Da li je neko mozda primjetio pucketanje zvucnika npr. kada se zavrsi YT video ili melodija za poruku? Ne primjecuje se ako se bas ne obrati paznja.
Mislim da mi to nije bilo na proslom ROM-u/Radio-u. Sa cim to ima veze, sa Radiom ili sa Kernelom?
Da li je neko mozda primjetio pucketanje zvucnika npr. kada se zavrsi YT video ili melodija za poruku? Ne primjecuje se ako se bas ne obrati paznja.
Mislim da mi to nije bilo na proslom ROM-u/Radio-u. Sa cim to ima veze, sa Radiom ili sa Kernelom?
U nekoj Nodzi?Ma kakvi. Probao u par telefona da formatiram i nista. Uzeo sam neku od 2gb privremeno dok ne vidim koju novu da kupim za duze.
cije spore mreze, Telenorove ili?Pojavio se na telenoru update na 2.3.5 i sense ui 3.0 oko 235 mb pa cekam da se skine sa njihove spoore mreze.
cije spore mreze, Telenorove ili?Evo ga i ja skidam, bas sam mislio da napisem da bi trebali da ga ocekujemo uskoro, jer je prije par dana izasao 2.3.5 za Wildfire S. Jedva cekam da probam, mada na Wildfire S sam dobio sam novi unlock screen, ne i Sense 3.0, ali je i apdejt bio daleeeko manji (cini mi se oko 40ak MB). Vidjecu vrlo brzo (vec skinuo 118 od 227MB dok sam otkucao ovo
)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari