Šta je novo?

HTC 10

Ako nekog zanima, da napisem kraj situacije. Telefon je popravljen, zamenjena je ploca, zamenjeno je celo kuciste, zamenjen je ekran. Bukvalno kao da sam dobio nov telefon. Konacno mi deluje kao jedna pozitivna stvar da se desila... Sad imam drugi "problem", moram da odlucim sta ce ostati da se koristi, htc 10 ili 6s plus... :)
I da dodam, gestures-i rade, apsolutno sve radi bez ikakvih gresaka.

Poslednja izmena od urednika:
Ljudi da malo ozivim temu, Kad sam preuzeo telefon pocelo je ubrzo da mi se desava da mi se telefon gasi na hladnom vremenu i baterija je "curila". Odnesem ja opet u servis, naravno kao sve uvazeno, sacekam ja nekih 25 dana da se zameni baterija jer ipak je to posebna baterija punjena materijalima koji nisu sa ove planete pa je transport malo tezi i carinjenje, i imam sta da vidim po preuzimanju. Rasklimali su skroz POWER dugme i kvadrat na senzoru za multitasking ne svetli u uglu. Jel bre realno da su toliko nesposobni? Evo i slika da ne mislite da lazemIMG_0266.jpg

хахаахааха, легендарни су мајке ми. [emoji23] Мада опуштено, одлепиће ти се екран ускоро или ће се нешто друго сјебати сиг па ћеш то тада рекламирати [emoji23]

Sent from my HTC U12+ using Tapatalk

Pa necu bre da reklamiram telefon vise, hocu da ga normalno koristim. Sad jedva ubadam dugme da zakljucam fon, a ovo za osvetljenje prosto ne verujem sta su uradili. Vise je u servisu bio nego kod mene od oktobra

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

Vidi, je*o me pas onog dana kad sam zbog mrlje od 2x2mm odneo telefon u begram.

Ima li neko iskustvo sa ovlastenim htc Agramservisom u Banja Luci pošto moram da mijenjam bateriju? Vidim po komentari da je servis u Bgu bas loš...

Ja sam jesenas slao svoj U11 na reklamaciju tamo, a kvar je nastao isključivo mojom krivicom (naravno da im nisam to rekao :D ) ali primili su ga i vratili nazad bez pogovora, baš sam se prijatno iznenadio. Doduše, morali su da ga šalju na servis u Zagreb, mislim da sam čekao nešto malo više od 15 dana. Prošlo je otprilike pola godine od toga, zasad je sve u redu sa telefonom.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Ljudi moji pazite sad ovo, nekako mi odobre zamenu iz HTC Srbije, odnesem ja telefon u VIP, oni ga proslede u servis. Zovu me iz VIP-a kazu odobrena zamena, mozete da birate izmedju 3 modela, 6s 32gb, a7 2018 i huawei p20 64gb. Ja se odlucim za huwaei p20 i to je to. Danas me zovu kazu iz servisa promenili odluku i poslali su p20 lite?!?!?!?!?!? Pa dokle ide taj bezobrazluk servisa? Zovem ja opet poslovnicu kazem ne prihvatam to i kazu dodjite i napisite zalbu, i eto sad oni dalje prosledjuju.

Hello svima,
volela bih da mi korisnici ovog modela navedu mane telefona (koje već delimično znam, ali se žalbe uglavnom odnose na servis).
Molim samo da "kolega" Patricije ne vrti ponovo svoju zaista tužnu priču o čuvenom Begram servis, to svi znamo.
Znači, zanimaju me mane telefona. Bez servisa.
Imam nameru da uzmem polovni. Zanima me na šta da obratim pažnju prilikom pregleda telefona.
Takodje me zanima kako im je fon radio na Androidu 6 i 7. Znam da je došlo do drejna baterije na Androidu 8.
Hvala svima :)

Nakon moje poslednje poruke u kojoj pitam to što pitam (pročitajte), pošto duže vreme nisam bila na benchu, pročitah poslednjih 10-ak poruka na koje sam se toliko slatko ismejla, pa se nadam da mi nesrećni učesnici konverzacije to neće uzeti za zlo. Ustvari, nisam znala da li da plačem od muke ili da se smejem.
I onda se pitam sad ja, da li je pametno da uzimam taj lepi fon kao polovan, bez ambicije da ga ikada nosim u servis (a i ne mogu jer je azijski; Begram ima rasističku politiku prema telefonima namenjenim žutima i arapima :D)

MORAM DA SAŽMEM VAŠU KONVERZACIJU KOJA ME JE SLATKO NASMEJALA... EVO...

... Odnesem ja opet u servis, naravno kao sve uvazeno, sacekam ja nekih 25 dana da se zameni baterija jer ipak je to posebna baterija punjena materijalima koji nisu sa ove planete pa je transport malo tezi i carinjenje, i imam sta da vidim po preuzimanju. Rasklimali su skroz POWER dugme i kvadrat na senzoru za multitasking ne svetli u uglu. Jel bre realno da su toliko nesposobni? ....
... опуштено, одлепиће ти се екран ускоро или ће се нешто друго сјебати сиг па ћеш то тада рекламирати
Pa necu bre da reklamiram telefon vise, hocu da ga normalno koristim. Sad jedva ubadam dugme da zakljucam fon, a ovo za osvetljenje prosto ne verujem sta su uradili. Vise je u servisu bio nego kod mene od oktobra
Не може хтц 10 нормално да се користи, цркава нешто фикс
:laugh: :lupko: :D :wall: :laugh: :smack: :shock:

Mane su slaba baterija, slab wifi signal i ne bas idealan ekran. Nego koliko bi dala za htc 10? Mozes i na pp

Sent from my EML-L29 using Tapatalk

Tema HTC 10. Ima poseban deo foruma šta da kupim i takva pitanja se tamo postavljaju.

Sori, možda si negde rekao, ali ne shvatam kakve "mrlje od 2x2mm"? Na drugom mestu si napisao da ekran nije "idealan". Gde su bile mrlje? Na ekranu? Zanimaju me očigledne mane tog modela. Thx.

Mrlje se pojave na ekranu od lepka, manifestuje se kao žuta mrlja na svetlim pozadinama..

Opet ti kažem, za svaki telefon ćeš čitati samo mane po internetu, jer ljudi dolaze da pišu mane a ne da hvale.. Tako da mislim da se ljudi previše tripuju oko svega toga..

Mrlje se pojave na ekranu od lepka, manifestuje se kao žuta mrlja na svetlim pozadinama...
I šta se dešava sa tom mrljom? razliva se? odlepi se ekran jer je mrlja od lepka? :) Mislim, što je ovaj nesrećnik somi92 išao u Begram zbog mrlje 2x2mm?

Može da se proširi a i ne mora.. Sve je to lutrija.. Al ne smeta u realnom radu, samo što eto vidi se..

I, sta sad, da li uopste nositi kod njih telefon na zamenu baterije? Proverio sam, 3100 su mi napisali u mailu da kosta zamena..ili preporuka za neki drugi servis ako imate?

I, sta sad, da li uopste nositi kod njih telefon na zamenu baterije? Proverio sam, 3100 su mi napisali u mailu da kosta zamena..ili preporuka za neki drugi servis ako imate?

Kad ono... MUK... svi se ućutali na tvoje pitanje... :) I ja jedva čekam da vidim šta će ti korisnici istog odgovoriti...

Замијенио сам батерију у Бања Луци, Беграм сервис, све перфектно одрађено. Апсолутна препорука ако неко мора да мијења батеру.

Evo malo da ozivim temu, zamrla je kao i nas HTC :D:(
Onaj prvi Htc 10 na kraju nisam ni odneo na zamenu baterije, kupim nov u Usa a onaj ostavim da prodam ili zamenim bat pa prodam i danas cu sutra cu i tako ostane.. Medjutim u posl vreme mi opadne kapacitet baterije na ovom novom i pre par dana primetim da se ekran malo odlepio tako da skontam da se baterija nadula.. i odnesem juce u Begram da mi zamene bateriju, posto nije u garanciji 3100din kosta zamena i reko' ajde.
Epilog:
IMAG5016.jpg IMAG5017.jpg

Izoreo tamo kod njih pre nego sto su ga i otvorili. Imao sam mnogo srece da ga odnesem u poslednjem momentu, mogao je da mi se zapali u dzepu, nocu kad se puni pored glave mi stoji.. ma sta sve ne.
Sve u svemu, ispali su maksimalno korektni, dobio sam nov telefon odmah danas.

Poslednja izmena:
Koji nov si dobio?

Sent from my OnePlus 7T Pro using Tapatalk

Isto Htc 10 samo crni. Evo bas sad sam ga updateovao na Oreo, ali mi cudna verzija softvera, kao da nece da se updateuje na najnoviju, trenutno je verzija 3.16.401.2, mislim da ima jos jedna novija, ali nece da mi je pokrene.

Svaka čast da su dali novi fon, s'obzirom da nisi imao garanciju kod njih itd.. Bukvalno mi neverovatno haha

Dobar si, ja sam imao S7 Edge, original naravno, i malo po malo se baterija duvala, i tako ga ugasim i ostavim, nisam imao kesha za bateriju. I jednom ga ja pogledam u medjuremenu, toliko se bilo nadulo da se poklopac odlepio maltene skroz, mozete misliti uzivo koliko je bilo naduvano. I skinem poklopac, zamenim novu bateriju i prodam telefon.

Ali ne bi eksplodiralo, od one serije valjda Note sto je eksplodirao, su pravili baterije da ne eksplodiraju, al opet nije svejedno..

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Pa imao sam dosta srece kako god okrenes, odneo sam ga u poslednjem momentu a i ovo sto su mi dali nov je stvarno neocekivano i za pohvalu.
Inace, ovo je cetvrti Htc koji sam dobio nov u servisu :D Pa neka posle neko kaze da je Htc (bio :/ ) losa firma :D Prvo sam dobio nov M7 zbog falicne kamere, pa je na tom drugom bio problem sa ulazom za punjac, pa sam dobio opet nov na kom je nesto bio slabiji wifi signal pa su mi dali M8 na kraju :), i sad ovo.. da ne poverujes!:smoke:

Да је ХТЦ добра фирма не би ниједан завршио на сервису [emoji28]

Sent from my HTC U12+ using Tapatalk

I ne bi propao :D Salu na stranu, ja sam i dalje ubedjen da su imali marketing kao neke firme da bi i sad bili u vrhu.. od kad sam poceo andorid da koristim imao sam neki Lg samo i sve ostale HTC, od toga je samo sa M7 bio problem stvarno, i oni su imali dosta falicnih serija, ali su eto davali nove umesto popravke sto niko ovde nikad nije radio npr.. a ostali koje sam imao, Touch HD, pa HD2 i Desire (koje i dalje imam, i dalje rade), Desire X, M8 (neunistiv bukvalno) pa i ovaj M10 su stvarno bili vrhunski u to vreme i za te pare,kvalitet izrade bas dobar, Htc Sense koji je uvek odlicno radio itd itd..al *mjau**mjau**mjau*..Meni se sad svidjaju ovi Huawei recimo, P serije su odlicne bas. A sto se tice ostalih proizvodjaca, kvarili su se i oni ali ih ljudi poprave i cute :D pa meni sestra tek juce kaze kako se njoj dvaput baterija na nekom iPhoneu naduvavala i na kraju ga je bacila.Verujem da ranije ne bi ni pod pretnjom puskom priznala.. :D

I ja sam ceo život na htc-u, osim sada što sam prešao na oneplus kad je htc zakazao..
Sad sam izvadio iz neke fioke m8 koji je i dalje živ posle 5 godina raznog korišćenja, pa ću da se igram sa romovima I slično

HTC 10 koji sam poklonio mami je počeo da pokazuje prve probleme sa baterijom. Ne gine mu Begram ovih dana, a kakav će da se vrati, videćemo.

Nazad
Vrh Dno