Šta je novo?

HTC 10

Preko telenor banke uz 30% na pretplatu, samo za 105.000 din... [emoji23]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

[YOUTUBE]MRgFZsbXzu0[/YOUTUBE]

Sad je pitanje, posto znamo da kod nas neki operateri neke modele (skuplje) nisu prckali/kodirali, da li ima sanse da 10 prodje otkljucan?
Lg G3 kupljen u Vipu u Avgustu je otključan.Eno moja supruga ga koristi sa MTS karticom.

Sent from my SM-J500F using Tapatalk

Voleo bih da vidim ovo poredjenje sa 6P :)

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Voleo bih da vidim ovo poredjenje sa 6P :)

Namestili bi ga ovi sa arene da bude malko bolji od G5,ali ipak vidno losiji od S7 ;-)

Послато са SM-J500FN уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
HTC 10 (Taiwan) receives maintenance update. ROM version is 1.30.709.1 (128.55 MB) https://t.co/sr0UWAwNvf

#powerof10

Camera performance improvements
WiFi stability enhancement
System stability Improvement

Ovi iz mts nemaju nikakvu informaciju da li ce i kada stici htc 10 kod njih.

CC i preko mejla, ali nemaju informaciju ni jedni ni drugi.
Na sajtu nikakve ni najave. Pih..
Taman bi mi dobro legao ovaj htc kao dostojna zamena za iP6 posle 18 meseci.

Bice od polovine maja sigurno. Od 29.apr zvanicno ce moci da se naruci. Strpljivo ;-)

Nikad ovi iz mts-abne daju nikakve informacije dok se tel ne najavi zvanicno na sajtu kao nadolazeci u ponudi

Tako izgube kupce i caos.Jako mi sviđa fon,gledao protiv s7 i tu su negde.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Test baterije. U rangu je sa S7 Exynos, bar dok se ne koristi app sa zvukom. Izgleda da BoomSound dosta srce bateriju. I standby mu nije sjajan, ali verujem da ce to jos da se utegne. Uglavnom, i ovde se slazu da izvlaci neki prosek od 4-5h sot-a.

Katastrofa test. Prvo što mere na 100 ili 50% ekrana (ne znaš šta je gore), drugo što idle drain mere 24h pa onda preračunavaju koliko bi trajalo do kraja.

Jeste ofrlje, ni meni se sigurno ne sviđa. Ali pošto su i uporedni modeli prošli isto grabuljanje, bar može da se stekne utisak naspram njih.

Pa baš zato ne može, jer drugačije svi svetle na 50 i 100%, jer ne pokazuju ravnomerno potrošnju od 100-0 itd... Nubarski sajt bio i ostao

Nešto ozbiljnije :)

[youtube]Y53prRRWd6g[/youtube]

U pravu si, bez daljnjeg, to je čista matematika. Mada opet, okvirno za 10, koliko već da ima nitsa, se stiče utisak da je u nekom očekivanom proseku za 820. I imajući u vidu da su mu većinom pohvalili ekran. Čekamo Anandtech.

Pa ti si već kačio anandova merenja baterije? :)

Jesam, takođe su istakli sličnost sa S7. Sad sam mislio na full review, za taj neki krajnji utisak.

Test baterije. U rangu je sa S7 Exynos, bar dok se ne koristi app sa zvukom. Izgleda da BoomSound dosta srce bateriju. I standby mu nije sjajan, ali verujem da ce to jos da se utegne. Uglavnom, i ovde se slazu da izvlaci neki prosek od 4-5h sot-a.

Ako je u rangu S7 Exynos onda mora 6-7h sot-a :)

Poslednja izmena:
Nisam sa pažnjom pratio za S7, ali da nisi mislio na Edge za taj sot?

jok, za S7 Exynos.

Nazad
Vrh Dno