenjem informacija
Gdje da nađem onaj batt mod koji prikazuje cifru procenata unutar kruga koji se smanjuje kako batt opada i "puni" ponovo kad se telefon priključi na punjenje?
Treba mi u ics plavoj boji...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari