Uros Novakovic
Slavan
- Učlanjen(a)
- 31.10.2009
- Poena
- 350
Ma otkud znam sasto...mislio sam da ce memorija telefona da se popuni brzo....medjutim i kad su mi app bile rastrkane i nije bilo nikakvih problem.
1. djavo da ih nosi, mislio sam da bi sa androidom funkcionisalo da se nedje nadje fajl starije verzije i instalira :S: Nista, onda cekam jos noviju verziju, da ako bude upotrebljiva...1.Sto se skype-a tice mislim da ne mozes vratiti na staru osim ako ne odradis factory reset. Btw i meni poslednj skype zna da zeza, ne tako kao tebi ali ponekad zakoci. Mozda je i do programa...
2.Ja licno imam ovu futrolu od prvog dana. S obzirom da ne volim ove snap on futrole kao sto si ti naveo ova je super.
3.Ginger izgleda nece prije juna koliko sam informisan.
P.S. Ja bih odma' taj ROM fleshnuo. Postoje stabilne verzije ROM-ova na xda, CM i ARHD su samo neki.... Citaj malo teme tamo. Nista ne gubis sa kuvanim ROM-om samo dobijas.
a ja mislio da sam ja spammer :dKoji pakao...
Pazi, ne utisavaju zvono bas toliko. Meni se desavalo da nosim tel napolju bez futrole i da ga opet ne cujem. Sto se vibracije tice maltene je ista stvar.2. ne odgovaraju mi takve, prije svega iz 2 razloga: a) utisavaju zvono i slabe
vibraciju; b) samo povecava shansu da mi tel ispadne upravo kad ga vadim iz futrole.
Isto mu je u toj futroli i u dzepu gdje ga inace drzim kad sam van kuce![]()
i ja sam to cuo za zabranu, pa se nisam ni cimao sa ostalim programima...E i ja da potvrdim da mi case-mate super cuva tel,ali dugmice je sada jos teze pritisnuti :S. Ja sam uzeo srebrnu
Koliko znam vise ni jedan program ne moze da ima podrsku za skype, zbog zabrane...
Sent from my Desire HD using Tapatalk
ogranicicu se samo na komentarisanje futrole: imao sam slicne futrole za par telefona, i osjetno slabije se osjeca vibracija i cuje zvono. Pa jos kad se nabaci jakna preko, slobodno mogu sve da ostavim na silent kad sam napolju na ulici, isto mi dodje :dPazi, ne utisavaju zvono bas toliko. Meni se desavalo da nosim tel napolju bez futrole i da ga opet ne cujem. Sto se vibracije tice maltene je ista stvar.
Ako mislis da ce tel da "izleti" pri povlacenju napolje, nece sigurno. Evo za dva mjeseca od kad je koristim nijednom nije bio ni blizu toga. Izadje 2/3 telefona i onda moras da ga izvuces rukom.
Sto se ROM-ova tice DaPimp je par postova ranije napisao kombinaciju koja je kod njega.
Sto se tice Revolution ROM-a 2.1.5 je poslednji koji radi bez bug-ova a baziran je na Froyo ROM-u. Nista ne koci, laguje niti bilo sta cak ni sa Sense-om. Mozes da instaliras i Launcher Pro sa kojim telefon prosto leti.
Da znas da sam te poslusao, porucio sam prije par minuta direktno sa Case Mate sajta (ne traze pay pal i sl, i salju za Crnu Goru, sto me iskreno zacudilo), jedino sto se ceka na isporuku 3-4 sedmice^^uzeo sam crnu. I mnogo je lepsa no belaali uzmi obe, da mozes da menjas
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari