Inace, danas caletu podesavao mail na Cha Cha i naidjoh na cudan problem, pa ako neko zna sta bi moglo biti u pitanju... Elem, Gmail sam namestio bez problema i sve sljaka ok, notifikacija radi bez problema i sl, ali kada sam namestao Beotel-ov mail (cale ga redje koristi ali mu treba s vremena na vreme) tu nastaje problem - uneo sam tacno sva podesavanja za pop/smtp, user/pass i sl, portove ostavio one koji su po defaultu bili u podesavanjima, sync je regularno ukljucen za oba accounta ali Gmail radi a Beotel jok :S: Reko` da probam stari dobri provereni lek - restart

I nakon restarta probam ja da posaljem mail sa Beotela i - radi

, probam da posaljem mail na Beotel sa svog sluzbenog maila - radi

Probao da poslajem jos mail na ovaj beotelov i stigao ok.... Ja se taman obradovao da sve radi bez problema, kad ono nakon toga nista...Opet se zaglupeo ili sta vec i ni da bekne - bilo koji mail da posaljem na taj account ili sa njega, nista ne stize (na mobilni naravno, na kompu je sve ok

)... Nije mi jasno u cemu bi mogao biti problem, posto nije da ne radi u potpunosti nego radi samo malo pa onda cvrc :S: sto ce reci da su parametri ok inace ne bi sljakao uopste... I da, nije u pitanju problem sa power saver opcijom posto je baterija bila puna a power saver namesten da se ukljuci tek na 10% baterije... Ako neko ima ideju... Nije pitanje zivota i smrti

:zgran: al` me nervira