Šta je novo?

HTC Desire HD

je*es mobilni. Idem da kupim onog macana sa FB-a.

@topic
dosta je bilo uporedjivanja, raspakivanja i sl. Vreme je da dodje u Srbiju. Odmah!

Kupujem Desire HD sigurica, samo da stigne u Telenor.

p.s. bilo bi mi i draže kad bi imali kućnu dostavu i onaj dečkić sa facebook-a ga dostavio :love:

Ahsghahajahaaah.. Lolz
za tako nesto doplacujem 100eura na original cenu.

P.s. E,skotino,aj ti uzmi desire hd na ugovor,za nekih 200-300eura i daj meni za 3nedelje star galaxy koji kosta sigurno 350;) da zaradis. .... A? Jel sam dobro smislio? ;D

Smislio si kao i uvek. :d

p.s. previše primeraka tog samsunga se gasi sam od sebe, tako da mi nije više interesantan.

Poslednja izmena:
Moj ne samo da se ugasio nula puta, nego -2 puta se ugasio,sto znaci da se 2 puta do sad upalio sam od sebe.
Znaci vrh je ;D

to skot kada se nadjemo na kafi mora da izvadi najveci :)

telefon :)

Ju vec sam mislio da ces reci najveci penis ;D

seraphe edituj quote, vidis da mi uzurpiraju profil na fejsbuku, ko zna sta jos rade :D :D

A ima te i na youjizz-u ;D
Joooj slatko

Zna li se otprilike kolika ce biti cena Desire HD-a u telenoru uz paket Prenesi400 ??
I ja razmisljam da ga uzmem, ne mogu da cekam :)

Cini mi se, po fotografijama po netu, da mu kamera nije nesto ?

@Otac

btw, simpaticno je sve to, ali bih te ipak zamolio za odredjenu dozu postovanja prema nekome koga ne poznajes i da nacin na koji ispoljavas svoj humor nije uvek prikladan ; ) .

Isto vazi i za ivana452

@topic

danas je 15.i , valjda bi danas trebalo da pocne shipping u svetu.

Poslednja izmena:
Mene samo interesuje, koliko će Telenor da ga ceni u raznim tarifama.

Ju ju ju nije valda da ti smeta nasa ljubav ;D

@Ixinho OK. Izvinjavam se.
Offtopic end.

@topic
Eh. Kada bi bio danas shipping. Nazalost sa Amazona su telefon sklonili totalno, sada mi je mozak u 3 ujutru stao ali jedan UK mobilni provajder je sve shippinge pomerio za 22. pa sumnjam da cemo mi dobiti pre UK-a.
Takodje zvanicno HTC je najavio pustanje u prodaju tih modela za oktobar bez navodjenja datuma, datum se stvorio od strane Amazona i pojedinih provajdera.
Nadam se da gresim, ali mislim da pre 22. nece biti ishta.

Takodje ono sto mi se nikako ne svidja je sledeci clanak
http://androidheadlines.com/2010/10/delayed-htc-desire-hd-z-snagged-by-google-testing.html

@Skot
Sto se tice cene i paketa uz koje ce telefon biti ponudjen u poceku mozemo samo da nagadjamo.
Ali ako se ugledamo na odnos cena po paketima drugih modela i uzmemo da ce cena DesireHD-u biti oko 600evra, predpostavljam da ce mu cena uz ugovorenu obavezu od 12 meseci i spomenuti paket biti oko 500evra.
Takodje, ono sto bih ti preporucio jeste da tu uracunas i onaj TelenorKlik koji ce od januara biti 280 dinara. Mislim da se vise isplati opcija Prenesi paket + Telenor Klik nego Prenesi Plus, a da ce ovaj telefon bez interneta biti osakacen.

Poslednja izmena:
Desire HD i Desire Z kasne

Početak prodaje telefona HTC Desire HD i Desire Znajavljen je za prvu polovinu oktobra, ali smo svedoci činjenice da se to nije desilo.

Izvor: MobiHobi
5360407474cb811b5cc62a472949904_extreme.jpg

Novi Android smartphone uređaji kasniće do kraja meseca, pa možda i do početka novembra.Informacija potiče od čuvene britanske online prodavnice Superetrader, gde su morali da se izvine kupcima koji su obavili pretporudžbine.

Za kašnjenje izgleda nije odgovoran HTC, već razlog leži u testnom procesu kompanije Google. Kupcima je objašnjeno da "očigledno, oba telefona nisu prošla kasni test Google TA (Type Approval), što je upravo rečeno i za prvi Desire, pre njegovog lansiranja".

Portal Android Police prenosi da su kupci širom Evrope potvrdili odlaganje, pri čemu je novo vreme početka isporuke različito od zemlje do zemlje.

I šta znači to, nisu prošli Type Approval?

to ne znaci nista drugo do nismo spremni da izbacimo telefon pa moramo da smislimo naziv za koji tje korisnici pomisliti da je nesto bitno :d

btw, mobihobi? :d

Ah to li je dakle, ja pomislio nešto ozbiljno :D

Evo i slikice:D

Prilozi

• p2_1318.jpg
    p2_1318.jpg
    94 KB · Pregleda: 148
Bas sam nestrpljiv da krenu isporuke, ubedio sam kolegu iz kancelarije pre desetak dana da ga naruci i sad zeljno ocekujemo da mu stigne a oni poceli da odlazu...

Sad vip i telenor imaju jos 2 nedelje vise da se bore ko ce pre ponuditi fon :) Mislim da telenor vodi trenutno :)

[YOUTUBE]roopZAGaRrI[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]6b3xGm8p3RE[/YOUTUBE]

Vrh Dno