Ovo je tacno, htc 10 je za sada jedini 2016 android koji u potpunosti moze da parira S7/E tj hardverski je malo losiji ali je zato softverski bolji pa sta ko vise voli.Za*ebite statistiku HTC 10 je najbolji telefon ove godine ...
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Sent from my D6503
Ovo je tacno, htc 10 je za sada jedini 2016 android koji u potpunosti moze da parira S7/E tj hardverski je malo losiji ali je zato softverski bolji pa sta ko vise voli.
Ali htc mora da zaradi nesto i prezivi jer je stvarno potreban na trzistu a ovi podaci uopste ne obecavaju, to je problem. Bila bi ogromna steta da htc propadne, ajde da izbacuju krseve sa losim softverom/podrskom nego telefoni M serije zasluzuju daleko vecu prodaju, posebno ovaj htc 10.
Sent from my D6503
Ma kakav zaobljeni staklenac sa buđavim Samsung softverom i podrškom koje nema ...
Upravo sam dobio informaciju koja me je frapirala. Naime Telenor vise nece narucivati HTC 10 Nema ga na stanju niti ce ga biti. Umesto njega Telenor ce porucivati Samsung S7 i Sony Z5. Prosto ne znam da li da poverujem u ovo sto sam cuo od devojke iz Telenora ili je to samo neka nebulozna prica....
Sent from my HTC One A9 using Tapatalk
Mislim da u Vipu daju 25% na pretplatu ako ne uzimas telefon. Ili ima neka fora koju sam propustio?
Ja sam uzeo Nova 4 paket sa Iphone 5s, platio kesom i dobio 10% popusta na telefon, 25% popusta na pretplatu za prvu godinu ugovora, duple mb + 3gb interneta. Bas ful ponuda sto se mene tice.
Inace, sto se pokrivenosti tice, zbog mog posla jako dosta putujem po celoj Srbiji i do sada nisam imao nikakvih problema.
ps: Uz sve to sam racun prebacio na firmu tako da mi je sve to odbitna stavka sto se PDV-a tice, tako da mi je sve ovo 20% jeftinije.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vraća mu se pdv, ako telefon uzme kao osnovno sredstvo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari