Šta je novo?

HTC Android - Magic, Hero, Tattoo

Nisam ga našao, ali jesam neki drugi koji zahteva root i piše "failed starting service, check if you have root..." :(. Probaću rootovanje ponovo.

Šta može da se uradi sa Tattoo-om koji hoće da se puni, ali ne i da se upali? Juče je flash SPLa uredno prošao, od tada ne reaguje na power dugme.

Ljudi imam prob sa mojim Magic-om 32b...Nece da mi pc prepozna SD karticu.Tj gurnem kabel u pc i u fon,pojavi se ona ikona,ja mount-ujem fon,cak se i onaj standard win7 (usb plugged in) zvuk cuje,ali nema nigde Sd kartice >_> hitno pomagajte,imam ispit za 2 dana ;)

pa hoce cim je ovo novi model, sumnjam da ce da farbaju srebrnu verziju xD

Ponosni vlasnici magic-a (32A), dajte mi predlog za najbolji-najstabilniji rom (po mogućstvu bar 2.1).

Ubacio sam CM 6.0.0 i kamera zeza, mada i pomalo koči...prethodno je bila neka varijanta herojskog 1.6 roma, koja je bila prilično stabilna, ali ipak 1.6...

Stavi Rogers Rom to ti je 2.1 sa Sense UI. Imas sve na XDA.

Da li ti koristiš taj rom? Koje su mu mane, jedna rečenica samo...treba iskustvo nekoga ko ga koristi...

Koristim ga i zadovoljan sam, uglavnom su sad svi romovi za Magic zasnovani na Rogers romu posto je to oficijelni rom za 32A Magic.

Imam Magic ,WLL internet radi dobro,ali do danas nisam probao 3g internet.Danas sam u telenoru presao na tarifu koja u sebi ima i 500mb neta.Ali nemogu nikako da se nakacim,imali sta u podesavanjima na sta bih trebao da obratim paznju?I da li uopste neko koristi 3g net na magic-u?

@zuke: settings->Wirekess & networks->Mobile networks treba da ti bude ne selektovana tj ne čekirana opcija "use only 2G networks" i naravno selektovana (čekirana) opcija "Data enabled"... I da imaš ispravna podešavanja za telenor internet (imaš na telenor sajtu http://www.telenor.rs/?section=private&page=6949 izaberi aparta i izbaciće ti podešavanja (proxy ne moraš da setuješ iako stoji da treba), kao i 3G mrežu u mestu u kome si trenutno.

Poslednja izmena:
2G mi je odcekirano,a na koje data mislis?Data roaming?I jos nesto 3g mi se na ovom telefonu nikad ne prikazuje(mislim gore u vrhu),dok na proslom(nokia 5800) jeste.

Poslednja izmena:
Ne,ne nista,valjda bi moralo ,pa tek onda da krenem sa ovim podesavanjima.Neznam da nije do software, imam android 1.5.

Znaci nema ni G ni E u vrhu,ima li to gde da se ukljuci?

Poslednja izmena:
Podesi internet i biće sve u redu, ne treba ništa drugo da radiš.

Podesio sve po upustvu sa telenorovog sajta,i nece .

Podesio sve po upustvu sa telenorovog sajta,i nece .
pokušuaj ovo:
Ući u Settings>Wireless Controls>Mobile Network Settings>Access Point Names

pa:
Klik na Menu taster>New APN:

Name: Telenor internet
APN: internet
Proxy: 217.65.192.33
Port: 8080
Username: telenor
Password: gprs
Server: <Not set>
MMSC: <Not set>
MMS proxy: <Not set>
MMS port: <Not set>
MMS protocol: WAP 2.0
MCC: 220
MNC: 01
Authentication: CHAP
APN type: default

Klik na Menu taster i Save

i onda restartuj tel za svaki slučaj ;) to bi trebalo da je to
(ponovo kažem da mislim da je moguće bez proxy-a (stavka proxy da ostane nepopunjena) kod mene šljaka

Hoce ,nisam bio lepo napiso default,i verovali ili ne u tome bio problem.Hvala!

I meni :) Hvala jos jednom.Imam jos jedno pitanje.Kako da podesim da mi automatski javlja da je stigao mail,tj.napravio sam konfigurisao sam hotmail nalog na telefonu,i on update-uje na koliko ga podesim,e sad da ne bih stavljao da mi update-uje na svaki minut,moze li nesto automatski,znaci onog trenutka kad stigne mail,tog trenutka da ga i prijavi .I sta znaci u podesavanjima Data roaming?

To što ti hoćeš za hotmail ne može. Samo gmail ima podršku za push mail, svi ostali su pull, znači proveravaju na određeni period vremena.
Data roaming je korisšćenje interenet protoka u romingu.

Može li predlog od vlasnika magic-a, za igrice koje rade glatko na magic-u.
Ali ne neke puzzle, robo defense ili slično, interesuju me malo "dinamičnije"...hvala i poz...

Nazad
Vrh Dno