@Ixinho OK. Izvinjavam se.
Offtopic end.
@topic
Eh. Kada bi bio danas shipping. Nazalost sa Amazona su telefon sklonili totalno, sada mi je mozak u 3 ujutru stao ali jedan UK mobilni provajder je sve shippinge pomerio za 22. pa sumnjam da cemo mi dobiti pre UK-a.
Takodje zvanicno HTC je najavio pustanje u prodaju tih modela za oktobar bez navodjenja datuma, datum se stvorio od strane Amazona i pojedinih provajdera.
Nadam se da gresim, ali mislim da pre 22. nece biti ishta.
Takodje ono sto mi se nikako ne svidja je sledeci clanak
http://androidheadlines.com/2010/10/delayed-htc-desire-hd-z-snagged-by-google-testing.html
@Skot
Sto se tice cene i paketa uz koje ce telefon biti ponudjen u poceku mozemo samo da nagadjamo.
Ali ako se ugledamo na odnos cena po paketima drugih modela i uzmemo da ce cena DesireHD-u biti oko 600evra, predpostavljam da ce mu cena uz ugovorenu obavezu od 12 meseci i spomenuti paket biti oko 500evra.
Takodje, ono sto bih ti preporucio jeste da tu uracunas i onaj TelenorKlik koji ce od januara biti 280 dinara. Mislim da se vise isplati opcija Prenesi paket + Telenor Klik nego Prenesi Plus, a da ce ovaj telefon bez interneta biti osakacen.