Šta je novo?

HTC Desire HD

Imam i ja pitanje u vezi CyanogenMod 7.1 za desire HD.
Koji je najkompatibilniji Radio za CM 7.1?
Trenutno koristim Radio_12.62.60.27_26.13.04.19_M uz ARHD 6.1.4 ROM, jel' taj Radio radi ok sa CM?

^Ja koristim 12.54.60.25U_26.09.04.11_M2 vec jako dugo i zadovoljan sam. Probaj pa vidi da li i tebi odgovara.

Anyway, veceras mi se iz cista mira pojavilo u status baru ovo:

"SD card damaged. You may have to reformat it"

Ako je reformatiram, da li cu morati i ROM da ponovo instaliram? Zbog sistemskih fajlova ili cega vec?

Ne bi trebalo da kartica ima veze direktno sa rom-om... Fon te sistemske fajlove povlači u svoju internu memoriju, ne bi smeo da ih skladišti na kartici.
Može ti se jedino desiti da ti neka app ne radi (ako si je instalirao na karticu ili si uradio move to SD)...

Sve app instaliram na telefon, nista na sd ne prebacujem.

Ne radi ni format opcija izgleda da je umrla 100%....:(

Meni se to desilo kada sam vadio pa vraćao karticu. Restart telefona je sve resio. Da li htc uopste podržava hot swap?

Mislim da ne....mada ja nisam vadio karticu ne pamtim od kad.

Simptomi su bili sledeci:

Vadim telefon iz dzepa vidim da je ugasen. Pokusavam da ga upalim, ne reaguje na power dugme. Vadim i vracam batt, tel se pali i pojavljuje se u status baru ovo sto sam gore napisao. Sve ostalo radi, aplikacije, net, pozivi, sms ali od kartice nista. Pokusao sam reformat medjutim nece da je formatira ni preko telefona ni preko PC-a.

Danas idem da trazim neko privremeno resenje :(

Formatiraj karticu u nekoj Nokiji, povrati je u zivot, pa je potom preformatiraj u HTC-u... 99% da ces resiti problem ;)

Tako sam ja istu situaciju imao sa S II, isto nije uspevao da odradi format... E71 to the rescue :p

Da li je neko mozda primjetio pucketanje zvucnika npr. kada se zavrsi YT video ili melodija za poruku? Ne primjecuje se ako se bas ne obrati paznja.

Mislim da mi to nije bilo na proslom ROM-u/Radio-u. Sa cim to ima veze, sa Radiom ili sa Kernelom?

Da li je neko mozda primjetio pucketanje zvucnika npr. kada se zavrsi YT video ili melodija za poruku? Ne primjecuje se ako se bas ne obrati paznja.

Mislim da mi to nije bilo na proslom ROM-u/Radio-u. Sa cim to ima veze, sa Radiom ili sa Kernelom?

...ili hardverom?

Prije pet dana to nije bilo. A na Samsungu koji sam ranije imao su takve stvari bile uobicajene za odredjene kernele.

Ma kakvi. Probao u par telefona da formatiram i nista. Uzeo sam neku od 2gb privremeno dok ne vidim koju novu da kupim za duze.

Srecom nisam imao nista vazno na njoj sem 10-ak slika....

Na kratko sam ubacio CM ROM sa nepromijenjenim Radiom i na njemu nema tog pucketanja, tako da je stvar definitivno do ARHD ROMa/Kernela. Isto sam vratio ARHD, ne smeta to, samo me zanimalo do čega je.

Kada sam već tu, da li za CM treba ubacivati odgovarajuci RIL (vezano za Radio) ili to ide samo za Sense ROMove?

Jel probao neko MIUI ICS za DHD?

Tapatalking

Kazem ti - nista bez Nodze :)

Al' ne zezam se... ispada da su samo za to i dobre - da ispravljaju brljotine sa karticama! :d:d:d

ako to ne upali, moja preporuka za transcend 16gb class10

Ne treba mi 16gb jos uvijek.

Donijece mi stari iz Austrije Transcend ili Kingston 8gb class 10, iskopah je na nekom sajtu ne mnogo skupo.

Bogami meni trebala, napunih 8, sad mi nekih 11-12 optimum

inace nisu vise 16gb skupe, oko 25e mene kostala sto je super, mislim da sam 8gb class 6 platio vise

Pojavio se na telenoru update na 2.3.5 i sense ui 3.0 oko 235 mb pa cekam da se skine sa njihove spoore mreze.

Pojavio se na telenoru update na 2.3.5 i sense ui 3.0 oko 235 mb pa cekam da se skine sa njihove spoore mreze.
cije spore mreze, Telenorove ili? :) Evo ga i ja skidam, bas sam mislio da napisem da bi trebali da ga ocekujemo uskoro, jer je prije par dana izasao 2.3.5 za Wildfire S. Jedva cekam da probam, mada na Wildfire S sam dobio sam novi unlock screen, ne i Sense 3.0, ali je i apdejt bio daleeeko manji (cini mi se oko 40ak MB). Vidjecu vrlo brzo (vec skinuo 118 od 227MB dok sam otkucao ovo :D )

oh yeah, Sense 3.0 goodness :)

sweet!!! Odlican apdejt, stvarno donosi puno toga novog! B-)

Da li na ovom telefonu mogu da se vrate poruke,kao sto recimo na nekim starijim htc moze? Tj kada obrisemo poruku,ona se pojavi u deleted pa tek odatle se brise zauvek.Ne mogu nigde da najdem tu opciju

cije spore mreze, Telenorove ili? :) Evo ga i ja skidam, bas sam mislio da napisem da bi trebali da ga ocekujemo uskoro, jer je prije par dana izasao 2.3.5 za Wildfire S. Jedva cekam da probam, mada na Wildfire S sam dobio sam novi unlock screen, ne i Sense 3.0, ali je i apdejt bio daleeeko manji (cini mi se oko 40ak MB). Vidjecu vrlo brzo (vec skinuo 118 od 227MB dok sam otkucao ovo :D )

Yep, jadni telenor koji samo u bg ima dobar net, cim krenem negde na put veza se cvolja tako da opet jurim neciji wifi.
A sto se sense ui tice, ima bas dovrih svari, veoma osvezen fon :)

yep! Volio bih da nadjem nedje spisak sta su sve dodali tacno, jer ovako naletim sasvim slucajno na masu stvari. Generalno, sve je unaprijedjeno: UI, sms app, music app, weather app, kamera (i foto i video), lockscreen, dialer, itd itd...

nije Urose ovo za tebe, ovo radi, ti volis te verzije sa malo-malo pa katastrofalnim bagovima i slicno :d

Nazad
Vrh Dno