Šta je novo?

HTC 10

Zile, hvala na odgovoru :) I ja imam CID_034, ali evo još uvek ništa ne dobijam. Voleo bih što pre da isprobam, već dugo čekam Android 7.0, ali strpiću se - biće valjda kroz 10ak dana...

Nema na cemu. To je isti update za sve (pogledaj listu CID-ova koju sam postavio).

Ma kakvi 10-ak dana, bice brze. Trebalo bi uskoro (dan-dva) :)

Pokrenem update i prekine se na pola, nece... Ne znam sta je u pitanju. Wi-fi je odlican, baterija isto...

Sent from my HTC One A9 using Tapatalk

U pitanju su verovatno serveri.

Vidim da je opšta pomama oko Update-a pa se izvinjavam na offtopic-u :) . Pošto vidim da se žale na prijem wifi signala, koliko je zapravo loš upoređujući sa npr. M8, G2, Z2, S7...?

Vidim da je opšta pomama oko Update-a pa se izvinjavam na offtopic-u :) . Pošto vidim da se žale na prijem wifi signala, koliko je zapravo loš upoređujući sa npr. M8, G2, Z2, S7...?
Losiji je od M8 i M9,nedje na 10-ku gdje mi ne hvata signal na M8 uhvati.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

Sta mi predlazes? Evo treci put pokusavam i ista stvar. Prekine ze na 24%

Da sacekas i pokusas kasnije. Ili je do updater aplikacije.

EDIT: Evo ga Nougat OTA zip fajl za HTC 10 EU: Download(preuzima odmah)

Ovo je OTA za 1.95.401.4 build. Flesuje se u stock recovery-u sa SD kartice.

Poslednja izmena:
Hvala Zile, ali meni ovo treba za A9. Tamo je mrtav topic pa sam ovde pisao. Sacekacu jos malo pa cu videti sta ce biti.

I, jel neko podigao na Nugat? Jel 7.0 ili 7.1?
Kako radi 10 na njemu? Da li je i šta bolje, a šta lošije ili fali?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Na XDA temi o update - u, naleteo sam na info da je update obustavljen, navodno su naišli na neke probleme... Tako da, nastavak sledi u februaru ;)

Sent from "Alcatel OT Easy db"

Ne vredi, evo vec deseti put pokusavam da uradim update i nece. Skine ga, uradi pripremu i kad krene stane na 24% i to je to. Pisao sam htc podrsci odgovorili su mi da li sam kupio telefon od ovlascenog prodavca i da li mi je baterija dobra. To je sve. I kao na kraju nosite ga u begram da vide sta je. Ne pada mi na pamet da ga nosim tamo. Mozda najgori servis u gradu.

Evo mi se desava od kad sam odradio update da zakljucam telefon i posle kada hocu da ga otljucam ne pojavi mi se lock screen nego odmah mi se otkljuca na home screen ne trazi mi ni otisak ni sifru da unesem kao da je podesen da se ne zakljucava.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

@Zile995 ne vredi, nece... Zakuca na 24% i gotovo. Prvo veliko razocoranje kad je u pitanju Htc. Da ne bude zabune ovo se odnosi na A9 model. Pisao sam ovde jer je tamo mrtva tema. Izgleda jedini u gradu posedujem doticni model.

Poslednja izmena:
Osim što je očigledno negde zapelo sa Android 7.0 Nougat update-om, jer ga još nisam dobio (mt:s - Srbija), da podelim sa vama još jedno (treće od kako imam telefon) negativno iskustvo!

Telefon sam uzeo preko mt:s negde u julu mesecu prošle godine. Odmah po dobijanju uređaja, uočavam kvar na ekranu, 2 mrtva piksela. Odnesem, prođe dve nedelje na servisu, dobijem novi uređaj. OK, desilo se.
Posle samo nekoliko dana, na novom telefonu uočavam kvar. Ovog puta kamera, imala je neku belu tačkicu koja se videla na fotografijama vrlo malo, na videu malo više. Moguće da je bila prašina na senzoru. Nije bilo strašno, ali nedopustivo za telefon vrednosti od preko 500 eura (tada). Odnesem im ponovo, opet prođu dve nedelje bez telefona, dobijem novi uređaj ponovo - dakle treći po redu. Radio super 4 meseca.

I evo već neko duže vreme mi bio sumnjiv gornji desni ugao ekrana. Juče testiram LCD test aplikacijom, i imam šta da vidim. Na beloj i sivoj boji uočava se, srećom vrlo blaga, žuta mrlja! Za sada je mala (pokriva samo deo gde se prikazuje trenutno vreme), a nije ni intenzivna. Dakle, za sada tolerantno. Ima li neko iskustva sa ovim? Može li to da se širi?

Obzirom da je ovo već treći kvar od kako sam se odlučio za HTC 10, ja sam užasnut telefonom, iako je ovako mašina. Sve leti na njemu. Ali treći kvar za nepunih 7 meseci? Strašno. Molim Vas ako neko ima iskustvo, odobravaju li da izaberem potpuno drugi telefon i model, uz moju doplatu... (Samsung S7 edge bi izabrao) ??? Telefon sam dakle uzeo preko mt:s, još ga isplaćujem.

Poslednja izmena:
Ako si uzeo samo preko post pejd paketa, zbog trećeg kvara možeš da tražiš raskid ugovora. Gotovo sigurno neće odmah pristati na to, ali ako nemaš advokata ili nećeš da plaćaš imaš Nacionalno udruženje za zaštitu potrošača (izguglaj broj telefona) i kontaktiraj ih.
Uzmi iphone 7 plus i ja ti dam S7 edge u zamenu za njega :D

^^
Da, uzeo sam preko postpaid paketa naravno, na 2 godine, s' tim što sam rešio da telefon otplatim za godinu dana. Poznato mi je to Udruženje, a naravno znam da koristim i Google :D nisam kao neki koji čekaju sve na tacnu.
Hvala ti za informaciju da zbog trećeg kvara mogu da tražim raskid Ugovora (ako već neće da pristanu na moju soluciju, a to je prelazak na S7 edge uz moju doplatu). Nisi zadovoljan Samsungom? Ja za iPhone nisam baš nešto zagrejan :D

Pa vidi, ti imaš zakonsko pravo da tražiš raskid. Kad im pošalješ opomenu, verovatno će ti ponuditi ovo što zapravo želiš jer im nije u interesu da ti vrate pare kako od rata za telefon tako i od pretplata, a uz to gube te kao korisnika.
Nešto slično se desilo meni prošle godine, samo što sam imao Box paket pa sam imao zabtzlama malo više.
Što se S7E tiče, zadovoljan sam, nemam zamerki, nego se zezam sa tobom jer me srbi da probam i taj 7+.

Raspitaću se baš kakve su mi mogućnosti, i kod agencije za zaštitu potrošača. Nije mi strano da su ovi iz mt:s ***** naravno i da će sve to ići teško, aliii treći telefon koji se kvari? Ajde da ne idem toliko u offtopic sa pričom o mt:s i zameni, prosto ne mogu da verujem da je HTC toliko kvarljiva roba ili sam ja toliki maler...

Hong Kong dobio update.

tapatalk_1486286668217.jpeg
C31QcbyWAAIE654.png

"Dutch versions of HTC 10 are still being tested" - OK, makar rade na tome

Navodno HTC 11:
crop.php

HTC__034 :) I ostali
tapatalk_1486463279222.jpeg

Vrh Dno